To be with you.

DATUM: 2011-10-31 / TID: 13:52:09
Vaknade vid tio först, sen somnade jag om. Morsan kom in med medicinen vid 12 så steg upp då :) Gjorde mig käk och sånt där, nu har jag bara spelat och tagit det lugnt :) Älskkling kommer hit om ett tag också. Sen får vi se vad vi hittar på för något :)

Fredag-Lördag-Söndag.

DATUM: 2011-10-30 / TID: 23:31:53
Fredag : Halloweenfest & sov hos älskling!

Sen på lördagen så åkte jag & älskling ner på stan vid 2-3 tiden. Hon kollade upp sin mobil med nånting och sen gick vi till apoteket med morsan för att vi skulle hämta ut min medicin som inte kommer in förns på tisdag. Sen så åkte jag hem & hon hem till sig, duschade osv. Sen kom Jennifer hem till mig, vi gick ner på stan för att vi skulle på bio, såg parmonal activity som sög :( Sen sov jag hos mitt hjärta!
Idag vaknade vi ganska så tidigt faktiskt. Vid 10 tror jag, så låg och drog oss i sängen ett bra tag, sen tog jag 11 bussen till Marre, så gick vi till Tratten där även Mickis & Robin var, såg nån film kommer inte ihåg vad den heter, typ "RIO" eller något, skit bra faktiskt ! :D Sen åkte vi till Valbo för vi hade cup där :) När jag kom hem duschade jag käkade & sånt, sen kom älskling förbi, kollade på film sen gick vi ner till stan för hon skulle hem :(

TAGGAD till 100000

DATUM: 2011-10-28 / TID: 12:58:22
Har precis duschat och så nu, ska snart göra mig lite frukost och ringa till älskling :) Sen ner på stan med henne en sväng för hon skulle lämna in sin iphone4s på nånting :) Sen så är jag väl me henne några timmar innan jag drar iväg till Oscar & Emelie och dricker öl :) Dom har ju maskerad fest, men min dräkt vart kvar hos Per som precis for iväg till sthlm ^^
Dagens outfit ;)

Dubstep!

DATUM: 2011-10-27 / TID: 12:44:08
Sitter just nu med fanta exotic, snus & lyssnar på dubstep ! Helt underbart. Denna morgon vaknade jag lagom tid och igår somnade jag i lagom tid. Börjar visa sig lite bättre nu med sömnen. Ska snart göra mig lunch tänkte jag, sen så kolla på "The Vampire diares" Helt fast vid det fortf. Fast är vid sista sesongen :( Deprimerad som fan över det, favorit programet helt klart. Får väl börja kolla om på "O.C" sen efteråt då ;)
Orkar inte ta någon "dagens outfit" idag, med tanke på att systemkameran inte har några batteri heller. Orkar inte sätta den på laddning! ;)
Kommer inte hinna träna idag, så kommer inte kunna vara med på matchen i valbo på söndag heller, skit. Inte tränat på länge heller. Men ska ta tag i det där nu i alla fall! Jaja. Uppdaterar väl när jag kommer hem. ;)

Det finns alltid lite ärlighet bakom "Jag skojar bara"
Lite kunskap bakom "Jag vet inte"
Lite känslor bakom "Jag bryr mig inte"
Och lite smärta bakom "Det är lugnt"

You are the one.

DATUM: 2011-10-26 / TID: 23:21:42
Köpte ingen mobil idag, kollade för det mesta och tänker inte förskaffa mig en iphone 4s heller för den delen ;) Ni får helt enkelt veta imorgon vad det är för lur jag kommer hem med, :D Åkte i alla fall direkt hem efter valbo, pratade med mamma & Per som stannade kvar, sen så skjutsa Per mig till Jennifer, kollade på film och myste en hel del ;) Sen så tog jag bussen hem, saknar min sötnos redan :(
Bjuder på den från när vi var i Spanien med klassen ;)

Hatar rubriker

DATUM: 2011-10-26 / TID: 11:59:39
Vakna för ett tag sen, ringde på dörren och vipps va min gitarr där :D ganska så nöjd faktiskt ;) Ska snart till Valbo och kolla efter mobil sen så åker vi till min låtsasfarmor & lagar mat osv, träning idag egentligen, men är apförskyld så ska till Jennifer istället :)
Dagens outfit, kör på "gubbhatt" idag endast för att ;)

Nattinlägg, som vanligt.

