Jobb!

DATUM: 2012-01-30 / TID: 12:24:27

Träningen igår var helt awesume! Tränade fullt ut och somnade hur skönt som helst igår kväll. Redan klockan 11-12 ungefär!


Idag vaknade jag klockan 10. Steg upp, gjorde mig iordning käkade lunch osv. Ska snart ta bussen till jobbet! Börjar klockan ett så har lite tid på mig att ta det lugnt! ;) Sen får vi se om det blir hockey eller inte :) Tror jag drar iväg och gymmar ett tag också!


Öl hockey!

DATUM: 2012-01-26 / TID: 22:40:57
Drack några öl innan hockeyn + en shott! Sitter fortfarande i, haha! Ska spela en lol match sen sova :) Bjuder på några bilder!






Hockey kväll!

DATUM: 2012-01-26 / TID: 15:39:15
Ska på hockey ikväll, träningen vart inställd för nästan alla i mitt lag är Brynäsare, så var bara 3-4 st som skulle träna isf, så blir två träningar på söndag istället! Awesume.

Ska ner på stan nu och ge Marre pengar sen så hem igen och göra iordning lite! :) Imorgon fyller Vickan 20 så blir 20 års fest imorgon! Får se om jag kommer hinna blogga nånting överhuvudtaget då.

Sen glömde jag bort att berätta hur det gick på mötet igår, har fått plats på stegen som det kallas. Sen ska jag förmodligen skriva in mig på "särvux" ungefär som komvux. Eller det är precis lika som komvux fast med dem som har diagnoser. Men i vilket fall, på stegen så innebär alltså att man umgås, lär sig massa saker osv. Finns framförallt wii spel, biljard bord, pingisbord osv. Skit soft! Sen så efter några ggr man vart där så får man ge sig ut på på praktik osv. Börjar redan på måndag!

Men nu har jag inte tid att blogga, ner på stan möta Marre osv. Sen hem igen & sen hockey!


....

DATUM: 2012-01-25 / TID: 22:09:08
Om du dejtar en bra tjej gör inte så hon får betala för de misstag dina ex gjorde!

Tidig kväller.

DATUM: 2012-01-25 / TID: 22:01:31
Nu är klockan 22, tänker faktiskt krypa till sängs och sova nu efter en timmes skön dusch. Fasen vad länge sen det var man duscha så länge! I vilket fall. Natti!


Inte på världens blogg humör just nu faktiskt.

DATUM: 2012-01-25 / TID: 20:52:12
Är inte på världens blogg humör just nu, inte sovit ett piss inatt/idag pågrund av nattgibb, möte & sen träning. Så hem käka och nu ska jag äntligen ta mig en rejäl varm dusch sen sova. Är sjukt irriterad i onödan också, på allt och ingenting. That's just today I will be back with a happy face!





That's the real storry.

Indat.

DATUM: 2012-01-25 / TID: 04:38:14

Sitter på indat just nu. Har möte klockan tio om jobb/praktik, är astaggad faktiskt lite smått nervös osv också. HAHA! Kom på att tänka att Maria inte vet vad som menas med "OSV" ;) Men i vilket fall. Haft en mysig förmiddag med hjärtat mitt. Sov ett bra tag gjorde vi också.

Åkte med henne till stan för att möta Bävern och Nadja så tog hon bussen hem, sen till indat direkt. Så ah, here i am! Njuter till Bob Marley och spelar lol. Funderar på att sluta snusa efter denna dosa också. Vi får väl se hur det går. HAHA! What ever. Uppdaterar imorgon om mer hur det gick med mötet osv.

Inga bilder, indat u know!


Hemma igen!

DATUM: 2012-01-23 / TID: 21:15:47
Är hemma från Uppsala nu, eller har vart de i typ en timme! :D Köpte mig en ny keps när jag kom dit och sen vid sex drog vi oss till mötet och sånt där, pratade med min speciallist psykolog och sånt där. Kom fram till att det har gått ett år nu sen jag började med allt det här i April.

Så i April börjar "steg två" vilket innebär att operation för byst och hormontabletter börjar blandas in. Så i maj-juni förmodligen ligger jag nere i jönköping och oppereras! Är helt överlycklig och allting har gått så snabbt. Man brukar ju säga "Tiden går fort när man har roligt".

