fredagen !

DATUM: 2011-04-30 / TID: 13:08:29
Okej igår var nog en utav dem bästa dagarna i mitt liv tror jag. Först åkte jag ju ner på stan, va med Josefine,vi gick runt i nästan alla affärer i stan och bara asgarva åt nästan allt & inget. Sen stog vi på torget och kolla på nå dansuppvisningar med henne,Ebba,Selina,Filip&Krille. Sen så fick jag en slusch av Josefine hihi, så fin tjej!

Hon skulle på träning så hon tog bussen hem,sen så träffade jag Alicia och Fanny Alicia är världens mysigaste brud! Aja, efter det drog jag till min syster (Mayra) drack två stycken cider och rökte vattenpipa kom på helt random att vi skulle på bio, så vi gick på halv nio bio och såg Scream. Aldrig mer! Sket knäck och tror alla som var där inne var ganska så less på oss två, haha. När det var helt tyst kunde man höra mig "nej akta på dig, eller titut" något sånt random.

Efter det drog vi på fest hos Philip och drog med oss två brudar från sf, haha. Josefine Reit och Nicole Ramgren, haha. Sällan när man är full, aja. Så vi stog först på stan ett tag och snacka. Sen tog vi bussen till Mayra hämta dricka, sen hem till Philip där allt börjades. Har nästan inget minne från inatt så kan inet säga något mer än att jag hade det awesome! Sov hos syster inatt med Philip, kom hem halv fyra på morgonen ungefär och sen så däckade vi typ vid sex eller något.

Gårddagens outfit.



Låt bilderna tala för sig själv.










Ska duscha när som helst, precis ätit några mackor och sådär. Sen så kommer Torkkel och hämtar mig med moppen för vi ska lana osv inatt, blir inge drickande för mig i helgen något mer. Helt söndersliten från igår och vart aldelles för mycket utav det goda, från skratt,tårar&skratt. HAHA! Underbar kväll/natt faktiskt. Jaja, ska göra mig iordning så karln får hämta mig snart.

Scar Symmetry – Illuminoid Dream Sequence
En utav nya låtarna från min låtsaspappas band.

i love this time, but not right now.

DATUM: 2011-04-29 / TID: 12:39:42
Alicia ringde och väckte mig runt 10 över tolv, ska träffa henne senare idag mys, inte träffat henne sen skyltsöndag. Haha, och det är innan julafton. Ska snart ta mig frukost och göra mig iordning för att knalla ner på stan och va med Josefine, har ju lovat henne att följa med på en shopping runda, så jag är väl tvungen att ställa upp, får ju faktiskt en glass. Hihi! Jaja, har beslutångest om jag ska äta lunch eller om jag ska äta frukost. Vi får se vad det blir, uppdaterar när jag kommer hem orkar inte uppdatera något mer innan.


i can feel the vibe u send me, but i don't now?

DATUM: 2011-04-28 / TID: 23:25:57
Ska lägga mig nu, tjatjosefine ville att jag skulle uppdatera bloggen innan jag la mig, och så snäll som jag är så gör jag väl derå!;) ehehehe. Ska i alla fall krypa ner till sängs, badade ju och det var kokhett i vattnet, dum som jag är så glömde jag kolla hur varmt jag hade i innan och sprang runt halva lägenheten för att hitta en tändare till att tända ljusfan med medans. Så var försent att hälla i kallvatten, så tvingade i mig själv. Men värt det!

Är super duper trött nu eftersom jag först nattgibbat och sen vart vaken hela dagen så kan säga att jag vart uppe i två dygn nu. Och Josefine tjatar om att vi ska ner på stan och äta glass imorgon, så snäll som jag är så följer jag med. Känns som att jag skriver sovandes, eller att min kropp sover. Borde sluta skriva nu innan det blir "poeti skrivande".. Får fortfarande inte tag på någon som är sugen på att designa min blogg, så får se hur den ser ut framöver, om jag lägger ner det hela eller fortsätter..?!

Bjuder i alla fall på en skön dunkalunka låt innan kvällen drar sig mot sitt slut, Dominik De León – Gray (The Green Eye Remix)

Natti!:)


Bajs Josefine, hihi.

Wihuuw!

DATUM: 2011-04-28 / TID: 22:02:11
Hihi, hittade vad felet var med "att jag inte kunde ändra nånting på bloggen" och jag vet att min blogg är så j*vla tråkig just nu, men ska försöka hitta någon som kan göra min design osv. Men det är så många som inte orkar, så ah. Vi får se hur det blir med den saken, men känns endå som att det är många som läser den även fast den inte har någon header/design, det tycker jag är tummen upp & tack till alla kära bloggläsare, hihi.

avslappning

Håller faktiskt på att spara ut mitt hår just nu..




avkopplingsrunda.

DATUM: 2011-04-28 / TID: 20:51:06
Tar mig en avkopplingsrunda, för har inte gjort det på flera månader, så tar min spotifylista med "avslappningsmusik" och flyttar ut bärbara till toan och tar mig ett skönt bad med tända ljus och en iskall cola. Nu jävlar ska jag njuta känner jag, behöver det och är taggad på det. Är så sliten i hela kroppen så jag har ont överallt. Så nu ska jag bara låta kroppen ligga stilla i ett varmt bad.

söndersliten & blogg.se fuckar fortfarande.