DATUM: 2011-10-26 / TID: 02:53:43
Idag har jag haft fullt upp som sagt, var på möte om medicinen, gick väl bra. :) Sen till Sätra för att vara med Marre och Robin, sen så gick vi till Läkerol för att se Timrå få stryk av Brynäs! Stack under 3 per för att någonting hänt med Jennifer som jag inte tänker ta här. Självklart mår min fina ängel bra nu & tacka gud för det. Pratade en massa med hennes mamma, Jennifer & Elin innan mitt gullhjärta gick med mig till bussen och jag åkte hem.
Har inte gjort något sen dess, förutom att kollat runt på mobiler. Ska förmodligen köpa denna älskling imorgon, om vi hinner. Annars på tors!
Helt överlycklig!

Min blogg är så jävla tråkig pgv.

DATUM: 2011-10-25 / TID: 13:35:59
Min blogg är så jävla tråkig just nu, pågrund av att jag inte har någon mobil jag kan föra över bilder med för tillfället. Ska i vilket fall iväg på möte när som helst, väntar bara på min låtsaspappa som ska hämta mig, sen efter det drar jag ner på stan & shoppar med min bästa vän!
Favoritlåten nu såhär på morgonkvisten.

Life goe's on.

DATUM: 2011-10-25 / TID: 02:07:25
Efter att ha utryckt mina känslor tsm med morsan, så tar jag mitt ledsna humör och går och lägger mig, skapligt trött på livet just nu, så hoppas på sömn. Möte imorgon vid två också, kommer inte klara av det, butwhatever. Sen stan med Marre & hockey på kvällen. Kanske blir en aning mer lyckad dag imorgon? Man får väl hoppas.
I helgen drar jag på mig min hallowen dräkt också.

Några bilder från i fredags.

DATUM: 2011-10-24 / TID: 21:31:27
Just nu gör jag mackor i ugnen & tittar på Mitt stora feta syrianska bröllop, har precis kommit ur duschen också. Eller ah för ett tag sen, but whatever!
Tänkte slänga in lite fler bilder från i fredags.
Sådär, några bilder i alla fall ;) Nu ska jag fortsätta med mitt, tända lite ljus tänkte jag också göra osv, helt enkelt ha en mysig "Marcus kväll"

No sleep.

DATUM: 2011-10-24 / TID: 18:28:34
Inatt sov jag hur skönt som helst & somnade för första gången när jag la huvudet på kudden. :D Inte varit med om det på flera år faktiskt, hur skönt som helst!
Har bara varit hemma idag, kände att det kan behövas. Är ganska så sliten från helgen! ;) Ska snart göra mig nånting att äta och ta mig en dusch sen fortsätta se på vampire diares! Är på sesong 2 nu, så snart äre slut :(
Jag älskar dig mitt hjärta!

Då har man levt sitt liv i 20 år!

DATUM: 2011-10-24 / TID: 16:40:31
Helgen har varit kanon faktiskt förutom att vi fick polisbesök & jag grät framför en utav dem, haha annars var det kanon! En matta försvann & låg utanför dörren, Jenni fick hem fel skor & självklart massa mer! Men hade underbara vänner + flickvän som stannade kvar och hjälpte mig & städa efteråt! Ett riktigt stort tack till alla som kom & respekterade det som sades.
I lördags var det bara att köra igen, eftersom min syster också fyllde 20 år! Underbar kväll där också. Lite sent med drickan bara, men whatever + sova med flickvän & Sofie på natten!
Har inga fler bilder just nu, men det fixar sig! I helgen kör vi igen ba!

Stuck in the moment.