I alla fall, ska snart färga håret svart. Tänkte börja nu snart så ah, resultat kommer sen! ;)


Nya pärlan!

Gör Uppsala osäkert!

DATUM: 2012-01-23 / TID: 13:17:50

För er som inte vet håller jag på med ett könsbyte, från tjej till kille & ja, jag är en tjej och ska byta kön. Har hållt på att åkt fram och tillbaks till Uppsala nu några ggr för att prata med massa olika psykologer, läkare osv som man måste göra innan man slutför ett datum då allting kan ske.

Idag ska jag förhoppningsvis för sista gången träffa min psykolog och bestämma träff med läkarna som ska slutföra med hormontabletter osv. Är galet nervös och glad på samma gång. Allting har gått så fort endå och det är jag tacksam över. Är glad över att jag har "proffs" läkare & "proffs psykologer" som finns där för mig och pratar med mig osv. Kommer självklart kasta ut bilder på förändringar sen när jag börjat med hormontabletterna.


Dagens outfit! Orkade inte platta håret idag heller! Hehe.


Du får mig känna såhär, du tar mig till en ny värld!

DATUM: 2012-01-23 / TID: 02:49:45
Igår sov jag hos Natta med Fanny & Bryan. Helt underbar natt faktiskt, tända ljus & massa mys! Vaknade ganska tidigit, typ vid 1 eller något. Väckte Fanny och så gick vi upp åt frukost osv. Sen tog vi alla bussen te stan.

När jag kom hem så började jag stor städa mitt rum, svabbade golvet, damtorkade och damsög osv. Sen började vi att sätta upp sängen och mublera om osv. När vi väl hade satt upp allting så såg vi att det fattades saker till sängen, så Per åkte till Valbo och köpte det som saknades. Älskade pappa!

Hade även tvätttid på samma gång också, men slapp sista timmarna pågrund av träning. Tog bussen till träningen med Chrille, Ali & Vickan. Tränade jävligt hårt idag faktiskt, skti skönt! Per & Morsan hämtade mig när träningen var slut, skjutsade Vickan till ICA, sen så åkte vi till WAyne's och åt middag där, ost & skink toast. Awesume! Efter det åkte jag & Per till ica och handlade lite smått och gott, köpte hårfärg ( Svart ) cola & jordnötsringar, kvällen räddad!

Kom hem, och då hade dom gjort det jättefint inne på rummet. Vart skit nöjd! Morsan hade lurat mig att sakerna till sängen inte fanns på IKEA och att dem var tvungen att beställa hem och det skulle ta veckor.. Vart skit sur, men sen kom man hem och fick ett leende på läpparna! Hihi.

La mig och pratade med Fanny i telefon och sen så vart jag jättetrött, så vi la på. Men när vi väl la på så vart jag jättepigg igen! :( Men är trött nu, så ska starta igång "relax" listan på spotify och lägga mig i sängen. Pratat med min kusin Kate också i telefon ett tag, hjärtat var deprimerad, så vad gör inte sin kusin?! Önska bara det gick bussar nu så jag kunde sätta mig på den och åka till henne. Men näe!




Sådär känner jag mig just nu faktiskt! ;)

Sometimes i feel like shitt, but right now. I feel awesume!

DATUM: 2012-01-21 / TID: 15:21:19
Vaknade för ett tag sen, självklart hade jag rätt om mitt senaste inlägg! Att jag skulle sova ut hela dagen, but whatever! ;) Ska snart göra mig någonting att äta och göra mig iordning, sen så ska jag till ut till Valbo för att sova med F&N! ;)

I will uppdate more about that tomorrow!


När jag är med dej, behöver jag inte min medicin för att må bra igen.

DATUM: 2012-01-21 / TID: 04:41:37





Är helt överlycklig, älskar livet just nu och du ska inte få förstöra det. Är tacksam över alla som ställt upp för mig under tiden då jag mådde seriöst SKIT och idag kan jag faktiskt säga att jag mår riktigt bra.

I vilket fall, jag vet att jag sa att jag skulle sova, men Winnerbäck fick mig att stanna kvar. ♥ Men ska lägga mig och drömma om min prinsessa istället med Winnerbäck i öronen och bara koppla av. Just nu, verkligen älskar jag livet. Och det är tack vare dig!♥

Natti!


