...

DATUM: 2011-06-21 / TID: 23:20:41
Har blogg pause, så ni vet :)


you so beuteful.

DATUM: 2011-06-09 / TID: 22:30:39
Förlåt för jag inte bloggade imorse, men jag åkte nästan direkt till Mathilda när jag vaknade ! :D Vi chillade mest som jag skrev igår, med kortspel, massa cola & skitsnack, tog massa kort också! ;) Senare kom Sofie också, fick sällskap av henne på bussen hem ! :D Nu är jag hemma, ska snart storstäda mitt rum, sen så ska jag stryka min skjorta osv till imorgon. Ta mig en långdusch också! ;)

Imorgon hinner jag inte blogga så mycket, ska på min andra syster, inte Mayra utan Karlas student och fira henne, sen hem dit och äta och massa mys. Efter det så  blir det antingen boulongern eller så lanar jag! :) Får se vad som händer helt enkelt. ;) Usch, ser inte fram emot imorgon, finkläder på och en slips ! :( Men vad gör man inte för sina syskon!?

Men nej, nu har jag mycket att göra om jag ska hinna innan sovdags ! ;) Bjuder på några bilder från idag i alla fall ! :D
Kommer fler när Babywiik skickat! :)







We could have it all.

DATUM: 2011-06-09 / TID: 00:43:17
Hallådär, åkte direkt ner på stan när jag vaknade. Sen upp till Polhem för att träffa Micke, tog bussen till Bella och var där och chillade ! :D Sen åkte Micke hem :( Så hade jag & Bella vattenkrig med hennes lillesyster&kompis. Slutade med att jag såg att Bella hade hoppat i poolen, så vipps var jag också i. HAHA ! :D Dygnsura som vi var när vi klev upp.

Efter ett tag så tog Bella en dusch, jag chillade och sen åt vi "frukost"-Mellanmål, jag tog fem mackor,oboy&multi. :D HAHA! Finns bild på de sen! ;) Och sen så åkte vi ner på stan för att träffa Micke igen, gick till tågstationen för att möta upp Amanda som hade varit hos Viktor ! :) Sen så gick jag hem, bytte om och ner till parken för att spela brännboll med massa folk ! :D Gjorde ett frivarv ;) . Sen hem, käkade och lirade en lol match ! :D

Ska sova nu tänkte jag, eller i alla flal krypa ner till sängs, så jag orkar imorgon. Ska åka och hälsa på min bästa vän som flyttat ut till Hamrånge, blir en massa skitsnack + cola ute i solen, älskar't!

Nu blir det sängen, uppdaterar imorgon igen!



Can i make you my baby.

DATUM: 2011-06-08 / TID: 01:59:10
Idag vaknade jag runt två tror jag ?! :) Bella och hennes mamma hämtade mig nästan direkt typ, så åkte vi hem till Bella. Chillade och sådär ! :D Sen så kom Micke och var med oss. :) Satt ute på altanen och kände på vattnet i poolen ;) Chillade mest gärnet bara ! :D Sen var det ju fotboll, så såg på det! Självklart vann Sverige mot finnarna med 5-0! Tog nån buss runt 10 hem, bytte på stan. Träffade Emma där, och fick skjuts av henne på cykel, aldrig mer säger jag bara ! :(

Nu ska jag spela lite, sen så ska jag sova tror jag ! :D Har inge batteri på mobilen heller, för bytte med Micke och har ingen Nokia laddare ! :( Så får inge förns imorgon!


Bloggpause..

DATUM: 2011-06-07 / TID: 01:23:05
Haft blogg pause, pågrund av att mina dagar varit full spacklade ! :D Men nu är jag tillbaks. Uppdaterar mera imorgon ! ;) Ville bara visa att jag lever. :D

En bild säger mer än tusen ord.