DATUM: 2011-10-21 / TID: 00:49:55
Idag har man levt sitt liv i 20 år. Alla frågar mig hur det känns att vara 20? Det känns väl precis som alla andra födelsedagar?! Inge märkvärdig alltså. Förutom bolaget, vilket jag inte kan gå på ännu med tanke på utan pass/legg.
Imorgon/idag kommer hela "tjocka-släkten svensk" hit. Vilket innebär massa ätande hela dagen, massa glada miner. Massa glada överraskningar! Sen så har jag fest ikväll, vilket kommer bli awesume!
På lördagen kommer jag förmodligen inte hinna blogga. Med tanke på att jag först åker direkt till Sandviken och firar med min "andra släkt" familjen Nilssons. Och sedan därefter firar min syster som också fyller 20 år. Så blir alkohol två dagar i rad för mig.


Jag har världens finaste flickvän & jag älskar dig! 8 oktober 2011.

Om det innebär att vi aldrig möter morgondan, så vill jag veta om du kände detsamma som mig.

DATUM: 2011-10-20 / TID: 17:21:06
Dåså, packar ihop och drar iväg på träningen! Usch, det är fysträning också :( Hur jobbigt som helst!

Jag är lyckligast i världen med dig.

DATUM: 2011-10-20 / TID: 14:58:06
Igår hade jag träning, sen så åkte jag till Sofie där Jennifer också var, drog hem vid 8 typ .
Inatt har jag inte kunnat sova, som vanligt. Somnar alltid vid halv sex och sover till ett. Hur jobbigt som helst. Har i alla fall gjort lite ärenden, fyller ju år imorgon. Så har påbörjat att städa mitt rum, bäddat rent i sängen och en massa sånt. Sen så har jag plockat ur & i diskmaskinen också. Är hungrig, men kan inte äta pågrund av medicinen, hur jobbigt som helst. Tänkte spela lite lol nu innan träningen.

Jag hatar att säga adjö, men jag hatar samtidigt att säga hallå.

DATUM: 2011-10-19 / TID: 00:42:14
Mötte älskling på stan, hon kom hit istället. Myste framför v.p , underbart :) Sen så åkte vi till Sätra, träffade Sofie, Wespan,Erik & Elin. :) Sen så drog jag hem, har suttit här sen dess.
Och ja, bilden är tagen av mig, från förra sommarn när vi var ute på bönan.

Jag hoppas du tänker resa dig och springa efter mig.

DATUM: 2011-10-18 / TID: 14:24:12
Försökte göra mat, men hade inte tagit min medicin så kunde inte koncentrera mig, vart skit sur och ah. Helt hopplöst, hatar att jag måste ta medicin för att klara av saker :( Men i alla fall. Ska snart ta mig en dusch tänkte jag, sen åka till Jennifer :)
Gävles bästa rappare!

Maskinen - Krossa alla fönster, drog.

DATUM: 2011-10-18 / TID: 00:24:17
Åkte till Sätra typ vid två, Jennifer, Sofie & Elin mötte upp mig vid ica, gick till Sofie och kollade på någon film, sen så gick vi till Jennifer och kollade på film :) Sen så tog jag bussen hem :D
Håller på att kolla på The Vampire Diaries just nu, men har tagit en pause från det ett tag just nu :)
Dagens outfit ;)

I only wanna be with you.

DATUM: 2011-10-16 / TID: 22:41:39
Kom hem från träningen för ett tag sen, var ju inte med och träna, för börjar på att bli sjuk :( så ah, satt mest och språkade med Marre som också var där :D Sen fick jag skjuts av Christer våran tränare, hem :)
När jag kom hem så åt jag & morsan tacos , hur gott & hur länge sen som helst vi åt de :D Nu sitter jag och dricker fanta, ska snart lägga mig tänkte jag, skit trött :(
Haha. Ja! Men ibland är det faktiskt jävligt roligt med folk som har damp, speciellt Bella.
Höstmys
Min spotifylista!

Jag har världens bästa flickvän!