That's the trouth.


Jag hugger i sten, men jag tror att jag sagta börjar se en kontur.

DATUM: 2012-01-21 / TID: 04:27:36
Tänkte ta och sova lite nu, trots att jag är hur pigg som helst, klockan är ju fan 04.25 också, suck! Känns som att hela lördagen kommer svepa förbi.. Men i vilket fall, får se vad som dyker upp imorgon, har faktiskt ingen aning om vad som sker!:) Men det visar sig i alla fall! ;)

Ska dock sätta upp min nya säng och mublera om i rummet med morsan och Per, sen tror jag att jag sover med F också! Får se vad som händer, helt enkelt! ;) Är så jävla sugen på öl nu också så vi får se! Men i alla fall, bloggar mer när jag vaknar, natti! ;)


Tröjan som ska beställas inom kort! Måste ha.


The girl with dragon tattoo

DATUM: 2012-01-21 / TID: 00:41:50
Var ju ner på stan med morsan, fixade med bankkortet och vipps så hade jag pengar på kortet, både jag och morsan var förvånade. Men lika glad för de ! ;) Shoppade självklart! Käkade på monroes med Fanny och Emil först inne på nian, maten smakade skit. Så drog till monroes istället, haha! Är man tät så är man. ;)

Sen köpte jag mig ett par nya brallor, humör för endast 600 kr + spotify prem awesume! Skit nöjd över dem också. Sen så drog jag & Fanny hem till mig, kollade film sen mötte vi Natalie på stan, gick på bio osv. Sen gick jag till BK med Bryan träffade Emil och co där. Sen så hem! :) Ska dra igång ett lol game, stoppa i en lössnus och bara njuta!


Standard!

Tänkte , eftersom min blogg är så tråkig.

DATUM: 2012-01-20 / TID: 15:21:19
Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?


Tänkte köra med detta nu, eftersom min blogg är så tråkig oftast så ah. Bjuder på en bild på mig själv!


Nu ligger dina kläder ute på gatan, och jag går i tröjan som du hatar.

DATUM: 2012-01-20 / TID: 15:05:13
Har kunnat sova inatt, hur skönt som helst! Somnade 12 och vaknade vid 1, fattar inte hur jag kan ha sovit så mycket? Sov från 10.00 till 20.00 igår också. HAHA! Jaja. Känner mig lite bättre idag i alla fall. Ska ner på stan med morsan snart köpa lite nytt och fixa med bankkortet.

Sen blir det förmodligen bio med Fanny och efter det BK med Emil och träffa saknat folk!:) Tror jag tar det lugnt med alkoholen i helgen, blir nog förtära den nästa helg! ;)

Dagens outfit!


Sjuk..

DATUM: 2012-01-19 / TID: 23:32:07
Kul att jag känner mig jättekrasslig, gick ner på stan köpte fanta och snus. Sen hem igen, bädda rent i sängen, tog mig ett bad och nu gör jag mig kvällsfika, blir en taost. Älskar toast seriöst! Mår inge bra alls, helt söndersliten i hela kroppen, mår illa osv. Tror jag börjar på att få feber!:(


Ska i alla fall äta toasten nu,  se smurfarna och sen krypa ner i min nybäddade säng med tända ljus & se csi! Sen blir det bio med Fanny imorgon med tanke på hur jag mår osv orkar jag inte göra så mycket annat! :(








Helt jävla slut i huvudet.. Orkar inte det här.

DATUM: 2012-01-19 / TID: 11:05:18

Börjar seriöst få panik över mig själv. Inte sovit på två dygn nu, och mår psykiskt dåligt utav det. Så fort jag lägger mig ner, blir jag super pigg. Hoppas på att sömntabletterna kommer snart i alla fall.

Var ju träning igår, hem och duschade, käka och sen till indat med Bävern, Nadja, Chrille, Jocke & Lollo osv, super kul faktiskt! Ska sova nu, så jag orkar träna idag.


Sometimes!

DATUM: 2012-01-16 / TID: 18:33:05


Nej, nu plockar jag fram damsugarn, stor städar och tänder lite ljus osv efteråt och kör en "Marre-kväll" Wopp! See yah.

Åååhååå ja !

