Jag faller, i taxin i trappen i hissen i hallen jag faller.

DATUM: 2011-05-31 / TID: 12:45:43
Orkar inte bjuda på dagens outfit idag, ska i alla fall knalla ner på stan när som helst för att möta upp min kära låtsaspappa på en fika ! :D Sen så får vi se hur länge jag blir kvar med honom. Har i alla fall en tvätttid att sköta klockan sex. Så blir hemma tills dess!

Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Åååh! Alltså är beroende.

music in my ears.

DATUM: 2011-05-30 / TID: 23:55:46
Ska ladda ner lite sköna låtar som jag ska ha till en promenix ner på stan tidigt imorgon förmiddag. Ska nämlingen ta en fika med min låtsaspappa som jag saknat, han har varit på turné i Tyskland. Så ska bli mysigt att få språkas lite!♥ Nej, nu ska jag sluta skriva så jag får min tid jag behöver, så det inte blir en sen natt, som vanligt! ;)

Åååh! Ska få se Håkan ännu engång, söndag blir det på Furuvik
,längtar redan.♥


Det var kärlek för oss båda ett tag, men det var du som gjorde fel. Inte jag.

DATUM: 2011-05-30 / TID: 22:29:37
Var ner till stan för Mayra kom till mig vid ungefär fem, somnade självklart och hon ringde och väkte mig. :) Vart ingen bio, för ingen hade pengar typ. Så var med Mayra,Denka&Malin till Gävlestrand och chillade där med glass. :D Sen så drog vi till stan, chillade där ett jävla bra tag. Träffade lite folk och sådär. :) Mys! Åt även donke, som jag längtat. ;) Haha. :D Nu ska jag bara ta det lugnt typ, är helt slut känner jag..

Det bästa som finns : Håkan Hellström – Man måste dö några gånger innan man kan leva
Men mycket mycket bättre live!

Drog på mig myskläderna direkt när jag kom hem, så outfit!


nothing on you babeeeee..

DATUM: 2011-05-30 / TID: 10:15:06
Arbetsförmedlingen var bara träffmöte. Gick skit bra faktiskt, hon skulle höra av sig mer imorgon om jobb osv. Ska börja med praktik i alla fall ! ;) Känns skönt att äntligen slippa få gå hemma ! :D Men vet inte riktigt än när jag får börja, så det kan jag inte tala om förns jag själv får reda på det & vet inte vart heller. ;)

Blir nog bio ikväll med Micke och några! :D Får se vilken det blir, men tror det blir baksmällan 2. Annars vet jag faktiskt inte vad jag hittar på. Är så trött så det är sjukt, somnade faktiskt redan halv 12 igår kväll och vaknade kvart över 8. Duktig Marcus! :D

Dagens outfit.;) Och tröjan är ingen tröja, som någon frågade utan det är en jacka från t-shirt store! :)


i don't know, but iwant to be your'e gentleman.

DATUM: 2011-05-29 / TID: 18:25:15
Hallå, det vart ingen bio. Tar det imorgon istället, fanns bara dåliga platser ! ;) Vilken film får ni faktiskt veta imorgon ! :D Ska bara ta det lugnt nu som jag gjort innan också.  Och ska se bigbrother klockan nio! Är faktiskt spänd, hihi! ;)

Uppdaterar imorgon, lägger bloggen åt sidan för ikväll/inatt ! :D

sommarn 2010 tror jag. Min moffa & världens bästa.

HAHAHA

DATUM: 2011-05-29 / TID: 14:32:42

HAHAHA. Asså ibland orkar jag inte med dig..
Och det handlar om att hon sa till mig vad jag skulle köpa för något till morsan, inget annat.
Är fortfarande singel!

...

DATUM: 2011-05-29 / TID: 14:22:50
Två bilder från festen jag gick med på att va med på i fredags ! ;)
Dåligt sliten karl.


Bio!

DATUM: 2011-05-29 / TID: 14:21:04
Blir nog bio med grabbarna ! :) Vet inte alls vilken vi går på, beror även på om morsan är tillräckligt snäll & jag tror nog vi är den skönaste familjen någonsin, köper kebab och en varsin cola på morsdag. Sen köper hon chips och marabou polka till sig själv? Tur att hon inte blir ensam ikväll bara ! ;) Jaja, slå mig inte bara som jag skrev innan ! :D


i can feel it, in my heart. that you mean to me, like before.

DATUM: 2011-05-29 / TID: 13:26:21
I'll be your dream
I'll be your wish
I'll be your fantasy.
I'll be your hope
I'll be your love
Be everything that you need.
I love you more with every breath
Truly madly deeply do..
I will be strong I will be faithful
'Cos I'm counting on a new beginning.
A reason for living.
A deeper meaning.


I want to stand with you on a mountain.
I want to bathe with you in the sea.
I want to lay like this forever.
Until the sky falls down on me...

Bilden är faktiskt tagen av mig i bönan, med systemkamera.

Livet är hårt, men jag är f*n hårdare!

DATUM: 2011-05-29 / TID: 12:59:27
Gibbade inatt, det var faktiskt jävligt roligt. Är fortfarande vaken och har både hunnit gå ifrån indat, hem, brynäs centrum och köpa morsdag pressent åt morsan & sen hem igen och plockat ur kylskåpet, för det har pajjat. Så ah. All mat är förstört! Nästan. Kändes lite lagomt kul sådär.

Nu ska jag ta det lugnt, inte göra nånting alls. Kommer sluta med att jag kommer göra jättemycket.. Det orkar jag faktiskt inte, så fråga mig inte. Om jag uppdaterar senare med om att jag ska iväg eller något, då får ni slå mig nästa gång ni ser mig/träffar mig. Fred ut.




Världens finaste mamma! Grattis på morsdag. Varit mamma i 19 år måste vara jobbigt.
Men du är den kämpigaste av dem alla, med tanke på vad du har för sorts unge att stå ut med.


Köpte ju som sagt var blommor till min kära mor idag. 100 riksdaler, usch va dyrt det är med kärlek..

Såhär ser man ut efter att vart vaken i flera timmar :(


y0 i feel bether!

DATUM: 2011-05-28 / TID: 13:51:51
Haha, som rubriken säger! Jag mår mycket bättre nu efter att ha ätit lite och sånt där ! ;) Ska snart storstäda hela lägenheten så jag kan få ihop mig en slant. Sen så drar jag till Gävlestrand med massa underbart folk och röker pipa och ser på skatetävling & dricker upp ölen som jag har kvar! Ikväll så blir det i alla fall nattgibb. Så ska inte dricka i alla fall.

Haha. Har suttit nästan i en timme med att försöka slå ihjäl en flughjävel! Men lyckades inte förns nu? Känner mig helt överlycklig för det. HAHA! Märks att jag inte mår bra idag. Kanske borde vakna upp och inse att en fluga inte kan göra något förutom att irritera en?!;)

Uppdaterar sen! :D Fred ut. ;)


Aldrig mer säger jag bara, engång aldrig. Nu mera aldrig. VA?

DATUM: 2011-05-28 / TID: 11:47:36

Aldrig mer sprit. Det kan jag säga just nu med denna bakissmälla jag har.