DATUM: 2011-10-16 / TID: 17:32:40
I fredags sov jag hos Sofie, hade idol mys med Jennifer, Sofie, Elin, Jasmina, Wespan, Erik & Matilda. Sen sov jag hos Sofie. :)
Lördagen åkte jag ner på stan vid 3 tiden, mötte upp morsan för hon fyllde ju år igår så vi gick och fika på macco eller vad det heter :D Jättemysigt faktiskt ;). Sen tog jag bussen till Sätra igen, var med älskling, Sofie & özgur, sen kom Jasmina också, kollade på nån film på tv och tog det bara lugnt :)
Sen drog jag & Jennifer hem till henne och myste en hel del :) idag vaknade vi typ vid 11 ungefär, låg kvar ett bra tag innan vi steg upp igen, gick till pizzan och käkade. Sen till Sofie, Elin var också där, sen tog jag bussen hem :) Ska snart på träning, är skit förskyld egentligen så borde inte träna. Men ska göra det endå :)

Nej men om man skulle..

DATUM: 2011-10-14 / TID: 00:40:16
Nu kallar i alla fall sängen, och årets första riktiga höstmys sker imorgon kväll med min underbara flickvän!
Ska gnugga lite på mina ögon så jag orkar ta mig till toaletten och borsta tänderna och göra mina ärenden, intressant va?! Nej.. Nu säger jag godnatt, för nu börjar jag bli barnslig. Som alltid.

Hardstyle, snus + fanta!

DATUM: 2011-10-13 / TID: 23:57:35
Dagen har som sagt var varit fullpackad, var i Sandviken hos min låtsasfarmor hela kvällen. Kom hem redan vid 8 och var helt slutkörd, suttit vid datorn sen dess faktiskt. Inte orkat göra nånting. Ska faktiskt lägga mig och sova nu, för är helt slut :)
Min kusin Ludvig, världens gobit!

Tidsfördriv innan jag åker.

DATUM: 2011-10-13 / TID: 14:21:31
EM
Vem är i rummet med dig? Bara jag.
Vem fick du senaste sms av? Marre
Vem tänker du på nu? Jennifer, solklart.
Vem pratade du senast i telefon med? Marre
Vems hus var du senast i? Jennifers
Vem önskar du var med dig nu? Jennifer
Vem är din favoritsläkting? Det är nog min låtsasfarmor!

VAR
Var är din mobiltelefon?
I min ficka
Var handlar du mest? Det är la olika de
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Kommer inte ihåg, intersport tror jag.
Var åkte du senast bil? Till Bubbas & Emelie

VAD
Vad åt du senast? Fil & flingor
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta
Vad är den närmaste saken som är blå? Mössa
Vad har du på fötterna? Strumpor
Vad är din favorit färg? Blått
Vilken film såg du senast? Kommer inte ihåg vad den heter
Vad hör du just nu? Martin Jondo – Rainbow Warrior

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng?
Yess
Hånglat på en bio? Ja
Hånglat i skogen? Ja 
Tyckt att din kusin är het? Jafan!
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetengränsen? Yess
Målat om ditt rum? Ja
Dansat framför en spegel? Ja
Fått hicka? Haha, ja.
Dumpat någon? Yess
Stulit pengar från en kompis? Skulle inte falla mig in 
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Japp
Varit i slagsmål? Ja
Smugit ur ditt hus? Nej
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja
Hånglat med en främling? Japp


Drar iväg på möte vilken minut som helst, Per hämtar oss. Sen direkt till Sandviken som sagt var, sen på träning!

Namnam

DATUM: 2011-10-13 / TID: 00:13:34
Ska sova nu, har möte imorgon om flytt & jobb sen så åker jag till Sandviken för min låtsaskusin som är snart 1 år kommer på besök från Göteborg, så blir mat osv där, sen så åker jag direkt till Jennifer & Elins träning, så kommer inte ha tid att uppdatera förns imorgon kväll tror jag ;)

Jag blir bara lyckligare och lyckligare för varje gång du håller om mig.

DATUM: 2011-10-12 / TID: 22:57:06
Vaknade upp hos min låtsaspappa imorse, redan klockan tio tror jag det var? Åkte direkt till Jennifer då, låg och myste enda fram till klockan 3 tror jag? Då kom Elin & Sofie förbi :) Vi drog nästan direkt till pizzan och käkade, som vanligt ;) Sen drog Elin, och jag, Sofie & Jennifer drog till Sofie :) Bubbas kom och hämtade mig vid 8, drog till han och Emelie och kollade på hockeyn, Brynäs-Modo, självklart förlorade Brynäs med 4-3.. Skit match :(
Mitt fina hjärta!