DATUM: 2011-04-28 / TID: 20:02:01
Är helt söndersliten eftersom jag drog på nattgibb med Adrian inatt. Sen efter det så drog jag & Philip ner på stan han käkade och bjöd mig på en börgare, sen hem till mig så duschade jag och sen kom Jenni. Vi drog till Legenden för det var nå skit där med källmur och lillhagen eller nå så träffade Josefine och språkade med min underbara! Sen så drog jag & Pamela hem till Krille med han och Philip och drack kaffe och spelade kort efter det fick jag skjuts hem av Pamelas kille. Somnade direkt när jag kom hem och sov nån timme skit skönt. Gick direkt ner och köpte mig två burkar cola efteråt.

varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu.

DATUM: 2011-04-27 / TID: 20:32:49
Var som sagt på möte tidigare idag, kändes som att jag inte var med nånting i mötet med tanke på att dem bara babblade på och jag nästan inte fick lägga in en enda kommentar. Även fast mötet var för mig. Men mycket vart sagt och mycket möten bokade. Känns ganska tungt med alla möten och allt som kommer hända just nu. Men det är värt det, är helt slut efter dagen med både möte och främmande. Kanske ska börja övningsköra till sommarlovet också. Får se hur det blir med den saken, om jag ens klarar av det vill säga. Måste börja med att få min adhd medicin som jag ska få då också. Försöker få hit Josefine på en kopp te just nu, vi har pratat länge om att bara sitta och dricka en varm kopp te och spela kort. Men har aldrig blivit av, för hon har så mycket träningar och när hon inte har det är det matcher. Tror faktiskt jag lyckas överatala henne om att komma hit. Det går fortfarande inte att föra över bilder på blogg.se så börjar få panik lite. Aja, tror det är min dator det är fel på. Som vanligt.

Allting har förändrats men du finns kvar.

DATUM: 2011-04-27 / TID: 11:12:17
Ska iväg på möte halv ett sen vid tre får jag besök. Får se hur det går på mötet faktiskt, är fortfarande lite skakis efter det som hänt med Deber. Kan inte förstå att ingen har hittat någonting heller. Det är sjukt. Har i alla fall ätit frukost och gjort mig iordning nyligen. Väntar bara på att morsan ska komma hem nu så att vi kan åka snart. Uppdaterar ikväll när jag får tid. Fattar inte vad det är med blogg.se just nu heller, för kan inte få fram att langa fram en bild j*vel heller. Aja, får väl uppdatera med outfit när det funkar eller något. Ha en bra dag, det ska i alla fall jag ha.

det känns som om allting svävar runt mig just nu

DATUM: 2011-04-26 / TID: 22:26:39
Idag har jag bara tagit det lugnt, eftersom jag känt mig så sjukt hängig, jag och Norling gick och köpte oss en varsin cola nere på turken och snackade lite om allt som hänt på senaste tiden, känns sjukt att en man gått i samma klass med och bor granne med är försvunnen. Men i alla fall, sen stor städade jag mitt rum eftersom jag får främmande imorgon. Ska även till haboliteringen på möte imorgon igen. Om livet osv, känns ganska så peppande faktiskt. Vet exakt vad jag ska tilllägga. Har en sådan jävla mens värk just nu så ska lägga mig nyduschad i min nybäddade säng helt ensam. Längtar stort tills mensen försvinner i alla fall. Usch, ska bli skönt att slippa de här. Men aja, ska dricka upp min cola och sedan borsta fräsarna och krypa till sängs. Natti!

jag har endå inte hittat vad jag letat efter,men solen är med mig så då är jag nöjd.

DATUM: 2011-04-25 / TID: 22:52:12
Åååh, är shopping sugen och endå ganska nöjd med livet just nu + att jag hittat kamera laddaren så nu blir min blogg ännu roligare, + att jag ska försöka hitta någon som kan designa min blogg eftersom Amber är så seg med det. Och jag har hittat jättemycket "sommaroutfits" jag vill ha i sommar.

Igår när vi skulle till Gävlestrand och dricka öl, så ville jag ha på mig mina röda chinoskjorts, vart skit sur för jag hittade dem inte. Så nu ska jag klippa sönder mina blåa istället tänkte jag. Orkar inte köpa mig ett par, känns onödigt när man kan klippa till sig ett par. Hihi! Duktig på sånt där jag.

Vill ta min mammas systemkamera nåndag också och knäppa massa bilder, hon använder den ju aldrig endå. Så tycker jag borde få leka lite med den. Tänkte slänga upp på outfitsen jag är sugen på + favoritlåten just nu innan jag avlsutar bloggandet för idag. Har varit jättekass på att uppdatera, jag vet. Men har inte haft tid.

Ska göra något helt nytt imorgon med mig själv, ska raka sidecutt. Kommer säkert bli skitfult, men är så sugen. Och jag vet att jag kommer ångra mig, så det behöver ni inte påminna mig om.







Och jag är bajssur på spotify för att dem ska börja ta betalt, det kan ju bara bajsa på det & att jag ska börja ringa runt efter jobb osv. Orkar inte med skolan, och orkar inte sova ut hela dagarna & vill ha pengar i plånisen, så varför inte ställa upp för laget?! Jaja, märks att jag är för trött för att blogga, ska göra min jävla kopp med te och se "taken" för femhundraelfte gången nu tsm med popcorn med indiansmak som Marre glömde kvar i väskan från fisketuren idag. Peace!

Håkan Hellström – Aprilhimlen


21:30

DATUM: 2011-04-18 / TID: 21:31:29
Orkar inte uppdatera om dagen, men den var underbar med underbart folk! Uppdaterar med bilder osv imorgon om jag orkar. :) Nu blir det lol, sen sova. Helt sliten!

Ååh herregud!