Var först och gled runt i bilen med dunka ljud. Sen så blev det fest i strömsbro, kom massa folk & va nån 97 som hade festen som jag gick och asgarva åt. Kom typ mer och mer folk hela tiden, var kaos! Men fett kul, tror jag? Hehe, sen kommer jag inte ihåg nå mer. Puss!





HAHA, fråga mig inte.

I still feel love for the streets.

DATUM: 2011-05-27 / TID: 13:33:34
Hallådär :D Vaknade jättesent idag, typ nyss alltså 1 & somnade jättesent också :( Inte bra Marre! Är jätte less på att det regnar idag också. För har varken pengar till att göra nånting. Hoppas på att morsan är på tillräckligt bra humör för att låta mig gå på bio ikväll. Ska ta mig nånting att äta nu, sen ta mig en dusch osv. Sen uppdaterar jag när ja vet vad som händer! :)

Tagen idag, datumet suger! :( Orkar inte ändra. Ibland så älskar jag verkligen regn väder. Men idag vet jag inte.

Disco inferno!

DATUM: 2011-05-27 / TID: 01:38:38
Hihi, är fortfarande vaken, ibland är jag bra busig ! ;) Klockan är snart två och sitter och drogar i mig en massa yoghurt, cola & jag vet inte vad ;) Lirade nyss lol, gick faktiskt ovanligt bra om jag ska va ärlig ! :D Hihi, nu ska jag sluta busa och fortsätta spela ;)
Jamie Foxx – Blame It - New Devices Remix
Dunkar den här bajslåten som får mig suget efter alkohol :(


Taget för två minuter sen, datum är bajs ! :(


Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

DATUM: 2011-05-26 / TID: 20:22:27
Hallådär, kom precis hem ! :D Vart inge grädde och jordgubbar, utan vart popcorn och glass istället? Haha. ;) Men i alla fall, efter vi vart där så drog vi ner på stan, dem tog bussen hem och jag stötte på Sebbe som jag gick runt med ett tag. Sen tog jag bussen och träffade Alva, gick ut med hennes söthund ! :D Hihi, fast lite smått damp hade den ju, men det var ju tydligen för att den va "kär i mig" enligt Alva.. ;) Ibland är det inte lätt.. :D

Men ska i alla fall ta mig cola nu och spela lite lol, sen så blir det bigbrother ! :)

Fick bli en bild på Alva bara för de ! ;)

nananana

DATUM: 2011-05-26 / TID: 15:19:29
Hallådär :D Blir att jag drar och steker på Gävlestrand istället med Tove, Amanda & Bella med jordgubbar och sprutgrädde!;) Får väl se hur det slutar, haha ! ;)

Dagens "outfit" ;)


I'll be in the sky.

DATUM: 2011-05-26 / TID: 13:23:36
Hallådär :D Vaknade jättetidigt idag faktiskt, redan halv 11, börjar fan vakna som vanligt nu, skönt faktiskt med tanke på att jag brukar vakna 1-2 ungefär ;) Somnade tidigt inatt också, ungefär vid 12 tror jag :D

Har ätit frukost och spelat sen jag vaknade, ska ta och lägga mig ute i solen senare och sen duscha! ;) Blir nog stan idag och träffa Monique :D Får se hur det blir, men ah uppdaterar antingen under dagen eller ikväll ;)


ingen rubrik känsla..

DATUM: 2011-05-26 / TID: 00:10:04
Har pratat i skype med Chrille och John i nu snart två timmar tror jag :D Ska lägga mig i sängen nu tänkte jag och se på cheaters ;) Sen sova :) Så blir inge mer uppdate idag, mera imorgon, i proomies ! ;) Natti ! :D


rasta courage, can beet my feet.

DATUM: 2011-05-25 / TID: 21:36:52
Hallådär, åkte först till Norlings pappa för hon skulle plocka undan lite saker efter sig och sådär :D sen tog vi bussen från stan till ica ;) Sen så därifrån så gick vi :) Har bara varit hemma sen dess och gör mig strips just nu som jag ska ha till när jag kollar på bigbrother, sen ska jag dricka älskade cola också.♥ Sen blir det väl bara att spela lol som vanligt ! ;) Har ju slagit vad med Eliott om att jag ska vara i level 30 under denna vecka. Är jag det får jag 100 kronor, känns ju ganska värt att sitta och geeka då. ;)

Jaja. I mitt första inlägg idag hade jag inte tagit min medicin, därför jag var så deprimerad ett tag. Men tagit den nu och även fått mig luft, så nu är det som det ska igen
:D Tack till alla som brydde sig.♥

Saknar mitt hår!

what a smooking gun

DATUM: 2011-05-25 / TID: 18:26:33
Ska gå till ica kvantum med Norling nu ;) och för er som vet vart jag bor och vart ica kvantum ligger, alltså högst upp på Brynäs och jag bor längst ner, typ vid steneberg och det där ligger vid dollar, vet att jag är jävligt lat ! :D Men vad gör man inte ;) Köper mig cola när jag endå är där på samma gång ;)

outfiten idag , wihuw äntligen börjar jag med den skiten ! ;)



det börjar kännas jobbigt..

DATUM: 2011-05-25 / TID: 14:40:05
Börjar känna att livet känns ganska så tungt just nu, så lägger bloggen åt sidan tills allting löst sig. Och det har med mitt privatliv att göra, ingenting jag kommer att prata med någon föruom den jag behöver prata ut det med om som där med är min mor. Så ah, lägger bloggen åt sidan ett tag, allt jag har att skriva just nu.

price tag!

DATUM: 2011-05-24 / TID: 19:53:26
Yo mates! ;) Var med Sofie idag. :) Kollade på film och sådär. Sen gick jag med henne till stan, hihi fick cola av henne sen tog jag bussen hem och nu spelar jag lol för fullt ! :D Blir bara chill ikväll, ska snart ta mig en dusch tänkte jag :)

Oldschool! ;)

Rock to the beat..

DATUM: 2011-05-24 / TID: 01:11:07
Såhär lättroade är jag & Sofie en måndagsnatt i alla fall. Tur att man kan ha kul ! ;)


Självklart vann jag ! :D

Det bästa spelet som finns, <3

Chase & Status – Eastern Jam

danza kudoro

DATUM: 2011-05-23 / TID: 19:23:37
Hemma nu, har varit det ett tag, hatar kubb, ehehe! Förlorade bara, ska aldrig mer spela det, tror jag ! :D Tog inte med mig kameran, för orkade inte leka paparatzi ;) Men käka direkt när jag kom hem, ska dricka cola nu och spela lol. Som vanligt, hihi! :) Blir bara chill kväll, och eeh, är beroende som ett as av : Radio Top Singers – Danza Kuduro (As Made Famous by Don Omar & Lucenzo) vet att den är gammal, men älskar den! Får känsla av den på något sätt, och pepp! ;)

Men nej, nu ska jag spela, ciow :D


Du vet att det gäller allt.

DATUM: 2011-05-23 / TID: 14:05:40
Hallådär :) Vaknade typ vid 12 av att morsan försökte väcka mig. Så steg upp och satte mig vid datorn, började spela direkt, sen åt jag frukost och sånt där :) Ska snart duscha och göra mig iordning. Ska till boulongern och spela kubb sen med massa folk, tar nog med mig kameran ;)

oldschool!

Ut med Gurkan & in med Rodney!