Det har gått en vecka med skit.

DATUM: 2011-10-11 / TID: 00:40:13
Åååh, är jättehyper, nu tänker ni "vem är inte?" eller - Gå och lägg dig, men näää. Det tänker jag faktiskt inte göra, sitter och dricker min fanta & har en till kvar, så det tar lång tid innan jag ska sova :) Jag har fått en jättelång lista på att "göra saker" av morsan. När jag kom hem från hockeyn så satt min kära låtsaspappa i soffan i vardagsrummet, för er som inte vet så tänkte jag förklara.

Min låtsaspappa är alltså Per Nilsson, han spelar gitarr i "scar symmetry" som ni även kan hitta både på youtube & spotify. Och ja, många kallar mig bortskämd. Det kanske är pågrund av honom? Vad vet jag. Nu är det inte det vi ska tala om i alla fall. Men, min låtsaspappa & morsa gjorde slut för cirka snart mer än ett år sedan & han har funnits med i mitt liv sen jag var ungefär 9 år.
Han kommer alltid vara nummer två. Morsan är självklart nummer ett & han nummer två. Så, nu vet alla att när jag skriver Per eller "låtsaspappa" så ja. Förstår ni varför.
I alla fall. Fick 100 kronor av honom idag, för att jag skulle på hockey.
Men fick gratis biljett, och fick en uppgift av honom att göra om jag skulle få pengar till hockeyn, och det var att ha en "pappa kväll" med honom imorgon kväll. Vilket innebär att vi båda sitter och spelar gitarr, äter massa gott, kollar på massa simpsons avsnitt & fiser och skrattar. HAHA, vi har alltså samma humor & han är jättebarnslig för att vara vuxen. Men jag älskar honom endå!
Var ju som sagt var på hockey idag, med Jennifer, Sofie, Elin, Gabbi, Özgur osv. Hela gänget alltså, + Marre,Robin,Krille&Denka osv. Brynäs förlorade självklart, med 3-2. Skit spel! Var jätteirriterad och besviken när jag gick hand i hand med min flickvän mot henne sedan. Tog bussen ifrån henne hem, och ja.
Nu sitter jag här. Ska fortsätta dricka upp min fanta och se glad ut.
Lite roligt hade vi endå hos Sofie innan hockeyn,

Jag är lyckligast på jorden när jag är tillsammans med dig.

DATUM: 2011-10-10 / TID: 13:29:55
Sov verkligen ut idag, vaknade klockan ett hur skönt som helst faktiskt ;) Ska till sjukhuset om medicinen vid 3, ska säga att jag vill byta medicin, för den här är inge bra för mig. Så hoppas på att få konserta :)
Ikväll blir det i alla fall hockey med älskling & Sofie. Säkert flera också, men dom jag vet just nu i alla fall! Känner mig inge bra alls, fryser hela tiden osv :( Folk kanske inte visste det, men mitt favorit "band" har gjort en ny låt, och det är faktiskt maskinen. Älskar den! Redan lyssnat på den minst 5 ggr sen jag vaknade & inte ens tröttnat!
<3
Min spotify lista ;)

Det sägs att...

DATUM: 2011-10-09 / TID: 23:18:29
Folk undrar om detta är seriöst & ja, det är seriöst & jag är lyckligast på jorden.

Tidsfördriv.

DATUM: 2011-10-09 / TID: 20:22:22

- 4 frågor om förhållanden

Är du singel? -  Nej
Tor du på kärlek vid första ögonkastet? - Nja, vet inte.
Hur många har du varit kär i? - 3 st.
Är du kär just nu? -  Ja.
- 10 frågor om dig själv

Namn? -  Marcus-Emanuel Arvid Svensk
När fyller du år? - 21 oktober
Några piercingar? - Ögonbrynet
Vad har du på dig just nu? - Träningskläderna
Vilken årstid är bäst? - Höst&vår
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? -  Vakna upp bredvid någon man tycker om
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Ingen aning
Vad är du bra på? - Haha, att vara social.
Vem älskar du mest på denna jorden - Min morsa & låtsaspappa! 
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? -
Med någon.