DATUM: 2011-04-18 / TID: 11:59:33
Läste en persons blogg, och då läste jag det mest patetiskaste jag kunde komma fram till. Och det jag menade i det där med "pissar snett på alla som är deprimerade" det menade jag genom just den dagen?! För att jag inte orkade med det just då? Alltså, jag skiter fullständigt i hur mycket skit du snackar om mig till dina kompisar osv. Du liksom kommer när du behöver det, och det har jag märkt så du behöver inte låtsas som att det inte är så. Och jag orkar seriöst inte med det något mer. Ena sekunden beter du dig hur bra som helst, andra sekunden så pissar du snett på en bara för att man inte orkar svara i telefon för att man är med massa folk och är social? Liksom, ska jag stå och snacka i telefon för att prata i telefon när det inte ens är något viktigt när jag är med massa folk? Nej. Sen får du ta det där hur du vill, för jag vet i alla fall exakt hur jag menade och det är bara du som klagat över det.

Tänker inte lägga mer energi på att ta skit från folk, och det var så jag menade. Tolka det hur du vill, men verkar som att andra fattade det i alla fall eftersom det bara är du som klagat.





Har precis gjort mig iordning nu, är bara chillmode kvar. Stressade i onödan som vanligt. Men ja, då har jag lite tid kvar till att slappna av. Kommer vara i Sandviken tror jag, om jag inte hörde helt fel. Nån utav dem har båt där ute som vi ska plocka i och sen ska vi ut med den och fiska lite och sånt där. Så kommer bli helt awesome! Sen ikväll vet jag faktiskt inte vad jag gör, tror jag bara tar det lugnt eller så är jag med folk.

Som jag skrev tidigare så kommer det uppdateras med bilder + en överraskning när jag kommer hem!;)

dagens låt ;

DATUM: 2011-04-18 / TID: 10:45:13
Pitbull – Bon Bon (We No Speak Americano)

Uppdaterar ingenting mer nu förns jag kommer hem!;) Frukost mode och fix nu! Ciaow.

Måndag, 10.34

DATUM: 2011-04-18 / TID: 10:36:12
Hallådär ! :D Ska göra mig världens frukost snart tänkte jag sen så ska jag göra mig iordning för ska ju iväg och fiska med folket. Så uppdaterar självklart med massa bilder + en överraskning!;)

file:///C:/Users/Marrelito/Desktop/Marreliit0-Finnas%20d%C3%A4r.wav
Bjussar på en ny låt jag gjort. :)

Awesome!

DATUM: 2011-04-17 / TID: 23:52:49
Åkte aldrig iväg och gibba :) Men Marre och co ringde mig, så dem kom lite senare och plocka upp mig så åkte vi till max och käka. Sen så åkte vi runt lite i bilen. :D Så kom jag hem nu. :) Ska ta mig colan och lira lite lol sen sova, ska upp tidigt imorgon för att följa med Marre, Larsson, Isac & Ronja ut till sandviken och lägga i båten och åka ut och fiska lite. :) Så blir ingen uppdate imorn om jag inte får låna Marres iphone och blogga ifrån. :)


Gibbnatt.

DATUM: 2011-04-17 / TID: 17:34:58
Ska nog gibba inatt med massa pöjkar så kommer inte orka blogga något mer idag. Ska ta mig nånting att äta nu och sen ta mig en dusch! Uppdaterar imorgon igen, bara att hålla ihop ;)


VÅÅÅR!

DATUM: 2011-04-17 / TID: 15:46:23
Har varit ute hela helgen därför jag inte bloggat nånting, i fredags åkte ju jag till Torkkel med min data, sen så åkte vi ner på stan tror jag? Eller vi hängde i södra bomhus och sånt med massa folk :D

Sen på lördagen, igår alltså. Så drog jag & Torkkel på kalasfirande hos hans kusin med typ halva deras släkt. Så Josefine satt och dryga som fan med mig nästan hela tiden och åt världens godaste cheskake! Sen efter det ner på stan träffa morsan och sådär. Sen till Torkkels farmor och tog de lugnt i solen på balkongen ett tag. Drog ner på stan igen och vi ville sola, så vi satte oss på nians tak och lyssna på musik och sånt där.

Efter ett tag kom Amanda så då drog vi till Gävlestrand på ängång och träffa en massa folk som man inte träffat på skit länge, satt där och chillade och sånt där. Sen så hem till mig, och jag hämta rena kläder och sånt. Sen så drog vi tillbaks dit, men det var så jävla kallt så vi drog ner på stan och köpte oss grejer till lanet. Sen så va vi med Tobbe, Carro & Moa också. Så vi drog till Moa när Amanda drog hem och chillade. Sen hem till Torkkel och lanade!

Har även en massa bilder att bjuda på + min låtsaspappa Pers nya album
Scar Symmetry – The Unseen Empire:)













360 ^^












that party last night,

DATUM: 2011-04-15 / TID: 15:27:13
Hallådär, känner mig helt taggad på livet just nu och pissar snett på alla som är deprimerad, för tänker inte ta emot det. :D

Städade rummet nyss och plockade ur och i diskmaskinen så har jag varit nere i tvättstugan också och grejat. Känns piss att man har tvättstuga nu när det är så jävla fint väder och man bara vill glida ner på stan och köpa sin favoritglass! Självklart är det nya twistern. Helt awesuuume! Men i alla fall, blir att sitta här tills jag är klar med allting och sen packar jag ihop mitt pick och pack och drar till Torkkel och startar lanet!

Så jävla sjukt gammal och knasig låt, men så jävla peppande! Scatman John – Scatman (ski-ba-bop-ba-dop-bop)

Känns sjukt att något så nära kan finnas så långt ifrån. Vi som var som syskon, berättade allt för varandra. Vart har allt tagit vägen? Vi sa föralltid syskonkärlek, men nånting försvann. Jag kommer i alla fall alltid vara din storebror Bella Olsson <3

påsklov !