DATUM: 2011-05-22 / TID: 22:37:51
Helt jävla rätt! Så ska det se ut, klockrent att gurkan förlorade över Chrille, för det första så hade gurkan för bra självförtroende " jag kommer vinna den här skiten, jag har fan flera tusen tittare efter mig " men vad hände ? ;) Wopps, han åkte ! :D

Haha, nej nu ska jag gå och borsta tänderna, spela lol sedan sova och skratta åt den där kommentaren nedanför här som jag la upp till sömns! Patetiskt & verkligen stämplad som oskuld. ;)

rasta courage

DATUM: 2011-05-22 / TID: 20:40:00
Duschade för ett tag sen ;) Nu proppar jag i mig godis och har jätteont i magen :( Äntligen har morsan köpt saft, så ska ut och göra mig ett glas, eftersom colan är slut :( sen ska jag lägga mig och se bigbrother ;) Uppdaterar ingenting mer idag, så vi hörs imorgon :D

i will walk away, if you do that.

DATUM: 2011-05-22 / TID: 18:51:34
Åt tacos med morsan för ett tag sedan, rätt mysigt med tanke på att vi aldrig äter tillsammans längre. Ska snart ta mig en dusch, bädda rent i sängen och sen är det big brother med godis&cola som gäller!;) Hoppas stort på att Peter eller Gurkan åker ut faktiskt, tröttnat på gurkan som fan nu! :D Sen blir det spela lite lol och sova ;)

B.o.B – I'll Be In The Sky


yomates

DATUM: 2011-05-22 / TID: 15:35:12
Fredags, var jag först med Bella, sen kom Tove, sen drog vi te gävlestrand, chillade där först och drack osv.
Sen drog vi till Björnbo, träffa massa underbart folk tror jag? Var faktiskt skit full om jag ska va ärlig, sen så kommer jag inte ihåg resten förutom att jag var vaken hela natten för att jag mådde så jävla dåligt.

Allt va mitt förutom vodkan, det var Toves & Bellas








På fredagen vid typ 9 drog jag till Bryans skola, sen så var jag där till typ ett var nån musikalgrej där typ. Sen så drog vi till Bryan, sen så drog vi till mig och sen vidare mot FY. Det sög i början, men sen kom även Arnold, Torkkel & Adrian osv. Så var med dem sen så dansa jag en massa också, haha! Sjöng även kareoke och dansade så alla såg, Asnice kväll/natt i alla fall. Sen drog ja te bussen med Amanda.T,Ajla,Arnold&Torkkel, tog bussen hem och däcka.


Idag blir det bara chillmode, helt slut i kroppen fötterna gör ont och ah.
Låten för idag ; Natasja – One Spliff A Day


Svartskalle stoltast i staaden !

DATUM: 2011-05-20 / TID: 13:05:10
Hallådär :) Hade precis en fight med morsan, sällan vi komuniserar fel. Så ska iväg och köpa mig nånting att äta för jag är vrålhungrig & just nu finns ingenting hemma enligt mig. Sen kommer Bella hit också, och sen så har ja tvätttid och ah gud vet vad

Har inte tid egentligen, chiaow

Skickat ett mejl som gör mig nervös..

DATUM: 2011-05-20 / TID: 02:25:27
Hallå, är fortfarande vaken och klockan är 02:10, jag har precis skickat iväg ett mejl till "Ellen show" om mitt könsbyte och hoppas i största hugg på att hon hör av sig tillbaka, är jättenervös faktiskt, tänk om jag får åka dit? Vad ska jag göra då? Hur ska jag bete mig? Säkert jättemånga som ska göra könsbyten där ute och jättemånga som varit med i "Ellenshow" om just det + att jag bor i Sverige, och det där är i USA eller något. Vet inte ens vart det är, det enda jag vet är att Ellen verkligen är min största idol.

Det är jättemånga som frågar om när min operation är klar, och jag kan svara såhär; när jag är runt 21 kommer nog jag ha opererats om det vill gå som det ska gå vill säga. Kommer få äta hormontabletter som gör så att jag kommer i målbrottet, får hår på kroppen som en kille, alltså vill säga att jag hamnar i pubbetetern igen, fast åt andra hållet. Många ser det som att jag är en "transa" och andra ser det inte som det, ordet transa ska tas bort. För det är sånt kränkande ord, och den som säger att jag är en transa, gör mig faktiskt ledsen.

Nu är det ju inte många som kallar mig just det, men säkert folk som gör det bakom min rygg, och det kan jag inte göra så mycket åt, vad folk pratar om bakom min rygg. Men jag är absolut inte lesbisk, jag är bara född i fel kropp och det går inte att förklaras änklare än att jag är en kille i hjärnan & inte trivs i min kropp, det är inte många som förstår sig på mig & även fast mamma säger att hon gör det, liksom som te:x " jag förstår att det blir jobbigt för dig gubben, speciellt när du har din mens " Hur kan hon förstå det? Jag vet att hon säger det för att vara snäll, men ingen förutom folk som är i min situvation kan förstå det.

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva ut om hur det känns att vara jag, men jag väljer en till sak att skriva om och det är när folk säger att det är "äckligt" att vara tillsammans med en "tjej" ...

Om en tjej tillexempel håller på med mig, alltså strular med mig. Varför skulle det vara äckligt? Visst vi har fortfarande samma kön osv, men vad spelar kön egentligen för roll? Det är liksom bara två tungor som möts, och känslor som bubblas. Man kan inte råför sina känslor liksom.




Jag hette ju Maria Svensk från början, som många vet om. Men heter nu mera "Marcus-Emanuel Arvid Svensk" Valde "Marcus" pågrund av att jag hette det redan i magen, för enligt barnmoskan så var jag en pojke, så mamma och pappa gick och sa Marcus till mig i flera månader. Det vart en chock för dem när jag kom ut, och jag grät inte ens när jag kom ut ur mammas mage, mitt liv har varit upp och ner.

När jag var liten var inte pappa med i födseln, mamma fick klara sig själv med mig, tänker inte gå in i detaljer just varför, det vet dem närmaste. Vi flyttade ifrån stockholm pågrund av vissa anledningar, flyttade till Hudiksvall, mamma jobbade där ett tag och jag gick på dagis där. Sen flyttade vi till Gävle.

Började skolan på Stenebergsgårdensskola, fick kompisar direkt, vart även mobbad samtidigt som jag fick kompisar. Till slut kände jag att jag inte var född i rätt kropp, det här var inte jag. Började skolka från skolan, sa att jag mådde dåligt. Hade ont i magen, huvudet osv.

När jag var ungefär tolv år , nu kommer det jobbigaste som hänt i mitt liv som jag ångrar mest av allt. Så kom jag på att "jag kan ju låtsas vara en kille istället" så jag började med det, kom på "Mario Wallénberg", och många gick på det, var ju mycket prat om att jag "egentligen var en tjej" men många sket i det, jag fick kompisar. Och det gick överstyr, fick flickvänner och sov över osv.

Efter ett tag så tappade mina närmaste vänner jag hade just då hoppet om mig, dem tyckte inte om hur jag lurades, och nu förstår jag varför. Det är klart det är fel att luras? Vem fan är så dum i huvudet egentligen, man ska ju inte luras om vem man är. Så jag gick ut med saningen om vem jag var. Mina riktiga vänner tröttnade, men dem jag lurade stanna kvar, så vilka var egentligen äkta vänner?!