 

- 10 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? -  Bella & Mathilda tror jag.
Vem är den roligaste av dina vänner?  - Haha, Bella,Mathilda&Sofie!
Vem är snyggast av dina vänner? -  Alla är snygga!;)
Vem är mest partyprinssesa? - Bella Englund!
Vem är den du helst har filmkväll med? - Sofie&Jennifer! 
Vem av dina vänner är mest "evil"? -  Haha, Min syster!



- 10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? - Morsan
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? -  Bara morsan
Snacka med henne om allt? - Ja. 
Vem är farligast i din familj? -  Haha, eftersom det bara är jag & morsan så, jag.
Vem ser roligast ut i din familj? -  Morsan så klart!
Vem är coolast? -  Jag!

Har du några husdjur? -  Hade två katter.
Vem har du mest gemensamt med? - Morsan fortf.

Vem står för underhållningen? - Jag,haha.
Vem sover du oftast med? - Ingen.
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Min låtsaspappa, när han bodde med oss!

- 10 frågor om idag

Vad har du gjort? -  Vaknat upp med Sofie & Jennifer, tvättat&tränat.
Har du varit glad idag? - Ja.
Har du varit ledsen idag? - Nej.
Har du gjort något bra idag? -  Ja 
Vad ska du göra nu? -  Duscha,äta&datorn.

Har du gjort något dåligt idag? - Tror jag väl
Vad har du ätit idag? - Pankakor
Har du duschat idag? -  Nej
Är du trött nu? - Ja
Vad händer imon? -  Hockey!
Går du i skolan? - Nej.
Har du varit i skolan idag? - Nej 

- Annat

Hur mår du just nu? - Grymt hungrig.
Har du piercat dig? - Ja
Är du hungrig nu? - Aah 
Vad är klockan nu just nu? - 20.20
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Fb&blogg.se

- Telefon/mobil

Vem ringde dig senast? Marre
Vem ringde du senast? - Ingen aning, no money!

Vem sms:a till dig senast? - Jennifer!
Vem sms:a du till senast? - Robin



- Övrigt

Gillar du punk? - Jorrå
Har du sminkat dig idag? - Nej,fanheller.

- Musik

Lyssnar du på musik just nu? - Inte hunnit starta något ännu!

Vilket är ditt favoritband? - Inget speciellt.

Vad gillar du för musik? - All musik,mest typ, håkan hellström,kaptenröd&larswinnerbäck.


- Kläder

Har du fler än 4 linnen? - Använder inte linnen.
Har du fler än 3 jeans? - Ja
Har du fler än 5 tröjor? - Ja



- Kärlek

Är du kär just nu? - Ja
Har du kysst någon idag? - Ja
Har du ett förhållande? - Ja
Är du romantisk? - Ibland

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Jaa


Vi två sjutton år.

DATUM: 2011-10-09 / TID: 14:51:26
Kom hem för ett tag sedan, sov med älskling hos Sofie! Haha, hade lite smått damp inatt, kunde inte sova :(
Igår gick vi och hyrde en skräckfilm, köpte hallonsoda & chips :D Och myste till det :) Hur skönt som helst att bara ta det lugnt faktiskt.:) Vaknade runt 11 idag ungefär, låg och drog oss i sängen, sen så hade Sofies mamma gjort pankaksfrukost till oss :D Så såg vi serie om Håkan Hellström, ååh älska! Sen gick dom med mig till bussen.
Har tvätttid nu & sen träning klockan sex, skön söndag faktiskt.
Bild från i fredags, innan allt spårade.

Det går för långt.

DATUM: 2011-10-08 / TID: 14:31:03
Inatt märkte jag att jag borde sluta dricka, gick överstyr helt. Spydde osv. Drack aldelles för mycket :( Aldrig mer. Och jag tror att jag på samma gång som jag mår så jävla dåligt, så är jag endå lyckligast. Har världens finaste tjej & världens bästa vänner & familj! Trots att dom retade mig nästan hela morgonen, så.. Älskar jag dom i alla fall.
Ikväll blir det bara myskväll med chips,dipp,godis osv och hyra film med Sofie & Jennifer. Orkar absolut ingenting annat idag, är helt slutkörd. Ska ta mig en dusch nu, försöka äta nånting osv och ta det lugnt ett tag innan jag åker igen.
Mac Miller – Donald Trump
Favoritlåten idag.