DATUM: 2011-04-15 / TID: 13:40:24
Tjatja, sitter och snackar med Josefine just nu, vi har pratat i 40 minuter, hihi. Sitter och spelar cs medans hon sitter ute i solen och steker, känns ju helt ok? Funderar starkt på att ta mitt täcke och gå ut och sätta mig. Funderar starkt på att börja videoblogga också. Har tvättstugan snart också, känns ju ännu bättre? Näe. Sen åker jag till Torkkel!

Miss the old times. Jag & Ida Högman hos Bella Olsson!




helt slut

DATUM: 2011-04-15 / TID: 01:06:58
Mitt cs spelande och cola drickande tog slut på mig. Så ska gå och lägga mig tänkte jag, eftrsom min morsa är så lättväckt och jag skulle på toa och hon vaknade, så hotade hon mig med att väcka mig imorgonbitti. Suck, kommer vara en grinig och elak Marcus-Emanuel imorgon. Ser inte framemot det.

Det finns inte en enda sak jag skulle ändra på mig själv, jag mår bra som jag gör. Och jag har kraften att fortsätta leva, det är sällan det händer , och när det hänt har jag mått dåligt utav det. Men just nu mår jag bra utav att må bra. Ibland förtjänar man att må bra, det känns faktiskt som att jag gör det nu. Och nästa måndag har jag lovat morsan att lägga snusandet på sidan. Det kommer inte att gå bra, och jag tror jag stänger mig utanför världen under dom jobbigaste veckorna. Men vad gör man inte för någon man älskar? Jo man ställer upp, och jag kommer alltid att ställa upp för min älskade mor.


Får bjuda på en bild när jag tog mina första krypsteg + min nattlåt just nu ;
Sin With Sebastian – Shut up (and sleep with me)

i can't stop smile right now, beacuse life is to god.

DATUM: 2011-04-14 / TID: 23:49:52
Hallådär, har kommit hem nu. Eller varit hemma ett bra tag, suttit och pratat med morsan och maserat henne också. Hihi!

Har i alla fall spenderat dagen med Andreas, Amanda, Jocke&Isac och Mike ett tag också. Gått runt från stan till Indat, från indat till brynäs osv. Vart ute hela dagen i alla fall, skit skönt väder. Även solat också! Hihi. Sen så åt jag och Andreas pankakor som hans morsa som även är MIN morsa,hihi. Sen så bråkade jag lite med Josefine för att hon vägrade erkänna att det även är min mamma också :( Sen så tog jag bussen hem, och ah. Nu ska jag ladda ner lite musik och föra över på mobilen.

Nu ska jag dricka lite cola, för att jag har gått så mycket. Och spela cs efter jag bytt musik på mobilen osv. Imorgon kommer jag nog inte uppdatera något mot kvällsningen eftersom jag sover hos Andreas och ska slåss ännu mer med Josefine. Jag kommer aldrig erkänna att jag älskar dig, hihi! Enligt henne har vi "syskonkärlek" & att jag är hennes bror. Fast näe!


i dance my dance of, and get this girl completed naked.

DATUM: 2011-04-14 / TID: 15:09:25
Blir inge Bollnäs idag, kom på att jag lovat Torkkel idag, så ska till honom direkt efter stan :D Hörs!


14:51 torsdag.

DATUM: 2011-04-14 / TID: 14:54:51
Hallådär, vaknade ungefär fem över ett idag, skit skönt. Älskar att ligga och dra mig! Sen upp och åt frukost och sånt där, ska snart göra mig iordning för att ta mig en promenad ner på stan för att möta upp morsan. Ska köpa ut min medicin som har tagit slut.

Ska iväg till Bollnäs idag och prata med Mayra och sen så blir jag kvar där inatt. Behöver även komma iväg lite grann. Och har ju inte sätt hur min syster bor sen hon flyttade heller. Så ska bli mysigt.

Igår så var jag ju som sagt var hos Ebba först med henne, Zanna och Widde. Kollade först på film, sen så gick vi ner på stan och träffade en massa folk. Var på stan och sånt där också. Skit skön dag igår faktiskt! Men aja, ska göra mig iordning nu. Har ganska bråttom.

Känner att livet faktiskt är underbart just nu. Hihi! Länge sen nu faktiskt.

Och filmtips idag blir taken, skit bra film faktiskt. Älskar den! Såg den nu medans jag kopplade av.



22:06

DATUM: 2011-04-13 / TID: 22:09:35
Har haft en kanondag faktiskt, orkar inte berätta allting som hänt! Men har även spenderats med en massa goingar, speciellt en saknad person som jag inte alls träffat på jätteläng eller umgåts med, Widde självklart! Min gammla lanpolare. Kommer säkert en massa bilder sen också, men nu har det gått sex minuter från bigbrother så ska lägga mig med min godispåse, monster och två colaburkar och bara njuta kände jag!

Känns inte bra att jag börjar sakna en viss person heller..


Orkar inte bjuda på dagens outfit heller, för fixade ingen . :D




16:34

DATUM: 2011-04-13 / TID: 16:36:54
Ska göra mig iordning nu för att dra till Ebba sen så blir jag nog där hela kvällen :) Får se vad vi hittar på för något, ingen aning faktiskt, tror de mest blir chillmode. Är så jävla lat känner jag. Men ja, jag kör på skjorta idag i alla fall. Kanske bjuder på dagens outfit ikväll när jag kommer hem.

http://www.youtube.com/watch?v=IbiEBSshE0c&feature=player_embedded#at=82

världens bästa låt!

Saknar Spanien!