Idag mår jag bra, ångrar fortfarande stort mina lurendrier, och skulle kunna göra vad som helst för att be om ursäkt för mitt beteende, jag har vänner nu som litar på mig, tar mig för den jag är och acc mig för den jag är hjälper mig i vårt & torrt, vet inte alls vad jag skulle gjort utan min låtsaspappa och mamma faktiskt. Dem har hjälpt mig så mycket, med allting.

Nu har jag skrivit om mitt liv, nu hoppas jag att ni vet.

Keep movin on

DATUM: 2011-05-19 / TID: 22:35:46
Yo mates ! ;) Har varit ner på stan sen jag blogga sist och inhandlat lite smått och gott, sitter just nu med min cola och har faktiskt bara varit inne och försökt bli frisk idag. Inte orkat nånting, men febern har sjunkit i alla fall, har bara 37.4 sist jag kollade i alla fall ;)


Imorgon är jag ganska fullbokad, vet inte hur jag ska hinna med allting :( Är stressad redan faktiskt. Ska få datorn fixad, Alicia & Fanny kommer hit och sen ska jag ner på stan fixa drickan, sen ska Tove & Bella (kanske bella olsson) komma hit. Sen drar vi ner till lillbögen och dricker med massa underbart folk, så kommer nog inte ha tid att blogga nånting. Så får se om jag ens hinner uppdatera nånting :(


Favoritlåten just nu ; Vinnie Paz – Keep Movin' On Feat. Shara Worden



i feel the sickness take over..

DATUM: 2011-05-19 / TID: 15:43:50
Hallådär , jaa rubriken stämmer :( fast febern har gått över i alla fall så nu hostar jag bara som en idiot :D hade jättesvårt att sova inatt pågrund av febern trots att jag hade tagit ipren och allting :( ..

Men försöker få med mig Norling till tempo, ska köpa cola och sådär :) hihi :D Sen blir det bara att ta det lugn idag, och imorgon får jag datorn fixad! Ååh, längtar. :)


I don't like this feeling..

DATUM: 2011-05-18 / TID: 23:22:58
Hallådär, idag var jag ju som sagt var med Bella & Amanda, först så var vi här en stund, sen drog vi till Gävlestrand och chillade :) Amanda började självklart reta upp sig på små "blatteungar" som vanligt ;) sen så drog vi hem till mig, käkade och spelade kort. Sen efter ett tag lirade vi guitarhero, haha Bella sög på trummor i alla fall :D Efter ett tag började jag må så jävla dåligt så dom drog hem :(

Min låtsaspappa kom förbi med ett nytt grafikkort åt mig, så fixade vi med datorn, bara två problem kvar som måste göras. Sen så funkar den som ny igen :) Så ska jag formatera om den osv ;) Hihi ! :D Men ah, har tagit mig en irpen nu, men hade i alla fall 38.7 graders feber när jag tog tempeln. Så lika bra att lägga sig nu :(


Nu var det länge sen.

DATUM: 2011-05-18 / TID: 13:25:08
Har haft en bloggpause, därför jag inte bloggat ;) Men tänkte berätta snabbt om helgen osv.

I fredags så var jag med Mayra och Camilla, vi åkte till Bollnäs, hade chillkväll och jag dampa på natten med en kattjävel.

Lördags vaknade vi vid 2 tiden ungefär, steg upp gjorde frukost och sånt där. Sen skjutsa Camillas låtsaspappa mig till tågstationen så åkte jag hem, duschade träffade Josefine & Ebba sen så gibbade jag hela natten. Ehehe.

Söndagen sov jag ut hela dagen och tog det bara lugnt.

I måndags så var jag bara hemma, började må dåligt då så tog det bara lugnt.



Igår så var jag hemma hela dagen, sen vid 9 tiden eller något så träffade jag Jenni utanför mig, tog cykeln och cyklade till stan för att köpa cola på typ 1 minut :D sen tillbaka och hem till Emelie :) Var där ett tag sen hem, mådde skit dåligt när jag kom hem, tog templen och hade 38,9 graders feber :( la mig direkt då.



Idag ska jag äntligen få vara med Amanda och Bella , hihi :D vet inte alls vad vi gör för något, leker allmänt dumma i huvudet och skämmer väl ut oss för allt och alla som vanligt ;)


Uppdaterar senare ! Marreliito (fiiesta)

de finns fyra olika känslor, hat, sorg,lycka & kärlek.

DATUM: 2011-05-12 / TID: 23:29:09
Vart ju en ganska så fullpackad kväll istället för dag om jag får säga det själv. Var med Jenni & Emelie först, sen så drog jag iväg och fiska med Jonte. Efter det kom Frallan och Jenni till mig, sen nu gör jag korv med strips.

Orkar inte lägga in alla bilder från idag, får göra det sen när jag orkar. Ska på begravning imorgon också, en släkting som gått bort. Så åker till hälsingland halv tio. Sen kommer jag hem vid sex ungefär så då blir det att förtära alkohol med massa folk på Gävlestrand, så hoppas på fint väder.


Hihi :D

DATUM: 2011-05-12 / TID: 17:13:27
Har börjat märka att jag är jävligt bra på lol just nu, har suttit och gamat som as senaste veckorna. Just nu tog vann vi och jag slog ner 4 torn och dödade 13 stycken och dött 2 ggr ! :D

Ska över till Jenni nu och va med henne och Emelie, skitskönt att vi bor grannar, för orkar inte ta mig iväg så långt, hihi! ;) Men ah, tar med mig kameran dit, självklart ! :D

Tagen idag, hihi ! :D

Ut på promenix !

DATUM: 2011-05-12 / TID: 14:54:37
Ska ut på en promenad nu med Norling :) Sen så drar jag nog med mig kameran också, för kanske blir kvar ute, så kommer nog bilder ! :D Hejs ;)

Vill du ligga med mig då... ?!

DATUM: 2011-05-12 / TID: 13:38:59
Ska snart byta om och sånt där och dra ut på balkongen och chilla lite, sen så kommer Bella hit så drar vi te gävlestrand och chillar bara :D Sen kanske jag drar iväg och fiskar ikväll med Wiik :) Får se om jag bloggar något mer ;) Är sugen på att börja mobil blogga, så får se om jag börjar göra det :)


För jag faller tillbaks, mot grunden. Så nu är jag tillbaks.

DATUM: 2011-05-12 / TID: 11:35:44
Det är många som smsar mig och frågar om jag tagit bort dem/blockat dem från fb, men det har jag inte. Jag har bara gjort en ny för att jag inte orkar rensa vännerlistan, så de är bara att bli vän, så acc jag om det är värt de ! ;)
Kevin & Sandra Passero – För Stunden - Clean Version
Taggar imorgon ! :D

Justja, jag & mayra är ju med i tidningen idag!

DATUM: 2011-05-12 / TID: 09:13:17
www.arbetarbladet.se ;)


08.39, ingen kommentar.

