I wanna go, i wanna feel.

DATUM: 2011-08-31 / TID: 21:55:08
Är så sjukt nervös inför måndag. Ska iväg på mitt andra möte om könsbyte i Uppsala då. Är jättenervös men samtidigt jätteglad och känner mig busig på något sätt. Vi ska i alla fall puscha dem detta möte om hur vi vill att allt ska gå, fortare osv. Åååh. Är lycklig nu faktiskt, nervös & lycklig + ledsen på samma gång. That's it..

Imorgon om det är fint väder, drar jag till plaza och skejtar lite grann. Sjukt länge sen jag stog på en bräda nu, sur över mig själv över att jag slutade tro på mig själv. Aja, uppdaterar väl imorgon.


y0y0y0.

DATUM: 2011-08-31 / TID: 02:53:23
Nu är håret off, för er som inte visste det ;)

Inte haft blogglust, men nu är jag tillbaks på fötterna igen, :D

Idag var jag först på stan, gick dit direkt när jag vaknade. Träffade Marre, Jennifer & Jonte. Sen så gick vi runt lite, gick och fikade med Jennie & Marre. Sen så träffade jag Mickis, Adina & Moy, kollade på deras träning. Sen så gick jag iväg och kollade på morsans spelning, så jävla awesume! Skit stolt över morsan faktiskt. Världens bästa! Sen så gick jag och köpte kebab, hem och har spelat sen dess.

Ska spela ett sista game nu med Simon och förmodligen Seb. Sen måste jag sova, ska upp imorgon ska träffa E & sen följa med Marre till stallet vid fem. Hehe! Kommer bli kul förmodligen ;) Massa mys imorgon! Uppdaterar imorgon igen.

Favoritlåten just nu ; Machinae Supremacy – Dark City

Bilder från helgen!




Jag vill inte klandra dig, jag saknar bara ditt gamla dig.

DATUM: 2011-08-27 / TID: 15:47:57
Lanade som sagt var inatt. I Johns källare, har dock inga bilder tråkigt nog. Men åkte till öb och shoppade för 311 kronor, vi som ville få det billigt. Men jaja! Sen började vi fixa i källarn, bärde ner bord osv. Min låtsaspappa hämtade mig, tog en dusch sen somnade jag..

Bella kommer hit snart med glass osv. Blir en nykter kväll för mig, så jävla tråkigt när det är cruising. Ska ut och äta med morsan vid sex också, blir buddys. Älska! Sen så träffar jag allt folk på stan för att se på alla snygga bilar, nyktert. Kommer bli så jävla tråkigt, fml.


Somebody to love..

DATUM: 2011-08-25 / TID: 22:37:56
Ska hoppa in i duschen nu, inte bokstavligen hoppa. Haha! Sen så blir det spela lol. Och sova, är astrött eftersom jag inte sovit nånting inatt..


Var lite ego idag och tog mig egopick.



Några få bilder från igår förresten.

Hahaha, osså har vi ju gossarna som försöker göra mig på glatt humör på sjuka sett..



usch..

DATUM: 2011-08-25 / TID: 20:02:21
Äckligaste kinamaten jag ätit i hela mitt jävla liv. Funderar på att aldrig mer äta det faktiskt. Jävla majs osv i risen!?

Endast för att alla lyssnar på den hela tiden, så har jag också fastnat för den, varför blir jag inte förvånad?
Säger bara ; FML..

Sometimes..

DATUM: 2011-08-25 / TID: 17:34:50
När jag var med dig, behövde jag dom inte. Nu behöver jag ta dom varje dag. Men jag glömmer oftast bort att du inte är min längre, så därför tar jag dem inte..

Hardstyle,dubstep and trance. Make my feet move!

DATUM: 2011-08-25 / TID: 03:57:13
Åååh, längtar som ett as till sommaren 2012, ska på "tomorrowland" då. Är sjukt jävla taggad faktiskt.
För er som inte vet vad det är ;


The best love song.