15:39

DATUM: 2011-04-13 / TID: 15:44:25
OM JUST DIG

FULLSTÄNDIGT NAMN : Marre Svensk

FÖDD : 911021
BOR: Gävle/Brynäs
SMEKNAMN : Marre
FAMILJ : Syster
INTRESSEN : Innebandy om ni menar sånt intresse
SKOLA : Ingen, hoppat av.

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..

SAKNAT NÅGON : Ja
ÅNGRAT NÅGOT: Ja
LJUGIT : Nja, tror inte de
SVIKIT NÅGON : Ja
GRÅTIT : Ja
SKRATTAT : Ohja
VARIT SJUK : Ja
VARIT UTOMLANDS : Nejnej
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN : Ja


KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA : Nej inte längre
SKRATTAR DU OFTA : Ja faktiskt,
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Bra faktiskt, lite trött bara.
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Bra
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Mjo..
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : Ja det har jag

KÄRLEK!

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: Nej förra..
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD : Nej
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN : Nej
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Nej faktiskt inte
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Nja, jag vet inte..
OM JA, VEM : Spelar ingen roll
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD : Ingen under April
HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD : En
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Ja
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Ja
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU : Tjejer, dem ska ha humor & bry sig om sitt utseende.
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Tjejen ska vara söt helst.
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT : Längden har ingen betydelse
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Det spelar absolut ingen roll vad tjejen har för hårfärg.
FÅR DU MÅNGA KILLAR : Tjejer, nja. Vill jag inte påpeka, men andra tycker nog de.

UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: Brunett
ÖGON FÄRG: Jättemörka
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Börjar växa ut från snaggat.
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Ja
ELLER TVÄRTOM? : Nej
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Nja, nångång har de hänt.
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Nej, biter dem alltid.
SMINKAR DU DIG: Nej.
VARFÖR? ÄR DU INTE VACKER UTAN ?: Vadå? Har inte testat precis.

Grymt gammal


13.07

DATUM: 2011-04-13 / TID: 13:08:52
Tjatja :) Gör makaroner nu, för är vrålhungrig men orkar inte göra något annat, så ska se film och käka nu sen så ska jag väl duscha osv. :) Zanna och Ebba kommer hit sen för hade glömt bort att jag skulle vara med dom idag. Men ah, sen så blire väl att Bella kommer hit senare ikväll också.

favoritlåten just nu ; S.A.S – Wot Do I Do
Älskar att lyssna på den när jag spelar!

extremt gammal bild, år 07 typ?

09.18

DATUM: 2011-04-13 / TID: 09:21:29
Owl City – Alligator Sky myslåt, Owl's nya!

yao, är vaken skit tidigt jag vet. Bella sov kvar hos mig inatt, och jag låg och va skit dryg hela natten för jag inte kunde sova, men hon somna typ så fort vi stängde av tvn, så låg och prata för mig själv i typ en timme?

vaknade klockan sju av att hennes jävla ringsignal började jävlas, så steg upp plocka fram frukost osv. Sen så gick jag en bit med henne till skolan, fasen duktig jag vart idag. Har spelat cs nu i typ en timme, ska väl ta och ladda ner nå filmer och fortsätta spela tänkte jag.

Hoppas även på att Josefine är frisker till helgen, för då ska jag va med henne & Fanny, hihi. Sen så kanske jag ska va med Amber senare idag, vi får se. Annars kmr Bella hit, nej colan och cs väntar. Hörs hej!

Sugen på öl ja!

Ge mig lite perspektiv, så jag kan fortsätta styla upp mitt liv!

DATUM: 2011-04-12 / TID: 19:36:43
Hihi, har fått tillbaks min data nu, typ överlycklig ja! :D Men självklart funkar inte lol fortfarande, får psyke. Men aja, får kolla upp de sen. Bella kommer hit snart, bbu är ledsen! Så marre ska trösta♥ det är ju tur att man är världens bästa ibland!

Movits! – Na Na Nah! myslåt!



Sen så ville jag bara påpeka att det är skönt med lov snart, så man får tid att träffa en massa underbart folk! Seriöst, ser framemot sommarlovet som ett as också. Men nej, nu ska jag fortsätta käka upp mina chirre & dricka min coke! Peace.

Why you wanna go?

DATUM: 2011-04-12 / TID: 16:30:28
Aja eftersom Josefine tjatar om att jag ska blogga så jävligt så ställer jag upp, vaknade för ett tag sen och ja, jag vet att klockan är 16.18. Hihi, men var aptrött för somnade inte förns halv 3 ungefär inatt. Bäddade rent i sängen direkt när jag vaknade sen satte jag mig här.

Min låtsaspappa ringde mig även och berättade att han är och hämtar min kära dator,hihi! Så ska nog spela lol hela eftermiddagen! Ska ta mig något att äta också, tror det blir potatisgratäng faktiskt!;)

Hihi, är på pepphumör, är sugen på att mysa! Är helt kelsjuk just nu känner jag, vet inte varför heller. Kan vara för att solen lyser fram och att det är vår osv osv! Hungrig är jag också :(

Sån mysig låt ; Sum 41 – Crash från deras nya album!
Alexis Weak – 112 (Charlie Bernardo edit) älskar låten, så mysig!


Har bildbrist, så bjuder en bild på en väldigt vacker brud!


Näe men hörs hej!

Ibland vill jag bara skrika ut ditt namn så alla andra kan höra.