DATUM: 2011-05-12 / TID: 08:41:39
Ja, jag är vaken nu. Vaknade redan klockan sju, men då låg jag kvar och vred mig och försökte somna. Men gick inte ! :( Sen steg jag upp, gjorde mig två mackor med leverpastej och en kopp te starta igång avslappnings listan på spotify och nu tar jag det bara lugnt.♥

Ganska skönt att vara vaken nu endå faktiskt, funderar på att ta mig en promenix. Men så långt kanske jag inte kommer endå ! ;)

avslappning
Bjuder på min avslappningslista för er som fortfarande använder spotify! ;)

i can feel the base

DATUM: 2011-05-11 / TID: 22:53:27
Nu blir det borsta tänderna sen sova, är sjukt trött faktiskt.:(

- Så ja, bloggar imorgon ! ;) Får se vad dagen har att erbjuda, har hört rykten om att det ska regna?! Blir filmmys isåfall. Får se om jag hittar någon som vill joina ! :D


vattentorsk.

DATUM: 2011-05-11 / TID: 21:53:18
Tror jag gått och blivit sjuk eller något, sitter och dricker vatten istället för cola och har precis bäddat rent i sängen!? ;)

När jag kom hem från att ha grillat och spelat kubb, så hoppa jag direkt in i duschen sen bädda jag rent i sängen och gjorde mig ett stort glas med vatten och isbittar, me like!

Ska snart spela lite lol tänkte jag, sen sova tidigt ikväll! För imorgon ska jag lägga mig på balkongen med iskallt glas vatten och bara steka. Hihi!

Taggar denna låt till helgen ! ;)












Orkar inte lägga upp fler, sista bloggandet för idag. Natti ! :D

packat och klart!

DATUM: 2011-05-11 / TID: 17:43:10
Nu har jag packat klart det jag ska grilla i alla fall . ;) Tar självklart med mig kameran denna gång också. Wuppwupp! :D Så kommer bilder ikväll. ;)

Dagens pepplåt ;


let's do it again..

DATUM: 2011-05-11 / TID: 16:52:30
Hallådär, kom precis hem från Valbo och stan med syster & Anna Flykt från Bollnäs. Vart inge gävlstrand eftersom min syster hade ringt och försökt väcka mig två gånger, när jag ringde så ville hon ha ner mig på stan. Så drog ner dit och träffade dom där. Sen så är vi med i tidningen imorgon också ! ;)

Efter ett tag så ville Anna fortsätta shoppa galet, så vi drog till Valbo och shoppade. Sen så var vi där resten av dagen. :D Nu ska jag snart dra iväg för att grilla med massa folk hos Vickan och även spela kubb igen. ;) Sen så får vi se när jag kommer hem!


I'm flying like a g6

DATUM: 2011-05-11 / TID: 01:25:56
Nej, känner för att sova kanske!? Klockan är för fan 01.24, vill inte sova ut dagarna heller! Ska börja dagen imorgon med ett iskallt glas vatten och sätta mig på balkongen med musik i öronen när jag vaknar. Fixa bondebränna ! ;)

Men ah, natti med er! :D


i can feel the base !

DATUM: 2011-05-10 / TID: 23:49:54
Wihuw, har fått lånat Norlings spotify acc för hon har prem och det går inte att köpa det via nätet för det är nå krångel, så ska köpa det imorgon istället tror jag ! ;) Och imorn kanske jag får ett par nya dojjor av morsan ! :D Överlängtat. ;) Sen så ska jag och Amber hjula & stå på händer på gävlestrand, haha. Undra hur det kommer gå!? Värdelöst.
fred ut nu ska jag lira lol! ;) Lacuna – Celebrate the Summer (Original Radio Version) - Original Radio Version


guldvärd att visas!

DATUM: 2011-05-10 / TID: 22:59:51
Sån jävla pangbrud!



dj got us fallin' in love again..

DATUM: 2011-05-10 / TID: 21:48:16
Yo dudes ! ;) Var ju till Gävlestrand som sagt, vart självklart inga bilder för glömde självklart kameran hemma. Men spelade kubb med massa folk och sen så träffade jag Josefine också♥ Sen kom Cicci Stolpe och va med Denka innan också, så vi tog bussen ner på stan, så köpte jag mig en chips påse och en cola, hihi.

Imorgon ska jag vara med Josefine, om det är fint väder knallar vi till Gävlestrand! Försöker få med mig Ambr också,hihi. Men ah, sen så får vi se vad jag gör efteråt.

Tänker fortfarande att det är för omöjligt att du är borta ur verkligheten, kom tillbaka!



when i see you're face..

DATUM: 2011-05-10 / TID: 14:19:11
Vaknade för typ två timmar sen utav att Josefine smsa och sen ringde , så steg upp och käkade och tittade ut från balkongen mot ditt fönstret för att hoppas på att se dig. Men det stog bara en massa folk där.. Så då gjorde jag mig klubben på facebook " Vila i frid Deber Rashid 1992-2011 " men råkade skriva fel, för han är född 91.

Ska snart göra mig iordning för att knalla iväg mot Gävlestrand med folk och spela kubb, vill inte sitta hemma just nu. Känns som en konstig stämning i området på något sätt. Vet inte varför, men det göre bara. Usch va sånt här är hemskt, hatar det här.

Må du vila i frid nu, där uppe har du det bra/
Vi tänker på dig varje dag, det tog sin lilla tid/
Men må nu du vila i frid, vänner,släkt&familj/
Vi saknar dig, men vet att du har det bättre just nu/
Hoppas du svävar där uppe som en riktig basketgud/


Våran fina vän<3

<3

DATUM: 2011-05-09 / TID: 22:20:23
Har ingenting annat att tillägga än vila i frid nu min vän, ta hant om Samuel där uppe.

Vi alla tänker på dig och tänker på din familj Deber.


tisdfördriv.

DATUM: 2011-05-09 / TID: 19:39:28

♥ Blir gladast av? Kärlek,musik,familj,vänner.
♥ Har för favoritlåt? Melissa Horn - New York
♥ Har för största fobi? Ormar & höjder.
♥ Har för favoritord? "Ditt jävla as"
♥ Har för orginalhårfärg? Ljus brunt
♥ Drömmer att göra om 10 år? Ingen aning faktiskt.
♥ Har för tankar om att skaffa barn? Ett barn, annars inget alls.
♥ Har för favoritskor? Blåa converse
♥ Helst gör på en fredag? Dricker en iskall öl med kompisar!
♥ Helst gör på en söndag? Myser med någon jag tycker om.
♥ Har för Favoritresemål? va?
♥ Har för Favorit-tvprogram? Simpsons!
♥ Gör när du blir riktigt arg? Biter på läppen
♥ Säger när du ska gå på toaletten? Eh?
♥ Blir riktigt ledsen av? Ingen aning faktiskt
♥ Tycker är riktig orättvisa? Ehehe, vet ej.
♥ Har för dygnsrytm? Natt ? Eller va?
♥ Har för favoritdjur? KissekatteN
♥ Har för favoritmat? Lasagne eller potatisgratäng
♥ Alltid besöker för sidor på internet? Facebook.
♥ Har för favoritspel? Leauge of legends (Lol)
♥ Gärna undviker för affär? Gina tricot -.-
♥ Gärna undviker för fik? Ingen aning
♥ Lekte mest med när du var liten? Norling & Micha.
♥ Tycker är roligast mellan att städa och tvätta? Städa.
♥ Hade för första husdjur? Vandrande pinne&hoppande böna, hehe.
♥ Vad det husdjuret hade för namn? Ingen aning.
♥ Har för antal kusiner? 2
♥ Har för favoritfilm? scream  4
♥ Väljer mellan godis och popcorn? godis
♥ Väljer mellan vatten och alkohol? Alkohol
♥ Väljer mellan Eric Saade och Molly Sandén? Molly Sandén
♥ Väljer mellan frukost och middag? Frukost
♥ Väljer mellan utlandsresa och Sverigeresa? Spanien & Göteborg
♥ Väljer mellan barnprogram och Big brother? Bigbrother
♥ Väljer mellan sommar och vinter? Sommar
♥ Väljer mellan byxor och kjol? Byxor
♥ Väljer mellan Astrid Lindgren och Walt Disney? Astrid Lindgren
♥ Väljer mellan natt och dag? Natt
♥ Tycker om dig? va?
♥ Tycker om såna här frågor? Jarå. Helt ok.



awesume !