DATUM: 2012-01-16 / TID: 18:25:04
Har haft besök hela eftermiddagen nästan, Marre & Ronja kom förbi, spelade kort osv, snackade lite och hade det allmänt trevligt! :) Sen så drog Ronja så kom Robin förbi, sen drog dom. Ska snart stor städa hela lägenheten. Sen ta mig ett skönt jävla bad och bara koppla av.

Får vara off från bild idag, har inga att bjussa på ! ;)

Näää...

DATUM: 2012-01-16 / TID: 04:07:02
Kan inte alls sova, legat och dragit mig i sängen sen 23-22 till nu, då klockan är 04.. Ska göra mig några sittupps och armhävningar sen krypa ner till sängs och försöka om på nytt! Är gym sugen, men får pengar på onsdag, då jävlar köper jag gym kort! Så solar jag på det, awesume!


HAHAHAHA ASSÅ NÄÄÄ..

DATUM: 2012-01-15 / TID: 22:22:05
Skrattar lika mycket varje gång jag ser den här videon. Älskar speciellt " Night time, day time"



I will be back!

DATUM: 2012-01-15 / TID: 22:13:30
Är tillbaks igen, haha! Har varit asdålig på att blogga, men har inte haft tid :) Sov med mitt gohjärta inatt och i förregår natt! Helt underbart. Sen var jag på fest i fredags, som också var underbart! Aja, idag har jag varit i sandviken och ätit middag hos min låtsasfarmor och låtsasfarfar med Per och morsan. Sen hem och bara chillat sen dess. :)

Har äntligen fått mig en säng jävel, som vi ska sätta upp imorgon, ska städa hela jävla lägenheten också. Skit kul!(Y) Men jaja. Sen så får jag besök av Marre också! Och lite senare av Amanda och Johan, ska prata ut lite och sånt dära! :) Men jaja. Uppdaterar imorgon igen, om jag får tid/orkar!


Bilder från i fredags, ngra st bara. Vart en underbar helg i alla fall och hoppas på samma drag på fredag!









Och i lördags kväll så åt jag ute med Per och Jenny på monroes! Sen drog jag till mitt hjärta och spenderade kvällen/natten där! :)

Lilla Lady.

DATUM: 2012-01-10 / TID: 15:28:46

Hade ett grymt skönt gympass igår, serisöt ! :D Drog iväg med Reza och Elias gymmade kanske en timme. Sen drog vi direkt till baddys köpte varsin kebab, haha! Fail.. Men ah! Sen hem och hade tvätttid, efter den drog jag direkt till indat och va med massa goingar! :)


Idag, vaknade vid 2-3 och hoppade in i duschen, gjorde frukost och började direkt känna av träningsvärken i magen och armarna från igår, haha! Ska snart göra mig klar, sen så blir det hockey ikväll med Matilda och Sara, säkert fler , åker i alla fall dit med Maja ! :)


Exakt sådär nu sisådär 03.47..

DATUM: 2012-01-09 / TID: 03:49:33


Måste sova, ska ju köra mitt första gympass imorgon på evigheter och vill vara igång till det. Känns redan som att det är försent, är på skriv & rithumör, funderar på att dra fram klotterblocket som ligger här någonstans och rita lite grann & dricka upp spriten undertiden. Det versta är att jag inte kan sova överhuvudtaget. Så får se när & om jag somnar. I vilket fall, så uppdaterar jag med dagens outfit imorgon, we will see! That's awesume.


Sometimes u wish to mutch..

DATUM: 2012-01-09 / TID: 03:43:56
Would u love me like u use to.
Spara gärna min spotify lista som jag lyssnar mest på just nu.
Och ja, jag vet. Min blogg är supertråkig just nu. Men det beror på vissa anledningar, men jag lovar. Jag ska bättra det inom kortast.


Jag vet att du inte..

DATUM: 2012-01-09 / TID: 03:08:16


Jag vet att du inte förstår engelska så bra älskling, men försök i alla fall förstå dem här meningarna i låten, för jag vet att du läser min blogg fortfarande. Och jag vet att du känner exakt lika dant som jag gör. Det enda jag inte vet är, vad det var som gick så fel. Varför du valde att gå skilda vägar. För det tog jag aldrig reda på, utan jag betedde mig som ett svin direkt efteråt jag fick ditt beskedd. Och jag ber om ursäkt för det, men det är bara du som känner mig så bra som du gör, ingen annan känner mig på det sättet du känner mig. Det enda jag vill är att ligga i din famn igen, så att jag kan klara det jag ska gå igenom nu, för jag klarar det inte utan dig, det vet jag.