DATUM: 2011-04-12 / TID: 00:32:01
Ska gå och lägga mig nu, även fast jag är jättepigg och på bra humör. Vet inte varför jag är på bra humör, tror medicinen börjar funka igen så ah godnatt ♥

Ted Gärdestad – För kärlekens skull jag älskar't♥

Utanför fönstret slår våren ut.
Marken blir grön igen.
Allt som var dött, väcks till liv,
det kan också vi
Mm..
Så länge vi andas.
Ute till havs styr en fiskebåt.
Längs en fri horisont.
Den gungar så tryggt in mot hamn
som jag i din famn.

Mm..
Så länge vi älskar.

Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.

Högt på ett berg står en katedral,
och pekar upp mot skyn.
Men det är för himlen i dig,
och jorden i mig
Mm..
Vi älskar varandra.

Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.

Mmmm...

Lyser som guld, för kärlekens skull
Lyser på oss, för kärlekens skull
ruskigt gammal bild, bjuder på den.

00.09

DATUM: 2011-04-12 / TID: 00:14:10
Kom nyligen hem faktiskt. Vart ute på vift hela förmiddagen,eftermiddagen och kvällsningen.

Träffade Ebba,Zanna,David och nån  till vid tågstationen sen så gick jag, Ebba&Zanna mot tågstationen. Chillade där ett tag, sen så drog vi hem till Ebba igen, dem käkade och sånt där. Sen så kom David och hans kompis till Ebba, så vi alla kollade på "i rymden finns inga känslor" sen vid halv sju tiden så drog jag till min låtsaspappa och käkade med han och Maja och sånt där. Efter vi ätit så kollade vi på family guy och simpsons och käkade massa gott.

När vi hade kollat klart så spelade jag och Per lite gitarr, kan hela "volbeat-only wanna be with you" på gitarr nu, förutom en liten jävla grej som är ganska dryg för mig. Men i all alla fall, vid halv 12 så gick jag hem, Per och Maja skulle ut och gå så dem gjorde mig sällskap. Ska snart lägga mig tänkte jag, är helt sönder sliten.

Följer kanske med Bella till Borlänge imorgon, vi får se hur det blir med saken. Och imorgon får jag tillbaka min dator! Fysatan som jag längtat.

Nån random bild från då vi lanade. Ehehehe. Sliten pojk klockan fyra på natten typ!


dagens outfit.

DATUM: 2011-04-11 / TID: 13:29:23
Tänkte bjussa lite på dagens outfit nu och sådär. Har tyvär ingen aning om när jag får in en header. Men i alla fall, ska iväg snart till Ebba och vara med henne och Zanna. Har precis duschat osv. Uppdaterar väl när jag kommer hem.

Dagens favorit låt ; Soja – I Don't Wanna Wait

T-shirten är från tshirt store, fick den av min kära Bella.
Klockan är från Seefun, 199 kronor.
Jeansen är från jc, märket är G-Star, 1200kronor normal pris.
Jackan är också från tshirt store, 899 kronor tror jag den gick på.




12:40

DATUM: 2011-04-11 / TID: 12:42:43
Precis käkat tacos till lunch, morsan kom hem på lunch så åt med henne. Sen nu sitter jag här, funderar starkt på att bädda rent i sängen, kan behövas. ;) Jaja, får se vart dagen tar mig, är ensam hemma ikväll också, morsan ska på konsär. :) Ska tydligen vara med Ebba och Zanna lite senare får se när . :)





lördag-söndag

DATUM: 2011-04-11 / TID: 12:03:50
I lördags var jag som sagt var hos min moster och firade henne för hon fyllde år.  Sen efter det åkte jag hem direkt, sen så träffade jag Torkkel, Amanda, Christian och Alex. Vi gick till Gävlestrand och tog oss en varsin öl. Sen in mot stan och chillade träffade massa folk och sådär. Sen sov jag hos Torkkel.

Lovisa

Elias


Så jävla söta kusinbarn!



Igår så vaknade jag och Torkkel ganska tidigt, chillade och sånt där. Sen så åt vi frukost, han pluggade och sånt där. Sen till vikinga kiosken för jag köpte en glass åt Josefine som är jättesjuk :( Sen så åkte vi till stan, träffade Micke på bussen så vi köpte oss varsin cola och satte oss på torget och chillade bara snackade och sånt där. Sen så knallade vi vidare till Torkkels farmor, pratade med henne och sånt där & vi fastnade i hissen, haha. :( Skit läskigt. Så en såndär sak fick komma och hjälpa oss. Haha!

Sen gick vi hem till mig, chillade gärnet. Sen så gick jag med han till 41:an för han skulle till Amanda, så jag träffa Bella. Vi gick hem till mig, pratade och sånt där. Sen gick vi och köpte cola. Sen så hjälpte vi morsan med maten, så åt vi tacos och sånt där. Sen kollade vi på bigbrother, hihi. Sen gick Bella hem. :(



Idag det första jag gjorde när jag vaknade var att gå och köpa mjölk och cola, sen satte jag mig direkt vid datorn. Får se vad som händer idag, är så sliten i kroppen så det finns inte.
Hihi, bjuder på min playlist : Nattdunk !

fredagar?

DATUM: 2011-04-08 / TID: 18:47:17
Uppdaterar nu eftersom Josefine Torkkel så gärna vill att jag skriver ett inlägg, och även om hur grym hon är, så jag får väl ställa upp. ;)

I alla fall, lära känna Josefine igenom Andreas, hennes storebror som även är som en bror för mig. Men eftersom det är Josefine vi skriver om och inte Andreas så får jag ta honom en annan gång.

Josefine är nog en utav dem socialaste tjejerna jag känner. Och då menar jag en utav dem, redan första gången jag träffa henne så var hon framåtriktad och liksom inte drog sig undan om man säger så. Under en sån kort tid har vi både hunnit vara som "bästa kompisar" och tjaffsat en del, men det är löst. Jag är faktiskt väldigt glad över att ha henne i mitt liv med tanke på hur hon är som persson, väldigt lätt att prata med och komunicera tillsammans med.