DATUM: 2011-05-09 / TID: 14:16:24
Bloggade ingenting i lördags och igår :( men hade inte tid , för i lördags var det cruising, jag och syster gick bara runt och var allmänt nykter. Sen så drog vi hem vid 12, sen igår så var vi till Gävlestrand med Maxi. Sen när jag kom hem orkade jag inte blogga helt enkelt :) sen så vid 12 tiden så gick jag ut och träffade JH & Micke eftersom det hade hänt en sak, men allting är bra nu. Skönt nog att grabben är hemma & mår bra!

Har två bilder från i lördags, haha.






Ska snart ta mig en dusch och sen kommer Bella och Amanda hit och är med mig! :D Har saknat dom som as, inte umgåts med dom sen i vintras ungefär, bara träffat dem snabbt på stan och sånt. Så ska bli mys, blir nog chill i Gävlestrand, så fint väder :D Favoriterna just nu ;

Silverstein – Rescue

helgen har varit awesume !

DATUM: 2011-05-08 / TID: 18:41:18
Fest i fredags ju ;) syster har ju fyllt 18, så var fest för henne. Sen så i lördags cruisingen + att jag var med Josefine ett tag också, som jag saknat jättemycket!  Sen idag så gävlestrand + att jag vart med maxi idag ! :) Syster har sovit med mig hela helgen också ♥ Jonna kommer hit snart också, mys! Sen så blire väl bigbrother klockan nio.






Jag har alltid sagt att Håkan Hellström är sommar!

För full för att blogga, egentligen.

DATUM: 2011-05-07 / TID: 02:45:58
Kom precis hem från en awesume kväll/natt ! :D var ju fest i a-berg Carla hade hyrt lokal åt Mayra som fyllt 18, va bara tjejer där också, hehe ! ;) Över 18 och grejer. :D Vart nog lite för full tror jag ;) sen så drog jag, Josefine & Nicole hem till mig medans Mayra och co var på krogrunda, sen kom Mayra och hämta oss med Tomas, skit schyst snubbe ! :D Så skjutsa han Josefine & Nicole te stan, så crusa vi runt lite i förväg ni vet ;) Sen så drive in på donken :D Han bjöd på käk, hihi !! :D Sen hem.

Väntar på syster nu så vi kan lägga oss ner och slå på en filmjävel och sova, skit trött. Imorgon äre nya tag, blir kanske sthlm med Thomas, Jossan & Mayra ;) Får se :D Annars cruisingen i Gävle ! ;)


fredaaag

DATUM: 2011-05-06 / TID: 12:36:45
Äntligen är det fredag ! :D Har en massa ärenden jag ska hinna göra idag :( Ska träffa Mayra och därmed till bolaget för att shoppa till ikväll, sen så ska jag på grillmys hos låtsasfarmor&låtsasfarfar eftersom min låtsasfarfar fyller år och där kommer även mina kusiner från Göteborg vara! :D Och där får jag även reda på vad den där knölen är för något, eftersom min låtsasfarfar är överläkare.. Så ah! Får hoppas på det bästa. Efter det åker jag direkt till Mayra för att förfesta sen så blir det fest ;)

Tove & Maximilia kanske kommer förbi en sväng också, får se hur det blir! Är så jävla stressad så jag vet inte ens vad jag heter känner jag. Men ah, bara att fortsätta, orkar inte bjuda på någon dagens idag ;)

Medina – Så Fin
Världens finaste låt!

känner mig ..

DATUM: 2011-05-05 / TID: 20:55:42
Känner mig bättre nu, kanske överregaerade litegrann , jag vet inte. Men får reda på vad det är imorgon i alla fall. Har inte gjort så mycket sen senast jag uppdatera och blir nog inte så mycket annat fram tills imorgon heller, så därför säger jag godnatt och uppdaterar självklart imorgon ! ;)

Bjuder på den , + favoritlåten just nu ;Timbuktu – Alla vill till himmelen men ingen vill dö

jag känner inte..

DATUM: 2011-05-05 / TID: 18:16:16
Känner inte för att blogga på ett tag, kmr kanske inte göra de något mer heller, pågrund av vissa saker.. har otroligt ont i knölen & ah, vet nog vad det är för något, just därför..


Simple man

DATUM: 2011-05-05 / TID: 15:33:30
Ska spela lite gitarr nu tänkte jag, ska lära mig : Shinedown – Simple Man - Acoustic Version just nu tänkte jag ! ;) Sen så ska jag försöka få hit Josefine på en kopp te :D Hihi ! ;) Får se om det blir som ma önskar, annars så sitter jag bara och degar, knölen blir bara större och större också, tänkte försöka ta ett kort på det, men det gick inge bra :(



i can feel it

DATUM: 2011-05-05 / TID: 12:15:22
Har precis gjort mig strips och dricker cola till det. :D Har spelat lol också ;) Ska fortsätta spela när jag ätit. Uppdaterar senare !;)
Lovestoned – Rising Girl - Radio Version
Partypepp låten ! :D
Hihi ! :D Datum stämmer inte, och orkar inte ändra på kameran :(


Tippsar.

DATUM: 2011-05-05 / TID: 11:12:25
Åååh, älskar dom här låtarna ! :D



Torsdag !

DATUM: 2011-05-05 / TID: 10:26:22
Det är torsdag idag, och det betyder fest imorgon ! :D Hihi, vet inte ens vad jag gör vaken nu? Klockan är fan 10.24, tidigaste jag vaknat sen jag slutade gå i skolan förutom när jag har haft möten. Suck, ska i alla fall göra mig värstingfrukost nu tänkte jag ! :D Sen sätta mig och spela lol. ;)

Idag tar jag nog det bara lugnt, har fortfarande den där knölen kvar på halsen och känner mig otroligt hängig, är nästan rädd över vad knölen kan vara för något :( Hoppas på det bästa i alla fall!

Basshunter – Fest i hela huset
Taggar imorgon jag! :D

we are the best,

DATUM: 2011-05-04 / TID: 20:58:35
Hallådär ! :D Är hemma nu, eller har varit det ett tag ;) Var ju hos Ebba, vi satt mest och skrata åt fula klipp på youtube och åt kladdkaka! Sen så följde hon med mig en bit när jag skulle hem, sitter just nu och trycker i mig fanta.e och ska öppna min cola snart, haha;) Sen så ska jag se på efterlyst eftersom det är om Deber där..

Imorgon får vi se vad jag gör, känner mig jättehängig, och har en knöl vid halsen, vet inte alls vad det är. Ska låta min låtsaspappa kolla på det på fredag, eftersom han är överläkare och kan sånt där. Så ah, får hoppas på det bästa! Hoppas jag inte är dålig allvarligt eller något.

Bild i repris!

we wannt it !

DATUM: 2011-05-04 / TID: 15:18:03
Drar vidare till Ebba och är med henne :D Sen får vi se vad vi gör för något :) Är i alla fall lite pepp på livet just nu, känns som att allting rullar in som de ska, förutom de där med att skaffa spotify premium som både jag och morsan fick psycke på, men hon hjälper mig igen när hon kommer hem ! :D Får se om vi lyckas få med Josefine också! ;)



Får bli en bild på Ebba bara för de!

Favoritlåten!

Fresh meat!

DATUM: 2011-05-04 / TID: 12:06:38
Åååh, nu mår jag äntligen mycket bättre ! :D Mår kanoners faktiskt, behövde nog min lilla depptid där.;) Men ah, sitter och chillar just nu, ska pela lol och dricka upp min kära cola täntke jag, och jag älskar min mamma mest av altl, hon ska nämnligen ge mig spotify premium när hon är hemma för lunch, ååh! Är överlycklig just nu, jävla lyckopiller. Hehe!

Får se vad jag gör idag, tror jag bara ska vara hemma och plinka på gitarren eller någonting.:D

Freshmeat
Kära bloggläsare, spara min fina playlist, lyssna&njut!;)

Snart är det ölparty ! :D

it's gonna take a lot to drag me away from you..

DATUM: 2011-05-04 / TID: 10:56:07
I hear the drums echoing tonight
But she hears only whispers of some quiet conversation
She's coming in 12:30 flight
The moonlit wings reflect the stars that guide me towards salvation
I stopped an old man along the way
Hoping to find some long forgotten words or ancient melodies
He turned to me as if to say, "Hurry boy, it's waiting there for you"

It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never had

The wild dogs cry out in the night
As they grow restless longing for some solitary company
I know that I must do what's right
Sure as Kilimanjaro rises like Olympus above the Serengeti
I seek to cure what's deep inside, frightened of this thing that I've become




Hurry boy, she's waiting there for you

It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa, I bless the rains down in Africa
I bless the rains down in Africa, I bless the rains down in Africa
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never had



Är deprimerad..

DATUM: 2011-05-04 / TID: 10:47:34
Nu börjas depritionen igen, vet inte ens varför. Trots att jag tagit min medicin, så är jag deprimerad. Känner bara hur det stiger upp hela kroppen på mig, från tårna upp till hjärnan, vet inte ens varför. Var länge sen jag kände mig såhär. Orkar inte.

Mötet gick i alla fall bra, tror jag. Stängde mig utanför, låtsades lyssna och orkade inte. Ska slå på en film tänkte jag, dricka min cola och bara vara utanför världen någon timme. Ska ta lite potatisgratäng som vart kvar igår också, är så gråtfärdig. Vill bara gråta, har ni nångång känt att gråten bara sitter där i halsen, men inte kommer fram?! Så känns det, den vill inte ut. Jag vill gråta, men kan inte. Ååh, jag orkar inte. Tror jag lägger bloggen åt sidan idag.

The Streets – Stay Positive
Låten just nu,
En  bild jag aldrig lagt upp förut

Möte.

DATUM: 2011-05-04 / TID: 07:49:13
Drar som sagt var iväg på möte nu, har precis duschat och ätig frukost osv ! :D Så ska bara borsta tänderna ;) Konstigt att jag vaknade halv sju idag när jag sovit till 2-3 två veckor i sträck ;) Aja, uppdaterar när jag kommer hem ! :)


Med ena foten utanför.

DATUM: 2011-05-03 / TID: 21:39:59
Ska ta och bädda rent i sängen nu och ta mig en dusch ! :) Sen så ska jag göra mig en varm kopp oboy och krypa ner till sängs och se bigbrother♥.. Uppdaterar bloggen igen imorgon när jag kommer hem från mötet! ;)
Melissa Horn – Falla fritt


Ibland..

DATUM: 2011-05-03 / TID: 21:15:28
Ibland saknar jag dig
Ibland kan jag inte sluta tänka på dig
Ibland dyker du bara upp i min hjärna
Ibland tänker jag mer på dig än mig själv.
Ibland tänker jag på hur idiotisk jag varit.
Ibland vill jag ha tillbaks dig,
Ibland ångrar jag mig.
Och ibland så tänker jag inte mig för.

Kanske borde satsa på poetskrivande, eller näe.



Jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut. Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut..
Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck
Har precis ätit, eller ah för ett bra tag sen. Ska ta mig en dusch snart & bädda rent i sängen sen så ska jag lägga mig, för ska upp imorgon på möte med Krister och skolans kurator, orkar inte. Men måste, hoppas på att jag får någon slags praktik eller något så jag kan tjäna ihop pengar. Sen ska jag träffa Wilma imorgon också. Sen vet jag inget mer jag ska göra imorgon, börjar få feber tror jag, så blir bara att ta det lugnt tror jag. Måste vara pigg tills helgen!


Det är faktiskt din tur ..

DATUM: 2011-05-03 / TID: 19:13:04
Det är faktiskt din tur att säga förlåt nu, inte min tur.


Att vara 19 år ..

DATUM: 2011-05-03 / TID: 19:04:12
Att vara 19 år , 1.53 lång och arbetslös är det värsta jag vet, jag får höra kommentarer om mig själv varje dag, du är så liten, ofta du är 19? Fan va kort du är.. Har tröttnat på det, jag orkar inte med det något mer. Jag vet att jag kanske skrattar utanpå när folk säger det, men inombords börjar det faktiskt bli väldigt jobbigt, jag kan inte råför hur jag ser ut, jag kan inte råför att jag har mina problem som te:x adhd, utvecklingstörning & dyskalekli(problem med siffror).. Jag tål inte så mycket, mitt liv har varit upp och ner hela tiden, pågrund av den jag är även. Jag har tröttnat, jag lägger livet utanför ett tag, jag är liten. So what? Vad stör det er? Det stör mig, inte er. Håll era kommentarer för er själva.

Jag har aldrig varit perfekt och kommer aldrig att bli det, jag vet att folk förväntar sig utav en 19 åring att dem ska ha bil, gå i skolan/ha jobb, perfekt utbillning, tagit studenten osv. Men jag har inget utav det, ingenting jag kan råför. Jag är född som jag är, och det är fan inte erat problem om hur min utbildning och mitt liv sett ut. Det är mitt egna och min familj's problem. Jag har tröttnat totalt på livet nu känner jag, och jag sätter ner foten. Jag vill inte höra något mer, sen att ni skämtar. Det tar också hårt, jag orkar inte höra något mer skämt om hur jag är. Ja, jag är 19 år och arbetslös, ingen utbildning och har utvecklingstörningar, vad kan jag göra? Fan ge upp.


taggad till tusen !

DATUM: 2011-05-03 / TID: 17:59:31
Yo mates ! :D Va precis förbi till Emelie en sväng, sen kom Jenni också. ;) satt mest och prata och sånt där!:D Kanske drar förbi där sen igen, om jag orkar. Har ju tvättstugan idag också, så blir nog bara chillmode idag! Åååh, på fredag är de festa som gäller, så ringde min låsasfarmor idag också, hihi söt hon ska även dit och grilla på fredag, mina två låtsaskusiner kommer dit från Göteborg och sånt där! Sen festa med syster osv.:D




i can feel the love !