DATUM: 2011-08-25 / TID: 01:59:15
Filmen var faktiskt riktigt jävla awesume om jag får säga det själv :D Jag ger den i alla fall fem snusdosor! ;) Efter filmen så gick vi till bussen, träffade även på min kusin, så John & Kate stog och rökte, sen gick John hem. Tog bussen med Kate (Min kusin) pratade en massa också. Skönt att prata ut med henne faktiskt.

När jag kom hem satte jag mig direkt vid datorn och startade igång lol, hihi! ;) Spelade självklart med John!:D Ska snart lägga mig och sova tänkte jag, men är inge trött alls om jag ska vara ärlig.

Så jävla underbar låt. Älskar den! Kan inte sluta lyssna heller.

Bio mys!

DATUM: 2011-08-24 / TID: 20:00:52
Är hos John just nu, ska på bio kvart över nio med min låtsaspappa och hans tjej + John! Kommer bli awesume, skit länge sen jag var på bio faktiskt. Blir apornas planet. HAHA! Har varit hos John sen ungefär fem idag, druckit kaffe,ätit köttfärssås osv. Emil var också med ett tag!


'Cause today I swear I'm not doing anything

DATUM: 2011-08-24 / TID: 00:34:56
Åååh. Är jättesugen på att tatuera mig nu, ska göra det i höst, eller efter operationen. Skriva mitt namn på bröstet. Kommer bli super snyggt och jag får tåla smärtan! Det måste göras, jag vet att jag kan klara det också!

Sitter och längtar till hösten otroligt mycket faktiskt. Skönt att allting drar igång nu, fick även hem ett brev ifrån Arbetsförmedlingen idag, det var inte ett roligt brev. Utan bara om att få följa med och kolla på folkhögskola i Storvik. Ingenting för mig, dock finns det musik inriktning där, vilket jag vill gå. Men jag klarar inte av skolan något mer. Jag vill jobba, jag ska jobba.

Tänkte tända mig lite ljus nu snart, starta igång en film och krypa ner i sängen tillsammans med min fanta, som vanligt. Förstår inte att jag fortfarande sitter i mina jeans shorts!? Brukar alltid klä av mig byxorna åt minstonde när jag kommer hem efter att varit ute en hel dag. Åååh! Känns verkligen i luften att hösten är på väg.

Ska önska mig tatuering i 20 års present har jag bestämt. För då måste jag ju göra det om jag får det. Tänker inte dra mig undan det. Är sugen på att pierca mig i tungan också, men det är jag för feg för.

Morsan får lön den 25, måste iväg och kolla på höstkläder. Skönt! Äntligen kan man dra på sig en munktröja utan att svettas ihjäl när man kommer ut. Är fortfarande allmänt deprimerad efter allting som hänt, men försöker att inte visa det så otroligt mycket, är så sjukt jobbigt att visa det.

Imorgon kommer Sofie förbi med sin hundvalp. Ååh! Mysigt det ska bli att bli väckt av dem. Som jag alltid blev förut, när vi var tillsammans. I alla fall utav Sofie, inte hundvalpen. Den har jag inte träffat ännu. Ska lira ett lol game medans filmen laddas ner, sen kryper jag ner. Uppdaterar imorgon.

Cobra Starship – You Make Me Feel... - feat. Sabi
Kommer alltid finnas en, bara en.

I can feel it, beacuse u are not here.

DATUM: 2011-08-23 / TID: 22:22:00
Kom hem för någon timme sedan, vart på Gävlestrand och spelat basket med Malin, Cajsa, Tobbe, Billy & Jens. Sen så var morsan också där. Fast vid plaza med Maud, eftersom hennes man & två små söta barn åker. Sen så tog jag och Cajsa bussen ner på stan, för vi är latast! ;) Fick sex kronor av Cajsa till fanta! Hihi.

Tog bussen hem, nu gör jag mig strips och ska snart göra iordning bean. Bea på påse. Är kärlek! Sen så blir det käka, ta en dusch & spela lite lol. Lägger upp bilder från idag när jag får dem, Mauulin är lite lat! ;)

Haha, satt och spelade sims på fb idag. Och dissade denna tjejen!