Vi kommer väldigt bra överäns om man säger så. Men det som är gulligast med henne är ju att hon faktiskt snarkar, haha. Och sen så kan hon vara väldigt elak ibland!;) Men det är nog oftast för att jag försöker mata hennes kanin med en snus eller något liknande som inte alls är bra för kaniner. Men ah, jag hoppas på att få mer kontakt med den här fina tjejen och att vi inte bråkar något mer för hon är helt enkelt underbar.

Får bli en bild på Josefine :$




Haha, sådär. Kanske inte världens bästa inlägg men vafan. :D Ska nog vara med Andreas,Amanada,Lina,Joel,Marre&Larsson senare idag, om jag orkar vill säga. Annars är jag nog med Amanda och Andreas senare. Har så sjukt ont i huvudet just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har precis ätit och kollar på "desperata hemmafruar"

Följde ju med Bella och kollade på två lägenheter i Bomhus. Sen så åkte vi hem till henne köpte oss en glass, var social med hennes mamma och bara njöt på balkongen av solen. Sen så skulle Bella till Bollnäs så följde med till tågstationen och sen gick jag hem.




tiden rullar iväg, men jag står kvar på samma plats.

DATUM: 2011-04-08 / TID: 12:34:05
Igår var jag ju som sagt var i Uppsala och vad jag gjorde där var att jag var på interjuvbesök om min könsbyte operation. Vi pratade bara om hur mitt liv har sätt ut osv. Gick faktiskt bra. Ska fortsätta åka fram och tillbaka till Uppsala och gå till nån psykriatri eller vad det var. Så ska jag gå på massa möten innan operationen och hormontabletterna börjar dras igång & det är pågrund av "ånger" eller hur man ska kalla det. Även fast jag är så säker på operationen jag kan bli, så är det lag på att man måste gå på möten i ungefär ett år ett halv år innan dem själva kan vara säkra på att just den här personen vill opereras.

Innan vi var på mötet så käkade vi ute. Tog en kebab tallrik, sen så gick vi runt lite i Uppsala. Efter mötet så hade vi en halvtimme på oss att koppla av innan tågresan, så vi fikade. Sen så tåget hem. Direkt när jag kom hem var jag helt slutkörd, därför jag inte uppdaterade nånting. La mig och kolla på bigbrother och efter det somnade jag direkt.



Gårdagens outfit!





- Jag ska snart göra mig iordning, för ska följa med Bella och kika efter lägenhet. Sen efter det vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Tar nog det bara lugnt ett tag och ser vad dagen har att erbjuda, kanske ska vara med mrs.x ;) HAHA var tvungen om inte det blir av är jag nog med min saknade Andreas! Saknat grabben nå sjukt mycket faktiskt.


Ska ta mig nånting att äta nu innan jag ska iväg. Uppdaterar förmodligen senare! ;) Och jag vet att min blogg ser ut som psyko, men det får ni stå ut med tills headern osv är klar.



12:59

DATUM: 2011-04-07 / TID: 13:02:40
Hallådär, vaknade klockan 11 ungefär av världens storm ute, trodde att bara jag skulle flyga iväg av att ligga i sängen. Steg upp gjorde mig två mackor och sen så tog jag min cola och satte mig vid datorn, började ladda ner lite dubstep till mobilen som jag ska ha under redan till Uppsala. Vad som händer där får ni veta när jag kommer hem!;)

Bella den jäveln ska se looptroop live ikväll självklart när inte jag kan följa med. Helt pissoff på det faktiskt. Men jaja, får ju vara med om annat istället. :D Sen vilken tid jag kommer hem har jag ingen aning om, kan bli ganska sent faktiskt. :)

Bjuder på den ! ;)


Mobilen jag köpte igår, är helt förälskad i den faktiskt.
Grymt bra ljud i den också!



Ska göra mig lunch nu tänkte jag, hur hungrig som helst. Men ah, hoppas på att det kommer lite bilder från Uppsala sen när jag kommer hem!:)

En rubrik !?

DATUM: 2011-04-06 / TID: 23:35:15
Jag duschade direkt efter mitt senaste inlägg, sen så kom Mayra. Vi drog ner på stan för att träffa Jonna och drog även med oss Tindra. Gick runt och kollade lite för Tindra skulle köpa ny jacka. Sen så fick jag även en glass av henne, hihi. Efter ett tag drog jag, Mayra, Tindra och Jonna hem till mig och chillade bara.

Dem skulle följt med till valbo och köpt en mobil med mig, men vart inte så. Åkte dit med morsan och Per istället. Hittade en mobil jag föll för efter ungefär en timmes letande. Vet inte ens vad den heter, synd nog. Men ah, jag och Per åt på IKEA. Sen så åkte vi hem igen. Mayra och Bella kom förbi också.

Efter ett tag så gick vi ner på stan för att ta tvåan till Sätra för träning, det gick väl ganska bra faktiskt. Men har världens huvudvärk och kommer ha världens träningsvärk imorgon. När jag kom hem så hoppade jag in i duschen på ängång, sen så gjorde jag mig en sallad & la mig och kolla på bigbrother. Nu kollar jag på csi och ska snart sova så jag orkar med morgondagen.

Sen så ska jag till Uppsala imorgon för att göra en grej med morsan & Per som jag skriver mer om imorgon! ;) Hihi, kommer bli awesome!

Innan träningen, söt pojk. Näe!