Face down.

DATUM: 2011-10-07 / TID: 15:53:00
Älskar dina sms, älskar dina skratt. Älskar dina läppar & det bästa av allt är att jag är fast i dig, du är underbar du tog mig upp ur botten när jag mådde som sämst.
Är klar med allting nu, städat rummet, ätit, duschat osv :D Ikväll blir det att jag drar över till Emelie och Oscar, kollar på fotboll och dricker öl :) Sen så sover jag hos Sofie med Jennifer :)
Dagens outfit

I don't wanna wait.

DATUM: 2011-10-07 / TID: 13:53:55
Ska storstäda mitt rum nu, det är hur skitit som helst :( Sen så ska jag ta mig en dusch osv :D Blir nog att jag antingen drar över till Oscar & Emelie och kollar på fotboll eller bk & träffar massa saknat folk :) Sover i vilket fall som helst med Jennifer & Sofie inatt skulle jag tro :)
Marcus-Emanuel
Min spotifylista!
Ligger kläder överallt osv just nu, :(

Grattis på födelsedagen Samuel Löf.

DATUM: 2011-10-07 / TID: 12:05:07
Grattis på din 18års dag. Tänker på dig ganska ofta faktiskt, idiotiskt av mig att inte hälsat på dig. Men har inte vågat. Och det vet du.. Hoppas du får en bra födelsedag där uppe. Vi här nere saknar och tänker på dig ialla fall.

Idag blir det förmodligen förtära alkohol, men idiotisk som jag är så har jag tagit min medicin. Så vet inte om jag törs. Har aldrig druckit på medicinen förut. Och har precis börjat med den, så ah. Men eftersom Samuel fyller år idag. Så tänker jag åtminstonde knäppa en öl.

Just idag mår jag bra, och jag hoppas på göra det ett tag till.

DATUM: 2011-10-06 / TID: 23:28:14
Marre kom förbi mig vid ett ungefär, drog ner på stan och kollade lite köpte busskort osv :D sen så träffade vi Kate (min kusin,för dom som inte vet.) Så följde hon med oss till donken. :) Marre käkade och sådär. Sen tog jag, Marre & Larsson bussen till sätra, träffade Jennifer & Sofie där, var med dom tills Per hämtade mig och skjutsade mig till träningen :) Sen så träning i typ två timmar. Den jobbigaste träningen jag varit med om! Snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorgon. :(
Fick skjuts hem sen så duschade jag käkade och drog tillbaks till Sofie för det hade hänt massa saker :( Så var med henne & Jennifer, sen tog jag bussen hem :D
Papa Roach – Hollywood Whore

I'm in love again and i hope i don't fuck it up this time to.

DATUM: 2011-10-06 / TID: 11:39:56
Världens finaste låt !

Det var våran låt, men nu delar du den förmodligen med någon annan.

DATUM: 2011-10-06 / TID: 11:32:50
Morsan väckte mig idag, tog medicinen och sånt där, ska snart hoppa in i duschen och sen så vänta på att morsan kommer hem så jag kan köpa busskort osv. :) Sen skjutsar min låtsaspappa mig till träningen klockan sex. Missar hockeyn idag :(

Vi mötte han vid grinden med hans platta & en femma sju.

DATUM: 2011-10-06 / TID: 01:15:07
Ska faktiskt sova nu, är skit trött ;) och så jag inte sover bort hela dagen imorgon :D För har lite ärenden att fixa innan träningen ;)
Marcus-Emanuel
Där har ni även min spotify lista ;)

Snabba dagar går fort.

DATUM: 2011-10-06 / TID: 00:44:39
Först hämtade min låtsaspappa mig så åkte vi till sandviken och var hos min låtsasfarmor & låtsasfarfar, käkade och sånt där :D sen skjutsade Per mig tillbaks till Gävle så skjutsade han mig till träningen, var skit slö i början, men aja. Sen så till sätra och var med Jennifer & Sofie. Som vanligt massa dampande! HAHA.
Haha, ungefär såhär ser våra dagar ut.