DATUM: 2011-06-03 / TID: 06:57:25
Hallådär ! :D Direkt efter jag var i sandviken så drog jag ner på stan, fixade lite och sådär. Sen till Gävlestrand, var en massa underbart folk där. :) Sen så efter det så drog vi till stan igen, sen fick jag skjuts av Isac och Ronja hem för att hämta pengar, sen gick jag till indat och började nattgibba. :D Nu när klockan var typ fem eller något så gick jag hem, nu är klockan 06.55. :)

- Har fixat så tvn är min dataskärm nu, så ligger i sängen! Skit skönt. :D Ska ta mig lite cola och spela lol.:) Blir nog inge sova för mig idag! ;) Sen ska man ju förtära alkohol idag också. :D











Jag följer med dig hem ikväll, för jag vill inte vara själv.

DATUM: 2011-06-02 / TID: 13:42:32
Vaknade halv tolv ungefär, snacka om att jag har otursdag idag :( först så vaknade jag av att mobilen ramlade ner på golvet, sen så när jag väl stiger upp så slår jag tån i sängkanten, skit ont faktiskt och har inte kunnat sovit inatt, vaknat varannan timme ungefär. Sen när jag ska ta min medicin så råkar jag bita på den istället för att svälja den, så jag fick kväljningar, smaken sitter fortfarande kvar. Och nu sitter jag och nyser som en jävla idiot.

Har precis borstat tänderna, dragit på mig skjortan och ett par jeans och väntar på min låtsaspappa som ska hämta mig snart ! :) Ska till låtsasfarmor och hälsa på Göteborgarna som är på besök! Tror vi grillar eller något. :D Sen så drar jag nog till Gävlestrand och chillar med massa underbart folk! :)

Veronica Maggio – Snälla bli min
Kan inte sluta lyssna!

sometimes, i feel like shitt.

DATUM: 2011-06-02 / TID: 01:40:06
Ska sova nu, är skit trött faktiskt! Så ska bädda rent i sängen, ta mig en dusch och krypa ner ! :) Uppdaterar nog imorgon innan jag far iväg!

we can walk together.

DATUM: 2011-06-02 / TID: 01:01:27
Var på stan med mor idag, köpte mig ett par nya jeans, rea 299 kronor hade kostat 699 kronor eller något sånt ! :D Sen så en tjocktröja, för 599 kronor tror jag det var, skit nöjd faktiskt ! :) Sen efter det så drog jag hem, käkade med morsan och sånt där. Sen vidare till Bellas nya lägenhet! :) Kollade på bigbrother ! :D Sara åkte ut.. :(

Efter det gick jag ner på stan, träffade Jenni sen hem igen, nu sitter jag här. Ska snart lägga mig och sova tror jag, ska upp imorgon, ska till min låtsasfarmor och hälsa på ! :) Men ah, uppdaterar imorgon.



Life of today and yesterday.

DATUM: 2011-06-01 / TID: 13:43:23
Timbuktu – Resten av ditt liv
Favoritlåten! Timbuktus nya.

Igår var jag ner på stan med min låtsaspappa, satt på brända bocken och pratade och sådär. Sen så kollade vi runt, försökte tigga åt mig en longboard, men får nog en när vi åker till London istället ! :D Sen så träffade jag Denka osv. Drog till Old saints dem drack öl och sådär.

Efter ett tag så drog jag, träffade Ebba och Adina käkade inne på nian, så kom Kate också. Sen så drog jag hem, tvätttid. Så kom Bella förbi också, färgade hennes hår, hihi! Första gången. :D Duktig jag ! ;) Sen så drog hon hem vid typ 10 eller något.



Ska göra mig iordning snart, hoppa in i duschen och sådär. Ska ner på stan med morsan och köpa lite nytt. Sen så ska jag nattfiska med Robin, Marre och Erik tror jag. :D Ska bli grymt härligt! Hoppas på att få knäppa mig nån öl också. ;)
Uppdaterar självklart imorgon med massvis med bilder. Hade tyvär inga idag :(


Om

Min profilbild

RSS 2.0