Så jävla awesuume spel. Sims online<3

Du är allt & så mycket mer än så.

DATUM: 2011-08-23 / TID: 15:21:33
Precis spelat in en ny låt, vaknade för typ en timme sen och nu är klockan 15.20, ska klä på mig och göra mig iordning för ska iväg med pantburkar. HAHA! Har tre kassar fulla med burkar, hoppas det räcker till snus och kebab.;) Tjock, jag vet! Men ah. Uppdaterar väl senare!


U can see me on the top ..

DATUM: 2011-08-22 / TID: 21:50:33
Precis kommit ur duschen, har plockat undan alla kläder som låg på golvet, bäddat rent i sängen och duschat! Känner mig som en helt jävla ny person! Så jävla skönt.. ;) Sitter och snuttar på min fanta just nu. Ska snart lägga mig faktiskt. Är svintrött!

+ att jag saknar skolan otroligt mycket!



I will...

DATUM: 2011-08-22 / TID: 19:30:09
Vaknade och åkte ner på stan direkt. Träffade Stella & Jennifer på Waynes. Sen massa folk där också, sen så gick jag, Stella & Jennifer upp till work out. Träffade Malin där, åkte till Polhem för att träffa Cajsa. Käkade på MAX. Tog bussen till stan igen, sen så gick jag och John till MOCA för att träffa Stella och Jennifer igen.

Satt där ett tag, sen så tog jag bussen hem. Nu sitter jag bara här, ska inte göra nånting mer ikväll. Är sjukt jävla trött, måste börja vända tillbaks på dygnet snart igen också. Fml.

If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that hurt you
And you'd stay
If I could reach the stars
I'd give them all to you
Then you'd love me, love me
Like you used to do


Men dom är inte som du

DATUM: 2011-08-21 / TID: 23:16:05

Världens finaste..

Där var leendet på läpparna äkta, från och med imorgon när jag vaknar. Kommer dem inte vara lika äkta längre.

It's over, i will miss u..

DATUM: 2011-08-21 / TID: 21:52:16
Jag vet att jag verkligen älskar dig. Du fick mig att känna mig speciell när jag fick hålla din hand, när jag fick pussa dig. Det var du som lyste upp min värld, helt otroligt att någon kunde få en att bli så förälskad på sån kort tid. Vi vart tillsammans för fort, det säger alla. Du var för ung för mig, det sa alla. Men jag sket i det, jag ville bara ha dig. Jag kämpade och kämpade, men du tröttnade..

Jag vet inte vad jag har gjort för fel, men jag vet att jag har behandlat dig som skit en period. Jag var osäker, rädd och tvivlade på mig själv. När det tog slut ett tag, visste jag direkt att det var du som var den rätta för mig. Jag visste det. Det kändes i magen hela tiden. Men saker förändrades när du tog mig tillbaka. Du visade inte samma kärlek längre, du ville inte hålla min hand på samma sätt som innan längre.

Nu har du tröttnat & lämnat mig åt sidan. Jag är ledsen, jag har klumpen i halsen för att det är över mellan oss två. Jag vet inte vad jag ska ta mig till faktiskt. Jag försökte även fast du inte visade lika mycket kärlek längre. Vi var inte med varandra nånting alls i slutet. Det var då det fick mig att inse på riktigt, att du tröttnat. Du hade tappat känslor. Pågrund av att jag betett mig som en skit innan mot dig. Jag förstår dig, jag förstår att du har svårt att lita på mig överhuvudtaget. Det skulle vem som helst ha i ett sånt här tillstånd. Men jag vet, jag vet i alla fall. Att din nästa pojkvän, inte kommer kunna älska dig lika mycket som jag älskar dig.



Danish - Förlåt.

DATUM: 2011-08-21 / TID: 02:24:06
Hallådär, har spelat monopol, åkt buss, varit ledsen och skrattat på sammagång! Hanna,Dennis och Maja sover kvar inatt. Och Dennis fiser, Maja plattar Hannas hår, så passar på att blogga medans. Ska snart slå på en film tror jag. Imorgon ska jag prata med Jennifer, det behövs just nu.