11.09

DATUM: 2011-04-06 / TID: 11:11:03
Somnade i alla fall inatt och nu är jag skit less på allting som cirkulerar runt omkring mig. Känner att livet är värdelöst bara.

Mayras tåg var försenat så hon kommer runt ett istället. Så då är jag med henne. Sen så får jag inga pengar heller, så är lika fattig som en uteliggare just nu, känner bara fuck life right now. Skiter i allt, är för irriterad för att blogga också. Så borde inte. Tar en bloggpause tills allt lugnat ner sig.

Hur länge kan jag få stanna i ditt hjärta? Jag vill stanna föralltid.

DATUM: 2011-04-06 / TID: 03:14:42
Är fortfarande vaken, är så jävla idiotiskt av mig. Måste nästan prata med morsan om sömntabletter igen. Sömnen blir allt sämre och sämre med tiden och jag orkar inte med det. Klockan är 03.10 och jag kan inte ens försöka somna. Har försökt sova sen senaste inlägget och då var klockan ungefär vid tolv. Men kunde inte, så till slut gav jag upp och tog fram datorn istället.

Kan inte gå ut och ta mig nånting att dricka heller, för morsan är jättelättväckt. Så går jag ut så kommer ju hon vakna och då blir det ett jävla liv. Och orkar inte tjaffsa, så lika bra att slå igen datorn och försöka somna.. Aja, har i alla fall gjort en "mys-lista" under tiden då jag inte kunnat sova. Och en utav mina favoritlåtar från den "myslistan" är ; The Cranberries – Zombie .. Hörde den första gången när jag var ungefär sju år, och älskar låten fortfarande.

Bjuder även på min "myslista" när jag ändå la ut låten. Och jag kommer va en zombie på innebandyplanen imorgon känner jag. Inte alls bra, inte tränat på 5-6 år och nu kan jag inte få min sömn inför träningen heller. Jaja, slår ihop datorn nu och lägger mig i sängen och surar över att jag kommer slå upp datorn igen om två timmar.

mysmusik en lista jag tipsar att ni ska starta igång tsm med nån ni tycker om, om ni bara ligger i sängen och ska lyssna på musik, så starta denna lista. Tyvär kan jag inte göra samma sak, men ibland önskar man det. Det kommer med tiden, som morsan brukar säga..

Nu säger Marcus-Emanuel godnatt i alla fall.



Jag säger bara en sak, sleep mode.

DATUM: 2011-04-05 / TID: 23:35:06
Nej, undra om man ska ta och sova så att kvällen går snabbare?! Tycker den här dagen har gått lagomt segt faktiskt och det kan nog bero på att jag bara har haft en chilldag. Funderar även på att ta mig en dusch, men tror jag gör det imorgon bitti istället.

Har ingen bloggkänsla kvar längre känner jag, mest poeti skrivande. Hah! Det beror nog på att jag är trött och sliten efter alla 19 år jag levt. Är deprimerad över att min stationära dator fortfarande är på lagning också, så jag kan inte spela något. Inte spelat lol på evigheter te:x. Nu tycker säkert jättemånga att jag är jättetöntig. Men det är faktiskt ett beroendeframkallande spel, mer än dem vanliga spelen.

Nu märks det att jag är övertrött, för jag skriver så mycket. Så jag avslutar med en bild jag aldrig lagt upp och säger godnatt. Det slutar nog även med att jag inte möter Mayra vid stationen imorgon halv tolv, utan att hon kommer till mig.


Jag har en känsla av att livet kommer att gå bra

DATUM: 2011-04-05 / TID: 22:53:28
Ligger just nu och kollar på bigbrother, älskar gurkan! Tidigare gjorde jag mig beacon och en sallad med gurka och tomat & dressing och ett glas cola. Om jag hade haft en mobil som jag tappade bort igår så skulle jag gått ut och gå nu, men vill inte gå ut och gå utan musik.

Salladen med bacon jag gjorde, hur gott som helst faktiskt. Dålig bild jag vet!



Tänkte lägga upp bilder från igår eftersom jag var med Mayra, Jonna & Tindra. Tappade även bort min kära mobil så har ingen just nu, men får låna min låtsaspappas imorgon eftersom han fick en ny när han fyllde år. Så från och med imorgon kommer jag ha mitt gammla nummer trodligen.

Och imorgon kommer jag nästan inte ha tid att blogga, för ska ner på stan med Mayra och Jonna för att köpa ett nytt blad till min innebandy klubba som jag fick av Mayra igår, sen så ska vi till Valbo och jag köper förmodligen en ny mobil och en ny säng. Sen har jag innebandy träning. Så isåfall uppdaterar jag när jag kommer hem efter träningen. Nej nu ska jag fortsätta se på bigbrother.






- Och jag måste bara påpeka att jag saknar en vän jag gick i misste om pågrund av en idiotisk sak. Men folk lär sig av sina misstag & nångång kommer jag be om förlåtelse, men inte än..

Hon sa,jag har hört att du är en riktig player, jag sa baby skit i va ryktet säger.

DATUM: 2011-04-05 / TID: 19:34:16
Okej, jag vet att jag börjar bli ganska så dryg just nu. Men jag hatar nattstad, så jävla överskattat och tänker börja blogga här igen istället. Saknat blogg.se faktiskt!

- Jag vaknade halv två idag, så sen dess har jag bara hunnit äta, se på film & köpt cola, självklart! Kommer få hjälp med designen snart, så den inte är lika tråkig ! ;)

Bjuder på den och det här ; Timbuktu – De luktar rök (Live)


Välkommen till min nya blogg!

DATUM: 2011-04-05 / TID: 19:31:36


Om

Min profilbild

RSS 2.0