DATUM: 2011-05-03 / TID: 14:16:41
Hehe, får inge besök idag. Tråkigt nog ! ;) Men får bli en annan dag i veckan :) Ska ta mig en dusch osv snart, sen så har jag tvätttid ikväll. Får se om jag är med någon idag , ingen aning om jag orkar faktiskt ! :D

Helt awesome !

A feeling like this, do i love it or not?!

DATUM: 2011-05-02 / TID: 23:10:39
Har precis pratat med Mayra i skype ! :D Ska duscha nu tänkte jag ;) orkar inte bädda rent i sängen idag, får vara som den är helt enkelt. Imorgon får jag besök, hihi. ;) Jaja, ska väl inte uppdatera något mer idag. :D Lägger in en låt + en bild, like allways ! ;)

Bästa låten på länge!


it feels so wonderful when you are in love, but right now I do not even know what love is.

DATUM: 2011-05-02 / TID: 22:08:07
Äter riskakor just nu och dricker cola, haha va fet jag känner mig. Ska snart bädda rent i sängen, ta mig en dusch, bäda rent i sängen och mysa mig ner under täcket! Hihi, är lite kelsjuk utav mig just nu känner jag.

Hihi, ska först prata med min kära syster i skype innan jag gör allting som planerat.:D

Bjuder på den ! ;)

SNYGGASTIUNIVERSUMJA00!

DATUM: 2011-05-02 / TID: 21:00:07


MARRRREEEE TYCKER ATT WILMA ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN!!


www.wilmaaeriksson.devote.se

vi sätter oss ner, utan ett ord. som så många gånger förr.

DATUM: 2011-05-02 / TID: 19:02:09
Gör mig hamburgare just nu med strips osv, ska bli skit gott ! :D Och en sallad på det. ;) Ska ta mig en dusch tänkte jag också, bädda rent lite i sängen och ha mig en mysdag för mig själv bara! Ska springa ner och köpa mig cola till maten nu. Ska lära mig en ny låt på gitarr också, så tänder jag mig lite ljus också, blir helt enkelt en Marcus dag!

Och imorgon ska jag vara med efterlängtade Jonna också! Mys.

Melissa Horn – New York
Låten jag ska plinka in i hjärnan!

Du vet jag älskar dig, kan inte vara själv.

DATUM: 2011-05-02 / TID: 18:34:59
Kom precis hem från att ha fiskat. Larsson och Marre väckte mig halv två ungefär eller när det va,fast vart inte så mycket till att fiska eftersom det va så jävla kallt, så drog upp en brasa istället och satt och pratade! Sen så komm Frallan och Eliott förbi också.

Sen så fick vi skjuts hem utav Marres mamma, så nu är jag hemma ska ta mig något att äta nu tänkte jag och bara mysa mig ner i mjukisbyxor, får se om jag drar förbi Ebba senare också.

Favoritlåten ; Ainbusk – En julsaga (Fairytale Of New York)

Gästbloggning, vavava

DATUM: 2011-05-02 / TID: 04:04:04
Halllååååååååååå, Sofie här. Senil som jag är så minns jag inte koden osv till headern, så lilla Marre måste vänta med den till imorgon då jag sitter vid min dator. Tänkte bara tala om att detta är världens sötaste pojkes blogg ! Hihihihi, kan tala om att jag saknar han också, för då ljuger jag inte ens :*


Det här inlägget blev inte alls likt något som jag brukar skriva, låter ju för fan som en liten fjortis - men det skiter man väl i. Peace och godnatt / Sofie Larsson


Självklart bjuder jag på en superfin bild på mig själv, mitt rätta jag även ! (Vet att Marre kommer garva sönder åt den här bilden, men jag är van) PUSS PUSS

Sometimes I feel crap, but when I take my medicine so I feel much better. I don't want to feel beter with medicine.

DATUM: 2011-05-02 / TID: 03:48:31
Hallådär, ska snart lägga mig. Klockan börjar närma sig mot sitt slut nu känner jag, den är fan snart fyra! Så ah, ska köra en till lol runda, sen så ska jag faktiskt lägga mig har jag bestämt mig för. Har proppat i mig en massa jordgubbar så magen är helt slutkörd, haha. Men ah, imorgon/idag ska jag fiska, så får se hur slutkörd jag kommer vara då.

Har en kompis som lägger in header åt mig nu osv. Fixade den faktiskt själv, ganska stolt. Hihi! Men aja, bjuder på favoritlåt + en bild innan jag lägger mig, natti.

Deadmau5 – HR 8938 Cephei (Original Mix)
favoritlåt!

Det är sjukt att du fortfarande är borta och ingen hört något från dig.

DATUM: 2011-05-02 / TID: 01:24:02
Är fortfarande vaken, och tänker en massa. Funderar över Deber bland annat, vart han är och hur han har det. Om han är rädd, ledsen, sårad, besviken. Ingen vet, ingen har någon kontakt på något sätt. Det skrämmer mig, trots att vi inte hade någon kontakt efter högstadiet så skrämmer det mig, vi bor ju fortfarande grannar och ser varandra nästan varje dag.

-

ska snart göra mig iordning för att sova tror jag, sitter och dricker cola och vräker i mig jordgubbar just nu och pratar med Josefine, Mayra och Emely, dem enda som är vakna och sociala. Ska ta mig en "lol-runda" snart också tänkte jag. Men passar väl på att va social nu när alla andra är det. Har planerat in helgen också, kommer bli awesome! Måste bara kirra pengar till drickat, så är de klart! Det märks att alltid när jag gör "nattinlägg" så blir jag så poetisk av mig, det är min trötthet. Det är mitt andra jag som dyker upp då. Så ska sluta skriva nu, innan jag tråkar ut allihopa.

Toto – Africa
Nattmusik!


I'm lose my mind, you've been gone for so long.

DATUM: 2011-05-01 / TID: 22:22:10
Har sett bigbrother nu och Sonia åkte ju ut, visste inte att alla i huset var nominerade. Men ah, vart lite nervös där när det stog mellan Gurkan och Sonia faktiskt. Har precis tryckt i mig massvis med tjockt, ska väl ta mig lite jordgubbar och cola & spela nu igen.

Uppdaterar mer imorgon, hihi.


yomates!

DATUM: 2011-05-01 / TID: 20:37:16
Nyligen hemkommen efter lan,har duschat och sånt där. Lanade ju som sagt var inatt istället för att festa ;) Så jävla duktig är jag! Jag lanade med Andreas och Alex. Lirade lol nästan hela natten. :D Somnade ungefär vid sju tiden och vaknade klockan fyra ungefär. Chillade, städade undan och sånt där. Sen så hämtade morsan och låtsaspappa mig :)

Håller på att göra nånting att äta nu, köttfärsås på burk & makaroner, det bästa som finns! Och iskall cola och Underbart! Slår på en film till det också. Sedan blir det , jordgubbar,ostbågar,cola & bigbrother! Hihi, vet inte ens vilka som är nominerade idag ;) Men jaja . Får se om jag är med Ebba också, om jag ens orkar göra nånting idag vill säga.

använder för tillfället detta program ; http://grooveshark.com/#/popular
istället för spotify!

Om

Min profilbild

RSS 2.0