Hatar rubriker.

DATUM: 2011-10-04 / TID: 23:37:01
Idag var en både bra och dålig dag, dock mycket tjaffs mot kvällen. Men jag hoppas att det löser sig snart.
Per kom förbi oss en sväng nu mot kvällen :D Hade det jättemysigt med film & massvis med gitarr spelande :) Tror morsan spelade in, isåfall kommer en film inom kort ;)
Haha, film från igår!

Vänd dig om, så slipper du smärtan.

DATUM: 2011-10-04 / TID: 12:26:59
Idag vaknade jag av att Jennifer ringde och väckte mig, idiot.:( Håller på att göra mig nånting att äta nu och ska slå på OC sen ta en dusch och ner på stan med mamma för att hämta ut min adhd medicin :D Sen så ska jag få lite besök, så kommer uppdatera senare.;)

Natti.

DATUM: 2011-10-04 / TID: 01:41:09
Tänkte faktiskt krypa ner till sängs nu, är skit trött ! :D Så jag inte sover bort hela dagen imorgon.;)

Världens bästa mamma + världens bästa kusin!

DATUM: 2011-10-04 / TID: 00:46:07
Jag har nog världens bästa morsa!
+ att min fina & världens bästa kusin fyller år idag!
Du har alltid ställt upp för mig & funnits där när jag behövt dig, stöttat mig osv. Jag älskar dig otroligt mycket & tror fan i mig aldrig att vi bråkat nångång? Du är den där kusinen alla lär önska sig. Du är världsbäst & jag ställer alltid upp för dig också. Visst vi småtjaffsar ibland så vi slår varandra blåa om armarna osv. Men det är sånt kusiner gör, tror jag?! Jag älskar dig i alla fall & du är den finaste kusinen man kan ha. Grattis Kate på din dag.

Best thing you ever have.

DATUM: 2011-10-04 / TID: 00:35:48
Idag var jag först till sjukhuset om möte med medicin provning osv, morsan hämtar ut medicinen redan imorgon och hoppas på att jag får den då :D Sen efter det åkte jag direkt till Sofie där även Elin & Jennifer var :) Dampade runt lite som vanligt. Sen kom även Fanny :) Började få skit ont i magen så jag knappt kunde prata nästan också, mådde skit dåligt. Sen så gick jag, Sofie & Jennifer hem till Jennifer och kollade på film osv. :D Sen så gick Jennifer med mig till bussen :)
Just nu sitter jag och dricker fanta, ska knäppa upp colan när som helst sen spela lite mer lol.
Bilder från idag ;
Video från helgen . HAHA!

Helt galen, galen i dig.

DATUM: 2011-10-03 / TID: 11:17:46
Vakna för ett tag sen, ska äta frukost och sånt där snart ! :D sen till sjukhuset för min diagnos osv klockan ett.:) Efter det ska jag vara med Alice & Natta skulle jag tro. Uppdaterar väl senare!

Fullproppad helg

DATUM: 2011-10-02 / TID: 22:49:33
I fredags var jag på fest, först hos Emelie sen hem till Fanny där det var kaos. Sen sov jag hos Sofie med Jennifer.
Igår hade vi cup, Sofies mamma väckte mig vid sju, drog hem då och packade osv. Larsson & Andre hämtade mig och vi åkte till Nynäs. Vann alla matcher,alltså hela cupen. Gjorde även ett mål själv! Stolt över mig själv. Sen drog vi direkt till hockeyn, missa första leken. Men spelar ingen roll. Brynäs vann ju! Sen sov jag hos Jennifer.

Idag, vakna hos Jennifer min låtsaspappa hämtade mig, åkte till honom lagade mat osv. Sen skjutsa han mig till träningen, duschade direkt när jag kom hem, käkat och sånt nu och ska sova. Helt söndersliten & orkar inte ens blogga. Så lägger upp massa saker sen. Har massa videoklipp som ska upp. Nu ska jag äntligen få sova i min egna säng, sur som en kastrull är jag, irriterad.



Om

Min profilbild

RSS 2.0