Den du..

DATUM: 2012-01-08 / TID: 21:53:07
Jag vill skriva "jag saknar dig" på en sten och kasta den rakt i ditt ansikte! Så att du förstår hur ont det gör att sakna någon...


Åh, har bajs tråkigt. Bäddat rent sängen, så ska ta mig en dusch , ta mig en kopp te och macka och krypa ner till sängs. Skulle vela gå ut på promenad också, men Hannah är så grymt seg!


Jag förtjänar hur jag mår, kom häll mer sand i mina sår.

DATUM: 2012-01-08 / TID: 20:37:46
Kom tillbaks, jag ångrar allt jag gjorde
Allt jag sa, det är inte dig det är fel på
Det är jag, det fattar väl jag

Kom tillbaks, jag lovar och jag svär
på mammas grav, jag kan va allt det där
Du ville ha, det fixar väl jag

Jag vet jag är en idiot
och hela stan vet vad jag gjort
Jag förtjänar hur jag mår
Kom häll mer salt i mina sår

Du är glad, det har jag sett nu på din
statusrad och alla bilder ifrån
Någon bar, där verkar du glad

Vi ses på stan,jag undrar om vi borde
fika nån dag, du säger absolut
Det låter bra, men du har det bra

Jag vet jag är en idiot
och hela stan vet vad jag gjort
Jag förtjänar hur jag mår
Kom häll mer salt i mina sår

Jag vet jag är en idiot
och hela stan vet vad jag gjort
Jag förtjänar hur jag mår
Två hinkar salt i mina sår

Allt skit jag gjort, jag skulle bara
Du vet jag har försökt förklara
Allt skit jag sa det kom tillbaka
Hur jävla dum kan man få vara

Jag vet jag är en idiot
och hela stan vet vad jag gjort
Jag förtjänar hur jag mår
Kom häll mer salt i mina sår

Jag vet jag är en idiot
och hela stan vet vad jag gjort
Jag förtjänar hur jag mår
Två hinkar salt i mina sår

Ibland när jag saknar dig, så tänker jag efter att det är det jag föll för, som jag saknar. Inte den du är idag.

DATUM: 2012-01-08 / TID: 20:27:12
Käkade på stan idag med morsan, på helt enkelt & sen köpte jag en ny innebandy klubba som jag tänkte inviga idag, men blev inte så. För träningen vart inställd pågrund av krångligheter med kortet till hallen, så när vi alla var där, så fick vi åka hem igen :(

Blir att jag bara att ta det lugnt nu, ska väl se på nån film sen och deppa ihop eller något. Fundera över hur saker och ting kan bli som dem blir. Imorgon ska jag i alla fall gymma med Elias & Reza vid 3-4 tiden, sen tvätttid, så ska jag försöka klämma in en fika pause på stan där emellan med Wilma, saknat henne som ett as! Har mycket att prata om också! :)

I helgen ska jag i alla fall dricka öl! That's it!


Turn it inside out so I can see
The part of you that's drifting over me
And when I wake you're never there
But when I sleep you're everywhere
You're everywhere

Just tell me how I got this far
Just tell me why you're here and who you are
'Cause every time I look
You're never there
And every time I sleep
You're always there

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
I'm not alone

I recognize the way you make me feel
It's hard to think that
You might not be real
I sense it now, the water's getting deep
I try to wash the pain away from me
Away from me

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
I'm not alone

I am not alone
Whoa, oh, oh, oh

And when I touch your hand
It's then I understand
The beauty that's within
It's now that we begin
You always light my way
I hope there never comes a day
No matter where I go
I always feel you so

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
'Cause you're everywhere to me
And when I catch my breath
It's you I breathe
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone

You're in everyone I see
So tell me
Do you see me?

Näää nu jävlar

DATUM: 2012-01-07 / TID: 22:47:39
HAHAHA åååh orkar inte med mig själv just nu :(

Brynäs matchen kunde inte bli bättre, Brynäs vann ju självklart med 4-1 och sen drog jag och käkade med Per och morsan ! :D Imorgon träning och sen sover jag borta! