Exakt allting, precis allt.

DATUM: 2011-09-30 / TID: 01:42:22
Så skrämande sånt här. Det stämmer precis, ska införskaffa mig ett par innebandy dojjor idag för har ju cup på lördag. Sen så ska jag på fest på kvällen, därframför allt vad som helst kan hända, dock även lite kärlek kan hända när Marre är på fyllan och det där med relationer, min morfar kommer på lördag och en massa släktingar för han fyller år,läskigt. Sen den andra med "hälsan" den stämmer in perfekt. Jag får INTE bli sjuk nu, så därför går jag och gör ett nytt försök med att sova, natti.

If u ever leave me baby.

DATUM: 2011-09-30 / TID: 01:27:32
Älskar låten, älskar Bruno Mars & älskar hans texter.

If you ever leave me baby, leave some morphine at my door,
Cuz it would take a whole lot of medication,
To realise what we used to have, we don’t have it anymore.

There’s no religion that could save me, no matter how long my leaves are on the floor.(ooooh) so keep in mind all the sacrifices I’m making, to keep you by my side, and keep you from walking out the door


Cuz there’ll be no sunlight, if I lose you baby.
There’ll be no clear skies, if I lose you baby.
Just like the clouds pass, I would do the same,
If you walk away, everything will rain, rain, rain.


I’ll never be your mother's favourite; your daddy can’t even look me in the eye.
if I was in their shoes id be doing the same thing, saying there goes my little girl, walking with that troublesome guy.

But they're just afraid of something they can’t understand,
but little darling watch me change their minds.
Yeah for you, I’ll try, I’ll try, I’ll try, I’ll try,
I’ll pick up these broken pieces till I’m bleeding, if that’ll make it right.
Cuz there’ll be no sunlight, if I lose you baby.
There’ll be no clear skies, if I lose you baby.
Just like the clouds pass, I would do the same,
If you walk away, everything will rain, rain, rain.

(Ooooh) Don’t you say, goodbye, don’t you say, goodbye,
I’ll pick up these broken pieces till I’m bleeding, if that’ll make it right.

Cuz there’ll be no sunlight, if I lose you baby.
There’ll be no clear skies, if I lose you baby.
Just like the clouds pass, I would do the same,
If you walk away, everything will rain, rain, rain.U are the one and only.

DATUM: 2011-09-30 / TID: 01:16:12
I was so wrong for so long
Only tryin' to please myself
Girl, I was caught up in her lust
When I don't really want no one else
Hatar att inte kunna sova, hatar alla tankar som snurrar runt hela tiden. Hatar att vara så spänd i kroppen så man nästan tappar andan. Gick och la mig klockan 11 för att försöka sova, halv ett satte jag mig vid datorn igen. Ett stort bevis på att jag har sömnproblem, måste ta itu med det här nu. Kan verkligen inte sova om nätterna. Och jag hatar det. Sitter i alla fall och laddar ner en massa musik som jag ska föra över på telefonen sen försöka sova igen.

Om kärlek finns, så tror jag inte på det i vilket fall.

DATUM: 2011-09-29 / TID: 21:56:36
Var en underbar träning ikväll, helt övertaggad på att spela! Och har cup på lördag också :D Så blir inte för mycket alkohol imorgon i alla fall ;) Ska ju iväg på fest hos Emelie & Oskar som firar att dom bott ihop i 2 år :) Så ska bli kul faktiskt , kommer självklart upp bilder ;) Har duschat och kollat på film med morsan sen jag kom hem, nu ska jag faktiskt borsta tänderna och krypa ner till sängs! As trött.

Kärlek är bara ett ord tills någon kommer och ger det en mening.

DATUM: 2011-09-29 / TID: 15:15:32
Har precis duschat, ska ta mina prylar och dra iväg till Marre nu sen åker vi till träningen ! :D Är nervös som ett as, inte tränat på flera år. Så blir att packa ner astma medicinen också. HAHA!

Om man kunde spola tillbaks tiden.

DATUM: 2011-09-29 / TID: 12:56:05
Vaknade ungefär vid 11 tiden, somnade skit skönt igår kväll faktiskt :D Tidigt också ;) Ska göra mig två mackor nu och en kopp kaffe :) Börjar på Innebandy ikväll, klockan sex börjar träningen ! :D Är as taggad. Ik.Sätra tror jag det är. Har träning i Sörby! Men jaja, uppdaterar väl innan träningen. ;)
Dock är min blogg svintråkig just nu, med tanke på att jag inte har någon tillräckligt bra mobil att ta bilder med osv. Men har jag tur så kommer jag ha en annan mobil från och med ikväll. Så blir kanske roligare från och med imorgon!

Ibland så ser jag tårarna, men jag torkar dom.

DATUM: 2011-09-28 / TID: 17:35:37
Kom hem för ett tag sen, tog cykeln och cyklade till tempo träffade Mathilda & Bella där :D Sen så cyklade vi till Brynäs frukt för att kolla efter hockeybiljett, men tydligen sålde inte dom. :( Sen så vidare till Pizza house, köpte kebab. Haha, Bella fick en gratis pizza. I alla fall, sen cykla jag hem, käkade och nu sitter jag här. Blir spela hela kvällen känns det som, borde städa mitt rum också. Men orkar inte nånting, har tvätttid klockan sex också.
Bild i repris.

Ibland orkar man bara inte.

DATUM: 2011-09-28 / TID: 14:27:14
Är skit sjuk, orkar inte. Suttit vid datorn hela förmiddagen, ska ta mig en dusch snart tänkte jag. Får se om jag ens gör något idag, kan knappt prata för min röst är förstörd.

Det verkar som hon överlevt, sen sist jag såg henne.

DATUM: 2011-09-28 / TID: 02:17:47
Ska sova nu, mår inge bra alls. Känns som om hela hjärnan håller på att hoppa ur huvudet. Har spelat lol hela natten, och nu är klockan 02.14. Vilket menas med att jag varit uppe för länge, igen. Orkar inte! Måste ringa till min husläkare och be om sömntabletter dock annan medicin som jag tar. Den är nästan slut, och jag verkligen inte KAN leva utan den.
Lyssnar på H.H innan jag ska sova nu, älskar honom. Och på lördag, då fyller min älskade morfar år. Världens bästa morfar! Tänk att han lever fortfarande & inte bor på något ålderdomshem, utan ute på landet i Hälsingland, det är ganska häftigt egentligen. Men nej, nu börjar jag skriva. Det märks att jag är trött.
Längtar till vintern!

Nothing to say.

DATUM: 2011-09-27 / TID: 21:56:05
Vart ingen hockey tittande. Träffade John på stan, köpte chips & cola hem till honom istället. Sen så spelade vi lol och sådär, sen kom min låtsaspappa och hämtade mig, eftersom jag är sjuk. Känner mig skit hängig just nu. Blogg.se är jättesegt & jag är jätte sjuk, så lägger de här åt sidan ikväll. Uppdaterar självklart imorgon igen.
Dagens "outfit" - Mjukisbrallerna köpte jag idag + t-shirten har köpt en till, var ta två för 199, sen byxorna köpte jag för 400 kr inne på stadium, sen två par nya kallingar & strumpor. That's it.
Älskar texten på tröjan!


Brynäs - Djurgården.

DATUM: 2011-09-27 / TID: 18:01:56
Ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning för att sedan bli uppplockad utav Oddman & Denka som kommer och hämtar mig :D Sen åker vi vidare till Old Saints och kollar på hockeyn, skit taggad faktiskt. Brynäs måste vinna!
Är skit sjuk egentligen. Men det skiter man väl i. :( Jaja, nu ska jag göra mitt , så jag hinner med allt.
Bild i repris.

Hatar att vara sjuk.

DATUM: 2011-09-27 / TID: 16:44:31
Var till John igår efter stallet sen efter det så drog vi till stan, jag tog bussen till Sofie, sov där inatt.:) Somnade på soffan, haha. :D Sen så gick vi och la oss, däckade på engång.;)
Vaknade av att Sofies mobil ringde, så vi steg upp och åt frukost. Sen kom Fanny förbi en stund, dom drog med mig till bussen.:) Sen hem en sväng hämtade pengar och drog ner på stan och träffade Marre & Robin ! :D Shoppade lite nytt, :D
Ska snart ta mig en dusch och sånt där, sen drar jag till antingen old saints eller till O lerys & kollar på hockey med några.:) Orkar inte ta dagens outfit idag. Börjar bli sjuk, så ser förjävlig ut!

Dagens outfit.

DATUM: 2011-09-26 / TID: 13:17:43
Var ju till Uppsala idag. Sista mötet med psykologen & nästa gång träffar jag mina/min läkare. Som har hant om hormontabletterna osv. Är skit glad faktiskt! Helt överlycklig om jag får säga det själv. Ska snart ner på stan och träffa Marre, Natta & Isak. Sen följa med Marre till stallet.:D
Åååh, på bil resan hem så spelade dem dubstep! Helt awesume.

Om hon slöt ögonen.

DATUM: 2011-09-25 / TID: 23:12:21
Har haft en vithelg, vilket innebär ingen alkohol. Inte druckit nånting i helgen, förutom en halv öl som jag delade med Bryan i fredags. Var på BK då också. Har haft fullt upp, därför jag inte bloggat någonting.
Sov hos Sofie inatt, var både och faktiskt. Nästan inte sovit en blund. Sen hem duscha osv. Sen tillbaks för att ge Sofie en laddare, mitt gohjärta har flyttat hem! Ååh, är så jävla glad. Ska snart sova, är skit trött och ska upp imorgon.
Ska till Uppsala på möte imorgon, sista mötet med en psykolog läkare, sen så ska jag träffa dem som ska sköta min opperation & ge mig hormon tabletter. Är skit nervös, men överlycklig. Kunde inte haft det bättre just nu!

I only miss you when I'm breathin'
I only need you when my heart is beatin'
You are the colour that I'm bleedin'
I only miss you when I'm breathin'

This ain't no ordinary feelin'
You are the only thing that I believe in
I know you're coming back to me a-a-a-and
I will be waiting here for you till the end


I only miss you when I'm breathin' (breathin')
I only miss you when I'm breathin' (breathin')
Without your love, don't know how I survive
It's you, it's you just keepin' me alive
I only miss you when I'm breath-ahhh-a-a-a-ahhh-a-a-a-ahhh

Ayiyiyiyiyiya
Ayiyiyiyiyiya
Ayiyiyiyiyiya

I wan' see pictures of you leavin'
On these four walls, and on the ceilin'
Give you a kiss but I am dream-i-i-i-in'
These crazy thoughts are so deceivin'
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/j/jason_derulo/breathing.html ]
You are the drug I am feelin'
Paradise that I'm still seekin'
I'm still alive hope there's a reas-i-i-i-in'
Can't move my lips but my heart is screamin'

*CHORUS*

I only miss you when I'm breathin' (breathin')
I only miss you when I'm breathin' (breathin')
Without your love, don't know how I survive
It's you, it's you just keepin' me alive
I only miss you when I'm breath-ahhh-a-a-a-ahhh-a-a-a-ahhh

A-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a
(Ohhh, ohhh, ohhh, just breathin')

Ayiyiyiyiyiya
Ayiyiyiyiyiya (ohh baby)
Ayiyiyiyiyiya (I only miss you when I)

I'm screamin' out your name
But you don't answer me
I know I kissed your face
Is this my fantasy?

Sound the alarm
Tell everyone
That I only miss you

I only miss you when I'm breathin' (yeah baby, yeah baby) [breathin']
I only miss you when I'm breathin' (we not breathin' here, we not
Breathin') [breathin']
Without your love, don't know how I survive
It's you, it's you just keepin' me alive (ayiyiyiyiyiya)
I only miss you when I'm breathin' (ayiyiyiyiyiya, ayiyiyiyiyiya)
I only miss you when I'm breathin'


Plockar fram guran.

DATUM: 2011-09-22 / TID: 12:39:07
Vaknade för ett tag sen, pratat med sötnosen i telefon innan jag steg upp ur sängen.:) Tänkte plinka lite på gitarren och ska snart göra mig frukost tänkte jag. Min låtsaspappa kom ju hem från USA igår kväll, så kanske käkar lunch eller något med honom om jag hinner. :D
Isak slutar klockan fyra, så då hämtar han & Natta upp mig så åker vi till bolaget och sen vidare till garaget :) Ska försöka hinna vara med sötnosen innan eller efter också.:)
Adele – Rolling In The Deep
Saknar morsan som kommer hem imorgon!

Lyckligare än jag varit på länge.

DATUM: 2011-09-21 / TID: 22:50:59
Är hemma nu :D Sov ju som sagt var hos min låtsasfarmor & låtsasfarfar över natten. Jättemysigt & vart jättemycket ompysslad. Dem har ju hört allt som hänt och sådär. Så dom har skämtbort mig lite extra mycket, behövde jag faktiskt. Kände jag!
Idag kom Isak och hämtade mig, vi åkte direkt och hämtade Natta. :D Åkte runt lite, sen så åkte vi till stan, käkade på max och sådär, myspys.:)Jag fick ju max, och dem tog donken. Så vi åt i bilen, haha. Satt och surade jättelänge så jag fick mitt!
Efter ett tag så skjutsade dom mig till läkerol arena för att jag skulle på hockey. Matchen sög, dem förlora med 0-2. Nu är jag hemma, precis pratat med sötnos i telefon och ska spela lite. Köpt mig chips & fanta. Haha! Så ska trycka i mig det.
Har tyvärr inga bilder. Men whatever ;)
Melissa Horn – Mardrömmar
Älskar den!

Never say never.

DATUM: 2011-09-21 / TID: 00:45:56
Åååh, är överlycklig idag faktikst! Tänker inte tala om varför, ännu. ;) Lite privatliv tänker jag ha faktiskt.:D

Åkte buss tillsammans med Jennifer & Sebbe in till Sandviken. Sebbe hoppade av vid Valbo. Sen så hämtade min låtsasfarfar mig på resecentrum, åkte och handla lite gosaker och sånt där. Bara ätit pizza och en massa skit saker sen jag kom hit. Dem har verkligen pysslat om mig! Hihi. Känner mig som en liten prinsunge.

Ska dricka upp min fanta &  ta min sömn tablett som jag fick utav farfar eftersom han vet vilka svårigheter jag har med sömnen borsta tänderna och krypa ner. Ska bli grymt skönt att få sova inatt. Kommer inte hinna blogga någonting imorgon. Blir upphämtad utav Isak i Sandviken, sen så åker vi direkt in och hämtar Natta. Jag åker hem och  byter om, sen är jag med dom en sväng.

Sen är det hockey på kvällen. Brynäs - Frölunda, astaggad faktiskt. Haha! Men eftersom jag sitter på min låtsasfarfars touch data, så har jag inga bilder att lägga upp.;) Han har nämligen en "bärbar touch dator" Det är touch på tangentbordet, awesume! :D Hoppas på att få en sån sen..;) Men jaja! Uppdaterar imorgon kväll.


Inväntar.

DATUM: 2011-09-20 / TID: 15:48:35
Inväntar mysigt sällskap, så blir krypa ner till sängs & en film med henne.:D Senare så åker jag till min låtsasfarmor & låtsasfarfar och blir kvar där över natten. Kommer självklart kunna uppdatera under natten!
www.neradio.se, underbara sida! Spelade låten jag önskade. Hihi, vart jätteförvånad när dom gav min hälsning också.
Åååh, längtar tillbaks till Spanien så otroligt!

Ja, såhär var min måndag.

DATUM: 2011-09-20 / TID: 00:52:13

Mjukisbrallan.

DATUM: 2011-09-19 / TID: 14:25:02
Blir på med vinterjacka och mjukisbraller idag. :D
Ska ner på stan snart, köpa snus träffa Emil och sådär :) Morsan åkte iväg idag ju, och Per är i London, så jag är forever alone. HAHA! Förutom imorgon, då sover jag hos min låtsasfarmor&låtsasfarfar. Sen onsdag hos min låtsaspappa som kmr hem . :D
Men i alla fall, får besök av S idag. Så har lite att göra. Ska plocka undan och sådär. Så måste jag ju hinna ner på stan också!

Det hugger i hjärtat, gjorde jag det rätta.

DATUM: 2011-09-18 / TID: 16:45:27
Kom precis hem, var iväg och köpte mig en fanta och en trocadero :D håller på med käk nu, duktig jag.;) Sen blir det bara en hemma kväll skulle jag tro! Är fortfarande bakis från igår, inte bra..
Var på fest igår ju, som sagt var. Hos nån kille på öster, skit trevligt folk osv. Dem jag minns var i alla fall, Lovisa,Jollo,Christian,Dennis,Patte,Lucas&Vickan. Sen var det massa mer folk där, men skön stämmning var det! Sen drog jag ju hem med Matilda & Sara. Kollade på film, sen kom Chrille förbi. :D
Idag när jag vaknade startade jag igång "vi på saltkråkan" så ska kolla på det hela eftermiddagen & kvällen. Om det inte blir något annat planerat. Imorgon åker min morsa iväg och jobbar hela veckan, så blir ensam hemma. Usch, hatar att sova själv i den här lägenheten, så på tisdagen åker jag till min låtsasfarmor & låtsasfarfar och sover där istället. :D Sen sover jag hos Per på onsdag som kommer hem då.:)
Och jag saknar Spanien!

CHACHA BLOGGEN!

DATUM: 2011-09-18 / TID: 00:10:35
Chrille svanberg här! Gör ett random inlägg här och hoppas ni läser. marre för mig är kärlek... finns ingen så underbar, snäll och omtänksam. Jag älskar marre över hela mitt hjärta. Jag kommer alltid ställa upp och alltid finnas där. Sitter hemma hos marre just nu och chillar

If u feel that whay.

DATUM: 2011-09-17 / TID: 16:37:32
Vaknade rätt sent idag, typ vid två. As skönt ! :D Igår så var jag först i skutskär, sen så åkte jag in till stan träffade Wilma och Julia :) Sen så drog jag till Silvia, kollade på scary movie 4 med henne, Sara och Vanessa, kom fram till att vi är barndomskompisar för att vi gått på samma dagis, haha. ;)
Ska snart iväg ner på stan så ska göra mig iordning nu, sen så ska jag nog vara med Mathilda och Sara tror jag eller dricka upp mina 15 öl jag har kvar ^^
Haha, dålig bild. Men jag och Sara iallafall.

That should be me.

DATUM: 2011-09-17 / TID: 01:54:02
Världens bästa mamma ♥

Jag saknar dig fortfarande, och det har gått fyra månader nu. Kommer jag aldrig sluta sakna dig..?
Everybody's laughing in my mind
Rumors spreading 'bout this other guy
Do you do what you did when you 
did with me
Does he love you the way I can
Did you forget all the plans 
that you made with me 
'cause baby I didn'tDisco music!

DATUM: 2011-09-16 / TID: 14:47:37
Vaknade upp hos Bella idag, as sur! HAHA. :D Låg bara i sängen fram tills jag skulle gå igen, har tvättstuga nu. Skönt att det bara är en tvättmaskin, för är så otroligt stressad idag.:(
Ska springa ner till tvättstugan snart och ta upp tvätten. Sen hoppa in i duschen, ner på stan med morsan tror jag, köpa nya skor osv. Sen så ska jag träffa upp Ronja & Josef. Hoppas på att Bella också blir med! Köpa öl, sen så till skutskär ! :D Kommer bli en awesume kväll hoppas jag. Tacos mys och massa öl!

blabla.

DATUM: 2011-09-15 / TID: 21:06:40
Mötte upp Stella och Hanna, gick hem till mig, lagade käk, kollade på skräckfilm, somnade, och vaknade sen drog dom för ett tag sen. Ska till Bella nu, och blir förmodligen kvar där över natten. Med tanke på vissa saker. Så ah, bloggar imorgon om jag hinner, vet inte hur jag ska hinna med allt imorgon själv ens.

I cant think anymore..

DATUM: 2011-09-15 / TID: 16:37:58
Är sjukt trött, natten har varit så.. Tänker inte ta upp det här, närmaste vet det.
Precis kommit hem, tagit mig en dusch osv. Stella och Jennifer kommer förbi en stund snart, sen ska jag ner på stan med morsan, kolla på lite nytt och sådär. Behöver en "morsan" dag känner jag. Uppdaterar väl när jag mår bättre, just nu gör jag faktiskt inte det.

Tänker på dig Samuel..

DATUM: 2011-09-14 / TID: 18:33:29
Det kommer dagar då man tänker på dem som man faktiskt trodde mådde bra, som bara försvann.
Jag trodde så om dig Samuel, att du mådde bra. I alla fall den tiden jag fick dela med dig, kommer ihåg när vi alla satt hemma hos Mickis, och skrattade åt att bara du stog och kissade och det hördes hela vägen ut till vardagsrummet, vi stängde av tvn för att få skratta åt det.
Sen fattade du ingenting när du kom ut, eller när jag frågade om du ville ha en öl, och du tackade nej för du fick kaffe. Alltså, det är sjukt. Och jag ångrar att jag åkte ut och åkte bil med grabbarna, istället för att vara kvar där inne med er allihopa. Men att tänka på att vi sprang mot dig, när vi fick reda på det. Det är så hemskt, att vi inte han i tid.. Tänker på det än idag. Jag har ingen kontakt med dem som stog dig närmast längre, jag vet dock varför. Men endå, jag saknar allt som var förr.
Och din begravning var så fin, till och med jag grät. Jag brukar inte gråta.


Glömmer aldrig nyårsafton hemma hos mig..

Hahaha orkar inte

DATUM: 2011-09-14 / TID: 11:03:21
Hahaha. Ljög på mitt video inlägg. Bella kommer förbi en sväng senare. Hämtar sina grejjer och är lite social. Och vet inte om jag kommer orka med henne? HAHA. Trots allt är hon ju en utav mina närmaste vänner just nu. Och ja, jag måste väl.
Haha, garva ihjäl mig.

Haha, första videobloggen.

DATUM: 2011-09-14 / TID: 10:44:48
Haha, som sagt ingen kommentar. Men nu får ni som ni vill!

I just play beacuse it makes me happy.

DATUM: 2011-09-14 / TID: 10:30:45

Inte sovit en blund..

DATUM: 2011-09-14 / TID: 07:07:01
Inte sovit en blund inatt, sjukt jobbigt att jag bara kan sova 3-4 timmar om nätterna eller sitta vaken med alla tankar runt omkring mig hela tiden. Sjukt mycket som är på gång just nu känner jag, orkar inte ta allt känns det som. Nu kanske ni tänker " Men han/hon har ju inte ens något jobb/skola att sköta? Vad är jobbigt då? "
Med tanke på att ni säkerligen har såna funderingar, så tänkte jag ha en frågestund. Och jag kommer bara svara på dem som skriver sina önskningar om att få veta någonting om mig med era för namn & efternamn. Annars är jag öppen med allt! Bara att fråga på, helt enkelt. ;)
Ibland tycker jag inte om spåkulan..

you took my love.

DATUM: 2011-09-14 / TID: 06:44:40
Baby you know that I didn't learn my lesson
Shoulda gave you more time, more love and affection
And when I see you later with that other guy
Keep telling myself that a player ain't suppose to cry

She took my love, and played me for a sucker
But it don't even matter, cuz you know I still love her
She took my heart, and threw it on the ground
But it don't even matter, cuz I still want her around


Du finns i mina tankar så mycket att jag inte kan sova om nätterna. Vad fan är det med mig egentligen?! Vet inte vad som händer med mig själv, bubblor i magen hela tiden, svårt att sova på nätterna. Och bara en person jag kan tänka på. Är jag kär? Är detta kärlek? Wtf.. Orkar inte med det isf..Spotify!

DATUM: 2011-09-14 / TID: 02:18:32
Marre
Spara gärna min spotifylista ;)

Rubrikproblem.

DATUM: 2011-09-14 / TID: 00:33:29

Love me when im goone.

DATUM: 2011-09-13 / TID: 23:54:33
Är hemma nu, eller har varit det ett tag. :D Tog en promenad ner på stan, mötte upp John & Matilda utanför godistajm, köpte massa godis och en stor cola :) Sen så gick vi hem till John, kollade på Idol och sånt där, småpratade lite grann , kollade efter konsärer osv :D Blir förmodligen Red Hot Chili Pepers med John. :D Kommer bli awesume ! ;) Tror jag skiter i 50 cent faktiskt. Fast ska aldrig säga aldrig, för vem vet, vips kanske jag fått det i födelsedags present ;)
Nu ska jag fortsätta äta mitt godis & dricka cola, sen sova :)
Bjuder på en gammal bild, eftersom jag inte tog några bilder idag.
Älskar låten!

I look like my fucking dad..

DATUM: 2011-09-13 / TID: 19:28:03
Drar iväg till stan och möter upp John & Matilda, så blir det massa filmmys och godis :D Kommer säkert bilder sen :) Känner nu att min blogg är jättetråkig. Så kom gärna med tipps ;)

Someonelikeu.

DATUM: 2011-09-13 / TID: 19:10:09
"Ingen kan på samma gång vara förälskad och klok."
Kanske därför jag gjorde mina misstag? Och därför man alltid blir stämplad som "idiot" när man är kär.

-


Ändrade planer.

DATUM: 2011-09-13 / TID: 15:33:36
Åker inte ut till Bella idag, hoppas på att det blir någon annan dag istället! Blir nog att jag knallar ner på stan när Amanda kommit förbi och hämtat Bellas grejer. Sen så knallar jag nog ner på stan en sväng. Orkar inte sitta inne hela dagen idag!
Åååh, älskar den! Snart kör jag & Klara en cover på "Madi Jane - Breakeven" också. Självklart lägger jag upp det! ;)

Jag är fast inatt .

DATUM: 2011-09-13 / TID: 14:48:23
Såhär kände jag imorse när jag vaknade.
Bruno Mars – The Lazy Song
Åååh, ska förmodligen ut till min kära Bella i långhyttan med Amanda. Mina två absoluta bästa kompisar! Får se om det ens blir av, för går inga bussar därifrån till Hofors och hennes kontakt familj kunde förmodligen inte skjutsa mig. Så får se hur det blir, men hoppas på det bästa!
Har precis ätit frukost osv. Ska snart ta mig en dusch och göra mig iordning, sen ner på stan tror jag, måste få tag på morsan för pengar osv också!

För att...

DATUM: 2011-09-13 / TID: 02:56:45
Endast för att komma ihåg låten.

Can't stop this feeling!

DATUM: 2011-09-13 / TID: 02:55:06
Älskar låten!

Jag saknar dig mindre och mindre.

DATUM: 2011-09-13 / TID: 01:43:30
Melissa Horn – Jag saknar dig mindre och mindre
Jag går i vinterskor på hösten
alltid förberedd för storm
jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
jag har känslor utan uppehåll
jag har förlorat en tävling
men vunnit ett vad
har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

och jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag

när jag träffar gamla vänner
har jag ingenting att säga dem
dem ställer för många frågor
och jag, jag bidrar inte med nått
och jag ångra det lilla jag säger
eller dra ett allvarligt skämt 
jag tycker mig höra mig vad dem tänker; "är hon sådär jämnt?"
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com

och jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag

jag kan sitta själv i parken tills solen ändrat färgen i mitt hår
jag kan offra allt jag har för ingenting
ja, jag sträcker mig så långt det går
men jag behöver dig, kom hit och rör om
jag behöver nått att skriva om

jag saknar dig mindre och mindre 
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre 
jag har glömt dig en vacker dag
jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag
Måste bara påpeka att det finns ingen finare än Melissa Horn!

Rock moi .

DATUM: 2011-09-13 / TID: 01:35:25
Awesume shitt! Så jävla grym snubbe!

Vi är förlorare jag & du, ingen av oss vågar tala ut.

DATUM: 2011-09-12 / TID: 21:36:50
Thomas Stenström – Detsamma
Natti låten!
Ska göra mig kvällsfika nu, och krypa ner framför tvn med en varm kopp choklad tänkte jag. Älskar hösten faktiskt, tända ljus, dricka varm choklad och dra på sig vantar när man ska ut! Nej, nu ska jag göra mitt. Så får ni göra ert. Uppdaterar imorgon! Natti.
Känns som jag har ett helt nytt rum, känns så jävla mysigt att få krypa ner. Hihi.

Love u like a love song.

DATUM: 2011-09-12 / TID: 18:44:12

Med tanke på att jag hatar måndagar, så låter jag min måndag's kväll se ut sådär. Uppdaterar förmodligen nånting mer senare ikväll / inatt. Men fram tills dess, tänker jag låta den vara ifreed nu ett tag. Puss!

Sann romans..

DATUM: 2011-09-12 / TID: 18:38:03
Duschat och mublerat om mitt rum, storstädat det även osv. Käkat och kollat på "true blood" Så jävla awesume serie, laddat ner alla sesonger. Är sugen på att dra iväg och sola! Men tror jag gör det imorgon istället. Blir bara en hemma kväll ikväll. Skönt det också! Nu ska jag fortsätta kolla på "true blood" och trycka i mig en massa jävla onyttigheter.

I feel it.

DATUM: 2011-09-12 / TID: 16:28:09
SENASTE:
Dryck: fanta
Telefonsamtalet: Per (låtsaspappa)
SMS: Stella
Sång du lyssnade på: Smoke Dza – Pow Wow
Gången du grät: I helgen

HAR DU NÅGONSIN:

Har någon varit otrogen mot dig: Mjo.
Förlorat någon speciell person: 
Varit deprimerad: ja 
Varit så trött att du somnat sittandes: För många gånger.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

Färg 1: Lila
Färg 2: Blått
Färg 3: Orange

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Jo.
Skrattat så att du har börjat gråta: Haha, ah.
Träffat någon som förändrat ditt liv: Yess
Insett vilka som är dina äkta vänner: Faktiskt.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja.
Kysst en kompis: Yess

BLANDAT:

Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Brukar inte använda msn.
Har du några husdjur: Nej
Vill du ändra ditt namn: Håller ju på satt är nöjd.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Du, det kommer jag fan inte ihåg.
Vilken tid vaknade du idag: Nångång vid 13
Vad gjorde du igår runt midnatt: Spelade
Någonting som du längtar till: 50 cent, skrillex osv!
Senaste gången du träffade din pappa: Bara träffat honom engång..
En sak du skulle vilja ändra om i ditt liv: Det vet redan alla om, och håller på för fullt.
Vad lyssnar du på just nu: Adele – Rolling In The Deep
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja faktiskt. En gammal klasskompis.
Vad gör dig irriterad just nu: 
Vad är ditt namn: Marre.
Singel/upptagen: Singel
Stjärntecken: Våg
Kille eller tjej: Både och, haha. Men näe, tjej från början. 
Grundskola: Steneberg.
Gymnasie: IV polhem.
Högskola: Ingen
Hårfärg: Ljusbrun/brunt
Långt eller kort: Snaggad
Vad gillar du gällande dig själv: Min humor, den rockar!
Piercings: Ögonbrynet, snart läppen, igen.
Tatueringar: Nej, men snart!
Höger eller vänster: Vänster

DIN FÖRSTA:

Operation: Tänderna
Piercing: Ögonbrynet
Bästa vän: Matilda Norling.
Sporten du spelade: Innebandy
Husdjur: Katt
Vaccination du minns:
Förälskelse: Emelie Jensen

JUST NU:
Äter du: Absolut ingenting
Dricker du: Fanta
Är du på väg att: 
Lyssnar du på: Redan svarat på.
Väntar du på: Absolut ingenting speciellt.


DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Osäker faktiskt
Vill du gifta dig: Nja, tror inte det.
Karriär i åtanke: Vet inte

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Ögonen
Kramar eller pussar: Både och.
Kortare eller längre: Lite längre.
Romantisk eller spontan: Både och
Snygg mage eller snygga armar: mage 
Tatueringar eller piercingar: Piercing
Känslig eller inte: Inte för känslig i alla fall.
Ragg eller förhållande: Förhållande
Bråkstake eller tveksam: 

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Ja
Tappat glasögon eller linser: Har inget utav de.
Krossat någons hjärta: Jo..
Har du blivit arresterad: HAHA,ja!
Gillat din killkompis/tjejkompis (mer än som vän): Ja.

TROR DU PÅ:
Dig själv: Ibland
Mirakel: Nej
Kärlek vid första ögonkastet: Ja
Himlen:
Tomten: Haha. Nej!
Att kyssas på första dejten: Nja, kanske. Beror på!

Hatar seriöst rubriker.

DATUM: 2011-09-12 / TID: 13:58:31
Miss Li – Ba ba ba
Morgonens låt, älskar den!
Vaknade för ett tag sen, ätit frukost osv. Ska hoppa in i duschen tänkte jag, inte bokstavligen! ;) Men vet faktiskt inte vad jag gör idag. Det regnar så förskräkligt, så funderar på att slänga iväg ett SMS till min bv, kanske komma förbi på någon kaffe eller något. Skulle behövas, saknar min bv. Sjukt länge sen!

Hmm..

DATUM: 2011-09-12 / TID: 02:41:22
Ganska mycket endå. Med tanke på att det bara är jag & att min blogg inte är så speciell. Nej, nu ska jag dricka upp min jävla fanta och drömma om det som inte är mitt. Natti.

Ibland så glömmer jag bort att du inte är min, då blir jag irriterad på mig själv.

DATUM: 2011-09-12 / TID: 02:38:07
Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine
Låten just nu.
Videoblogga eller inte? Skulle fan vara en rolig grej.
Fortfarande vaken, som vanligt. Klockan är fan 02.35, ska sova snart tänkte jag. Trots att jag är hur pigg som helst, har laddat ner massa filmer också eftersom jag formaterade om datorn. Det behövdes. Tänkte bjuda på lite egobilder nu.

Det är hemskt.

DATUM: 2011-09-12 / TID: 00:34:01
‎40.000 människor i VARDERA World Trade Center-tornen + alla människor nedanför/i området omkring, det är helt sjukt hur många som miste livet 11 september 2001...
Det kommer dagar då man inte tänker på det alls & dagar då man faktiskt tänker på det. Har tänkt på det en hel del idag, dock var det min låtsasfarmor som påminde mig om detta. Men i vilket fall är det sjukt, kommer ihåg när jag var i skolan och såg det som hänt.

Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.

DATUM: 2011-09-12 / TID: 00:29:30
The Lonely Island – Motherlover
Lyssnat sönder låten, så nu kan jag den utantill.
Älskar den!
Är jätte taggad på att flytta nu, ska bli skönt att komma till haboliteringen nu i Oktober. Eftersom det är dem som sköter allting åt mig just nu pågrund av mina diagnoser, så får hjälp av dem. Hoppas på att få flytta inför vintern. Älskar att planera hur min lägenhet ska se ut, vet exakt hur jag ska fixa upp den!
Imorgon/idag , eller ja. När jag vaknar, tänker jag mublera om, storstäda osv i mitt rum. Inte städat på hur länge som helst. Och har endå ingenting att göra på dagarna medans alla andra går i skolan. Så lika bra att ta tag i det då. Sen så tror jag att jag skulle träffa Bella också!? Och Micke vid två. Får se hur jag gör med allting, vill träffa S också. Ingen idé att smsa henne nu, för hon sover säkert och vill inte väcka.
Men ja, vet att mina senaste inlägg varit hur tråkiga som helst. Men har inte varit på pepphumör för att skriva glada inlägg, med tanke på att jag själv inte varit så uppe. Men ska i alla fall lägga mig med övningskörsboken nu och läsa ur den, ger den ett nytt försök.
Sen känner jag att det är jättemånga jag saknar just nu, framförallt min bästa vän.

I think i'm happy without u.

DATUM: 2011-09-11 / TID: 22:46:53
Var som sagt i Sandviken, Per hämtade upp mig. Åt grillat osv. Sen så fick jag skjuts till stan, träffade lite folk. Sen gick jag med Linnea & Angelica till högskolan för att kolla på nå fyverkerier osv. Sen tog jag samma buss som Micke hem.

Bjuder på bilder från i fre också ;)


Från idag ;
Halloween dräkten för i år ;)

welcome to swe!

DATUM: 2011-09-11 / TID: 15:06:19
Nej men är astaggad på livet känner jag, ska gå och borsta tänderna, ta medicin osv snart. Ska iväg till min låtsasfarmor&låtsasfarfar för min låtsaspappas bror fyller år imorgon, så ska äta och sånt där. Sen så hoppas jag på att hinna hem till hockeyn! Men nu har jag brådis. Uppdaterar väl senare!

Åååh, ska äntligen få se 50 cent live den 28 oktober. Det komiska är att han kommer till Sandviken av alla ställen i Sverige?! HAHA. Men what ever.

Jag lät det gå, svävade på moln..

DATUM: 2011-09-11 / TID: 02:43:42
I fredags drog jag, Micke & Bella hem till Chrille på fest. Slutade i kaos, tog fel buss, skulle till Sätra men åkte hem, gick ner på stan, vart stoppad av snuten, fick åka snutbil hem. Sen så gick jag tillbaks till stan och tog bussen till Sätra, sov hos Sofie, däckade nästan på änggång. Mådde sjukt dåligt..

Idag, vaknade hos Sofie, Jennifer kom förbi. Sen så gick jag och mötte Micke, käkade bakismat på Centrum i Sätra, asgoda hamburgare. Sen ner på stan, hem till mig. Jag duschade osv. Sen så hem till Micke och varit där hela kvällen, knäppt en öl osv. Nu, deprimerad. Så ska sova.

Chillpill

DATUM: 2011-09-09 / TID: 13:59:56

Bella och Amanda kom och väckte mig imorse, så har varit med dom hela morgonen typ :D Ska iväg ner på stan nu och köpa lite från bolaget sen iväg och röka vattenpipa med folk :) Kommer nog bli awesume ! :D


Rubriklös.

DATUM: 2011-09-08 / TID: 10:41:07

Har precis kommit ur duschen, var ju ut och gick sen käka frukost osv. Nu blir det bara att sitta vid datorn tills klockan närmar sig 12, ska luncha med Malin då på max, min barndoms kompis, känt varandra i snart 14 år. :D Såå ah, endel har vi vart med om tillsammans! ;) Tror jag bara tar det lugnt sen resten av dagen. Har ju inte sovit nånting inatt, Haha. Men jaja, slänger upp "dagens outfit"

Ut & gå "outfit" Hehe


Frukost!She calls me when i'm in town..

DATUM: 2011-09-08 / TID: 08:04:36
Har ju som sagt var varit vaken exakt hela natten. Inte sovit en blund och är inte ens trött? Har precis plockat i och ur diskmaskinen och startat den, tänkte dra på mig luvtröjan, lurarna och gå ut på en liten promenad snart. Ser ut att vara skönt väder ute! Så ah, plus att jag ska börja röra på mig så.

Trevor Hall – The Return

Den är till dig, min älskling..

DATUM: 2011-09-08 / TID: 05:02:51


Den absolut finaste låten jag hört + att det är med Medina också. Sista versen passar så väl in på hur jag känner för mitt ex. Så lite därför jag la ut den, tror hon fortfarande läser min blogg. Och jag vet att hon bett mig sluta försöka få tillbaks henne. Men det gör så ont, ont att sakna någon som man inte kan få tillbaks.

Jag gjorde mina misstag och mina fel. Men man lär sig av sina misstag & jag har lärt mig av mitt. Om jag kunde, så skulle jag spola tillbaka tiden för att visa hur mycket du egentligen betyder för mig. Men det är alltid när det är försent som man inser det.

Jag hatar det jag gjorde mot dig & att jag sårade dig så djupt när jag väl fick dig att älska mig. Och jag skäms över det, kommer nog aldrig mer kunna kolla in i dina ögon pågrund av det jag gjort. Men det spelar nog ingen roll längre, för jag kommer aldrig mer få se in i dom här vackra små ögonen. Ansiktet kommer jag få se, flera gånger om. Så länge vi båda bor kvar i den här stan.