Online pizza<3

DATUM: 2011-08-20 / TID: 21:49:40
Online pizza + monoopool! Kebabrulle<3






Dubstep, are drug in my ears.

DATUM: 2011-08-20 / TID: 19:22:41
Hallådär :D Plockat undan lite nu sen sist jag skrev, snart kommer Dennis, Hanna & Maja förbi, plockar fram monopolet tänder lite ljus och sånt där.:) Det regnar ju ute & är inge sugen på alkohol idag. Så får bli myskväll! Synd bara att inte älskling kunde komma förbi.. Men aja, uppdaterar imorgon eller inatt :D


Hatar rubriker.

DATUM: 2011-08-20 / TID: 17:33:27
Hallådär ;) Elin kommer tydligen inte hit. Så bjöd över Dennis, Maja & Hanna istället. Ska spela monopool osv. :D Mys! Sen så vet jag faktiskt inte hur det blir med kvällen. Tog några egopick's nyligen faktiskt. Så ni får se håret ;)

Självklart var det Jennifer och Emelie som färgade mitt hår, så har typ hårfärg över hela mig..


MEEEEEEEHEEE.

DATUM: 2011-08-20 / TID: 15:18:00
Vaknade as skönt idag faktiskt, vaknade typ klockan 1-2 eller något. Steg upp, drog på mig mjukisbraller osv. Laddar ner "Just go with it" just nu och lagar mig käk ! :D Så ska föra över den på dosan som man kan föra över till tvn och se där sen :) Haha, gör mig köttbullar & makaroner. Vart sugen på det istället ;)

Senare kommer nog älskling hit! Efter hon firat sin bror som fyller 18, inte för att jag tror att han läser min blogg, men grattis i alla fall.;) Så blir nog bara en massa mys framför tvn eller nånting! Morsan åker ju som sagt iväg till Uppsala. Så  blir ensam hemma inatt. :(

Bjuder på den ! ;)

Kommer inte komma på tanken att släppa taget om dig.

DATUM: 2011-08-20 / TID: 01:53:53
Åååh! Vart precis sugen på köttfärssås osv. Morsan åker till Uppsala imorgon och blir där över natten. Så blir ensam hemma, eller. Älskling kommer ju förbi mot eftermiddagen! Hennes storebror fyller år så hon ska fira honom först.

Gör mig en riktig jävla middag morgon ! :D Är så sugen på att både laga mat och spela gitarr så det bara pirrar i hela kroppen på mig. Så endast för att det ska gå snabbare tills imorgon så tänker jag gå och lägga mig nu! ;)


Under dom här två dagarna har jag..

DATUM: 2011-08-20 / TID: 00:26:33
Igår åkte jag till Sandviken.
Träffade Bella och Monne vid resecentrum.
Cyklade till Vallhov och kände back in the day's.
Åkte till donken och träffade Ida och massa folk.
Tog bussen till Björksätra och sov kvar med Natta och Alice
Somnade på en datastol.

Träffade Robin och språkade med honom, dampade lite mer på Alice.
Gick in och sov.




Idag så :
Vaknade jag hos Natta.
Tittade på när dom sminkade sig och gjorde sig i ordning.
Dampade på Alice & bet henne.
Blev hämtad av min låtsaspappa och Maja.
Åkte till min låtsasfarmor och åt mat.
Fick skjuts till resecentrum och tog bussen till Gävle igen.
Träffade min älskling, Jennifer & Emelie inne på nian.
Lekte inne på BR med Jennifer.
Träffade Alicia och Fanny en snabbis.

Åkte in till Sätra och var med Jennifer & Emelie.
Åkte till ICA och köpte dipp&chips + hårfärg.
Åkte hem till Jennifer och färgade håret svart.
Gjorde iordning dippen osv.
Kollade på film och slogs.
Slogs ännu mer med Emelie.
Snackade en massa.
Tog bussen hem.




Det där med att äta nyttigt höll jag dock inte. Proppade i mig pizza hos min låtsasfarmor idag och plus att jag åt kebab till frukost. Men jag måste börja nu. Har knäppt mig min fanta, fastnat för en skitbra låt också : Nero – Promises. Installerar sims som jag fick låna utav Jennifer, så blir att knarka det inatt.

Imorgon blir det mys med älskling! Längtar.

I will try to make the best of this.

DATUM: 2011-08-18 / TID: 04:06:52
Åååh. Såg precis "trust" som Jennifer tipsade mig om, hur sjukt bra film som helst. Grät faktiskt också, mesig jävel. Jag vet! Men ååh, kommer inte kunna sova inatt :( .. Hemskt sorlig film. Usch! Ni får se den själva faktiskt för orkar inte förklara vad den handlar om.

Måste börja sköta mitt liv nu rejält. Äta regelbundet, äta nyttigare osv. Känner att jag slarvar som ett as. Så detta var sista dagen/natten som jag slarva. Usch! Inte bra att hålla på som jag gör :( Äta onyttigt osv. Fan vilket tråkigt inlägg. Ska sova nu! Puss :)

Bästa filmen jag sett! Helt seriöst.

U are my herione!

DATUM: 2011-08-18 / TID: 02:34:47
You taught my heart, a sense I never knew I had
I can forget, the times that I was
Lost and depressed from the awful truth
How do you do it?
You're my heroine!

I bet you laugh, at the thought of me thinking for myself.
I bet you believe, that I'm better off with you than someone else.

Your face arrives again, all hope I had becomes surreal.
But under your covers more torture than pleasure
And just past your lips there's more anger than laughter
Not now or forever will I ever change you


ROLLING IN THE DEEEP.

DATUM: 2011-08-18 / TID: 01:12:25
Åååh , älskar låten! Kan inte sluta lyssna. Borde sova, men Jennifer tippsade om en film "trust" så ska väl somna till den. Åååh! Älskar faktiskt mitt liv just nu, inte så ofta. Whatever. :D Godnatt!

Maddi Jane – Rolling In the Deep (Live)
Kommer aldrig kunna sluta lyssna, älskar den!

I just walk on the line, to feel good.

DATUM: 2011-08-18 / TID: 00:00:26
Kom hem för ungefär 2 timmar sedan, har spelat basket nästan hela dagen. :D var först på stan med Marre, Jennifer & Emmy, köpte en basketboll. Sen träffa jag på massa folk på stan, så drog till gävlestrand och började spela basket.:) Har spelat basket typ hela dagen ^^

Imorgon ska jag först vara med Natta & Alice.:) Säkert nå fler, sen så ska jag till Sandviken för att träffa två gammla goda vänner till mig, Ida Högman & Bella Olsosn, åååh! Var jämt med dom året 07-08 ungefär. Tappat kontakt helt. Så har jättemycket att prata om nu! :D Längtar faktiskt. Är dålig på bilder, jag vet. Men har ingen kamera just nu, för den har lagt av. Men ah. Ska bättra mig, i proomies. ;)

Längtar till vintern som ett as! Vill åka skidor.

Rödtopp..

DATUM: 2011-08-17 / TID: 14:19:50
Sitter med röd hårfärg i håret nu. Ska plocka undan i köket, står hur mycket disk och skit som helst där också :( . Så grymt jävla nervös över hur håret kommer bli, för har inte riktigt råd att köpa ny hårfärg sen.. Är egentligen ljusljus brunhårig. Men färgar det alltid svart när jag är långhårig.

Klias som ett as göre också, glömde bort att jag hade hårfärg i, så jag började klia. Smart gjort va?! Nej. Efter jag gjort alla mina uppgifter (enlig mor min) så ska jag ta mig en dusch & duscha ur hårfärgen osv. Sen så ska jag ner på stan och träffa Wilma en snabbis. Har inte hört något från Marre heller? WTF?!

I vilket fall så, har jag mycket att göra just nu, så hinner fuck inte blogga. Ska ju iväg och vara med älskling osv senare ikväll också, köper mig en egen basketboll också idag! Ååh. Blir lätt att man drar ut nångång inatt med musik i öronen och kastar lite. Whatever. Bloggar inatt nångång igen.

Justin Bieber – Somebody To Love - Remix
<3


Sleep tight..

DATUM: 2011-08-17 / TID: 03:37:11
Ska sova nu, är skit trött faktiskt. :(  Har mycket att göra imorgon/idag.:D Ska först vara med Marre, blir väl stan eller något liknande, ska fan i mig ta en fika imorgon! Hoppas på basket igen också! Ska röka vattenpipa med Elin och co på kvällskvisten i alla fall! Mys.


I will stop love u when the sun stop coming up on the day's.

The best moment..

DATUM: 2011-08-16 / TID: 23:52:58


Världens finaste & min. Kommer inte låta dig gå igen. ♥

I will come back to u,

DATUM: 2011-08-16 / TID: 14:43:06
Har precis plattat håret & ätit frukost. Ska borsta tänderna och klä på mig nu sen ner på stan och träffa alla som ska med.;) Ska till gävlestrand och spela basket, awesume! Fattar inte att jag tänkt på att det finns en basketplan där tidigare. Jag som älskar basket!

Sen som sagt, ska jag ju träffa E & prata med henne. Får se hur jag mår efteråt, mår jag bra så kanske jag fortsätter vara med co, om inte så drar jag hem.. Jaja! Måste göra mig klar nu, så dem slitter vänta på mig.;)

Stor – Allt Vi Gjort - Ft Dan Jah


Last summer,

I will go to sleep, when u say that u love me to.

DATUM: 2011-08-16 / TID: 02:43:31
Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag


avslappning
Listan som spelas inatt till sömns, pz.


Ska sova nu, "ska försöka vända tillbaks på dygnet" och endå är klockan redan 02.23.. Ska träffa E imorgon, hoppas jag. Och prata om allting som hänt. Vill känan lycka igen & det finns bara med en, så jag ska göra allt för att det ska ske.

Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Hoppas på att få träffa Alicia & Fanny en sväng imorgon också, saknar dom! Har mycket att prata om med A också. Men ja, what ever. Sleep mode, dead.

Andy McKee – Africa
Detta får bli musiken som spelas ur högtalarna till sömns.
I just made it, btw.



Fml..

DATUM: 2011-08-16 / TID: 00:33:13
Hon vet att hon är allt för mig. På sån kort tid , fick hon mig att lysa upp som en stjärna som sloknat. Jag gjorde misstag två gånger & ber om den sista. Jag lovar att jag inte tänker svika henne igen. Men hon har gett upp, jag vet inte om det är så. Men jag tror att hon har det..



I really love u baby, but u fuck my life up and down. But i wont give up that u try to do to me right now.. Beacuse , u are the one. And i love u to mutch to let u go again.
Lenny Kravitz – I'll Be Waiting

Im back to life, just to write me off.

DATUM: 2011-08-16 / TID: 00:13:23
Har haft ett kanonbra sommarlov faktiskt. Varit i London, druckit för mycket alkohol, blivit kär, blivit dissad, gråtit, skrattat & träffat nya underbara människor! Har en massa bilder egentligen som jag skulle kunna lägga ut. Men jag orkar faktiskt inte just nu. Jag ville bara säga att jag är tillbaks igen! ;)

Under sommarlovet har jag tröttnat på cola, blir man förvånad?! Nej faktiskt inte, med tanke på hur mycket jag drogade ner mig själv med det. Så nu är det fanta som gäller. Köpt mig 2 liters fanta&Marabou "youghurt raspberry" :D som jag snuttar på just nu och ska ladda ner "HON." Ett spel, ungefär som "Lol" Fast mer komplicerat. Får se hur länge jag orkar lära mig det innan jag tröttnar. Men jag försöker i alla fall för Johns skull.

Sam Adams – I'm So High
Favoritlåten!

Just nu!


Om

Min profilbild

RSS 2.0