Men jag vill kunna kalla dig för min igen, hålla din hand. Visa hela staden, Sverige världen att du är min. Att jag har den finaste flickan på jorden. Men det kan jag inte, nu kan nån annan få göra det. Jag är så ledsen inombords. Att varje natt, sitter jag vaken. För det är då jag kan släppa ut dom, tårarna som bara velat ut hela dagen. Klockan är nu 04.58 och 02.15 försökte jag somna och vaknade upp av en mardröm om dig. Det var den vackraste.

Insåg att den inte var sann.. Jag vill smsa dig, men jag vet att jag inte borde. Jag kämpade i fyra veckor att få tillbaka dig. Men det är nog lika bra för mig att inse att det är över nu.. Du kommer alltid vara det vackraste i mina ögon & du kommer alltid att kunna komma tillbaks när du väl känner för det, för dig kommer jag älska tills jag dör.


Hey girl, i know u don't now me.

DATUM: 2011-09-08 / TID: 04:15:56
Vi är förlorare jag och du
ingen av oss vågar tala ut
ingen av oss säger vad vi känner
står vi här men vi är bara vänner
finns inga vinnare i lekar för två
inga vinnare det é bara så
å om allting skulle falla imorn så vill jag veta att du visste hur jag kände det då

En utav dem bästa låtarna just nu, dem jag verkligen gillar finns på min spotify lista!;)
Marre


Tänder ett ljus för en vän..

DATUM: 2011-09-08 / TID: 00:46:18
Tänder ett ljus för dig Deber på din födelsedag. Hoppas du har det bra där du är nu & att dina föräldrar är välbehandlade. Har tänkt på det några gånger, men inte skrivit upp det. Att ett tag var det tomt i lägenheten där ni bodde, tänkte ofta vart din familj tagit vägen. Men har fått reda på det nu, sett även att det flyttat in nya där. Går förbi där varje gång jag ska ta mig till bussen och tänker på dig. Hoppas du mår bättre där du är nu!


Irriterad..

DATUM: 2011-09-07 / TID: 22:51:22
Irriterad som ett svin nu så blir inget stort inlägg.

Var ner på stan, träffade Chrille, drog te flanör, mötte upp Zandra, Isak, Gabbi & Ida. Chrille drog hem, drog in på nian, köpte smothie, as gott! Sen kolla vi på "modell jakten" eller vafan det var, kenza var där. Så jävla snygg!

Hem till min låtsaspappa, åkte och handla lite lagade mat och kollade på film. Sen fick jag skjuts hem för att jag inte mådde så bra.. Ska snart lira lol och äta upp mina chips osv.


Om du har en god vän, ta vara på den.

DATUM: 2011-09-07 / TID: 13:46:47
Hallådär, vaknade nyss ! :D Hade världens äckligaste dröm inatt, usch... Vaknade flera gånger och började faktiskt gråta.. Hatar det här.

Aja, ska snart göra mig iordning och höra av mig till min låtsaspappa för att åka dit och äta och sånt där, blir säkert att vi slår på några avsnitt från family gay eller något. :) Ååh, det regnar, så mysigt med regn! Blir ensam hemma inatt också, för morsan ska till Göteborg med jobbet.. :( Hatar att vara ensam helt i den här lägenheten..

General Knas – En God Vän
Dagens låt!

Just for a minut ago, i whas happy, now.. I'm sad again..

DATUM: 2011-09-07 / TID: 01:25:43
My friends say I'm a fool to think  
that you're the one for me  
I guess I'm just a sucker for love  
'Cuz honestly the truth is that  
you know I'm never leavin'  
'Cuz you're my angel sent from aboveThe return.

DATUM: 2011-09-07 / TID: 01:06:07Åååh , är super duper hyper, kan inte sova och är på jättebra humör! :( Orkar inte med mi själv, sitter och skrattar åt det jag skriver. Det är inte normalt. Märks att medicinen börjar verka ikapp i alla fall.

Justja, glömde bort att tala om för er att jag sökt in till big brother nu!;) Så väntar bara på att dem ska höra av sig snart om jag får vara med eller inte! Det är bara ett problem, att under hösten 2012 kommer jag vara så upptagen med mitt könsbyte, massa hormoner som ska börjas osv. Så kanske inte ens är säkert att jag kommer kunna delta. Lite trist, men finns ju ett nästa år annars & då är allt klart ;)Som sagt, min hemlighet är att jag är beroende av horoskop. Nu är det ingen hemlighet längre, men dom stämmer alltid in. Blir oftast skit nervös av dem.


Lite gammalt ;)Ju mer dom spottar

DATUM: 2011-09-07 / TID: 00:42:25
Kapten Röd – Ju Mer Dom Spottar
Lil Wayne – Mirror
Älskar låtarna!

Var ut och träffade Adde en sväng, vi åkte ner på stan, köpte snus, 2 fanta & choklad! Kvällen räddad, chek. Sen orkade vi inte kvar ute nå mer, så åkte hem. :) Satte mig vid datorn, började planera helgen lite smått! Blir fest på fredag. Länge sen jag söp nu faktiskt. :D

Ljög lite i förra inlägget, åt inte ute idag med morsan, blir i helgen istället! ;)

Aja, ska lägga mig ner nu tänkte jag, är sjukt trött!

Sometimes i smile, but i have think of that, it's just a fake..


It girl..

DATUM: 2011-09-06 / TID: 13:49:10
Ska snart duscha och göra mig nånting att äta tänkte jag :) sen ska jag ut och äta med morsan ikväll. Vet faktiskt inte vad jag ska göra för något idag. Har inga planer vill säga :)

Marre
Min spotifylista, spara gärna ;)

"Marcus, du är underbar. Men jag måste nog gå.."

DATUM: 2011-09-06 / TID: 01:34:48
När jag sitter såhär på nätterna, vaken för mig själv och lyssnar på Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck. Då börjar mina fingrar att pirra till, dom vill bara skriva av sig. Det är nog just därför som jag har en blogg. För att få skriva på näterna, skriva när jag mår dåligt, skriva när jag är glad.

Mitt liv har varit helt upp och ner. Från dag ett, till nu. På många olika sätt faktiskt. Detta kommer bli världens tråkigaste inlägg, tror många redan tröttnat. Men tänker endå skriva av mig.

När jag var fem år, fick inte mamma längre hålla på med mitt hår, sätta på mig någon kläning eller så slutade jag köpa dockor och en massa rosa leksaker. "Tjej grejer" helt enkelt. Jag gick och köpte pruttkudde medans alla mina tjejkompisar köpte "spice girls" dockorna.. Jag köpte pokémon,hockeykort och goggos. Jag började leka/slåss med killar,dansade till Backstreets boys med mina killkompisar istället för spice girls.

Jag gjorde om mitt rum mer "pojkigt" klippte av mig håret. Och då var jag som stoltast, när håret åkte ner över axlarna. Mitt långa hår var borta, jag såg exakt ut som en pojke. Kommer ihåg att morsan stog och grät när vi var hos frisören, men jag har alltid fått som jag velat.

Hmm.. När jag var 12 ungefär, började jag säga till folk att jag var en kille. Jag var ingen tjej, det var ju dem jag gillade? Som jag var kär i, som jag ville pussas med. Men ingen trodde på mig, dom sa "HON är en pojkflicka, hon växer ifrån det snart" Nähää ni, där hade ni faktiskt fel.

Jag mådde skit bra när jag ljög om vem jag var. För då var jag ju "han". Men dom jag lurade, började ju ana massa saker.. Aldrig hamnade jag i målbrottet, aldrig hade jag t-shirt på mig fast det var 32+ ute. Liksom alltid tjocktröja, keps och baggy jeans.

En dag, i Sandviken, var jag med Sissel & Camilla. Kommer ihåg den här dagen så väl, det skulle bli våran första riktiga fylla, dem visste såklart vem jag egentligen var. Vi var ute och gick ,för vi skulle hämta drickan. Då kom en snubbe fram till mig och frågade vad fan jag glodde på, jag tänkte, vadå? Jag har inte kollat nånting..

Då tänkte jag " det är nu jag ska visa att jag är en "HAN" jag ska stå på mig. Självklart käftade jag mot den här killen som var skinnhead, 1.70 lång, själv var jag ju jätteliten och mullig (på den tiden var jag faktiskt det..) Gick mot han och sa " Jag har fan inte glott på dig, vafan skulle jag kolla på dig för?" Såg direkt hur det svartnade till i den här killens ögon när jag sa det.

Han lyfte upp mig med tröjan, frågade om jag var uppkäftig och jag svarade självklart ja. Sissel och Camilla som var med då, tittade bara på mig, helt förvånade. Och bad honom släppa ner mig och sa att jag var en tjej och skulle låta mig vara. Han sa att dom var dumma i huvudet och blinda, och sa att jag var en liten kille som tror att jag är nånting.

Jag tog upp min näve och smällde till honom. Vart så jävla irriterad, sen svartnade allt. Jag vaknade upp 10 minuter senare och då var polisen och ambulansen där. Han hade tydligen kastat ner mig i en tegelstenstrappa med bakhuvudet och dem var jätteoroliga över att jag ens skulle vaknat upp.

Detta anmäldes förstås. Hade världens sämsta advokat, som bad mig kräva pengar efter rättegången.

Dom här minnerna som jag har ifrån Sandviken med Camilla, Sissel, Bella, Ida, Matthias, Hampus, osv. Det är samtidigt som dem är mina värsta, så är det mina bästa.

Nu har jag alltid varit framåt med vem jag är, jag är den där tjejen i Gävle som ska göra könsbyte, som alla försöker säga han åt & som alla slår vad om vad jag är för kön. Det är töntigt, jag är en kille, jag är bara född i fel kropp.. Nästa gång ni ska slå vad, så slå till honom/henne istället och säg att " i mina ögon är det en han, och det är det i hans hjärta också.."

Från då tid till nu tid. Bara för det. Just nu lär jag faktiskt säga att jag har världens bästa liv, trots mina behov jag har , med adhd och alla diagnoser, könsfel, osv. Så har jag världens bästa plastpappa och mamma & världens bästa vänner.
- Kärlek är inte det viktigaste, det är kärleken vänner & familj ger som är viktigt.


"Marcus du var bättre förr.."

DATUM: 2011-09-06 / TID: 01:15:41
" Men när du var med mig, musiken slutade aldrig. Du bara får mig att hänga kvar."
Min mamma sa att kärlek är det finaste en människa kan få.
Men isåfall måse jag nog ge fel, för hon jag älskar. Lämnar./
Marre citat.

jag var tvungen att förändra nånting
du hade just lämnat mig
jag vakna upp och höll om en dunk gin
men i drömmen jag just drömt höll jag om dig
och jag såg min ungdom
trampa gasen i botten
och sen köra rakt in i en bergvägg
man måste dö några gånger innan man kan leva


man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger innan man kan leva
man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger innan man kan leva


HH. Kommer alltid vara min största kärlek!

I fredags var jag på ch, i lördags sov jag hos Marcus, i söndags gick jag, linda & jasmina hem från strömsbro till stan. Köpte busskort, träffade folk på stan, åkte till Bella. Gick hem mådde sjukt dåligt.

Idag har jag varit i Uppsala. Fick biverkningar från medicinen, inte tagit den på 4 veckor tror jag det var.. Så tuppade av totalt, mådde asdåligt.. Aldrig mer säger jag bara, kände mig död. Var på möte i typ 2 timmar eller var det var, mötet gick bra. Åkte tåg hem själv, morsan stannade kvar i Uppsala.

Inte gjort mer idag, varit deprimerad, varit glad, varit ledsen, varit arg, gråtit en massa och pratat ut. Lyssnat på Håkan, druckit Zingo, spelat lol, tänkt på allting som hänt. Och nu? Ah, sova tror jag..

Håkan Hellström – Du är snart där


Världens bästa syster (enligt mig själv) gästbloggar

DATUM: 2011-09-05 / TID: 23:53:10

Borde förs och främst tala om vem jag är, vilket dom flesta kanske vet men iallafall jag är Mayra Carlsson och är Marres storesyster. Känt varandra i 8 år nu och det har varit underbara år med världens finaste bror. Tänker inte skriva så mycket mer om det då denna blogg handlar om min bror och inte om mig, men jag kommer gästblogga lite då och då när han minst anar det, haha ;) Har inte så mycker mer att skriva idag mer än att jag välkomnar mig själv till denna underbara blogg.Hejhej !


Börjar bli sjuk..

DATUM: 2011-09-01 / TID: 23:55:15
Börjar på att bli sjuk, jätteont i halsen, förskyld och känner mig allmänt hängig.. :( Hoppas jag inte är sjuk på måndag i alla fall! Idag var jag med, Ronja,Oliver,Jonte,Jennifer osv. Satt på stan bara och pratade och sådär. Fikade på waynes, var för gammal för en barnmeny, kände mig ganska deprimerad då, insåg att jag börjar bli gammal..

Imorgon ska jag på club heat, haha. Mobbat jag vet, men en skit bra artist ska dit. Så just därför jag tänker dra dit! Men i alla fall. Ska lira ett lolgame till nu, och dricka upp min fanta. Sen ska jag sova, så jag orkar imorgon vill säga. Åååh! Ska få äta på buddys imorgon också, gävles godaste "resturang". Helt seriöst!

Han som ska spela imorgon, kommer bli awesume!

Om

Min profilbild

RSS 2.0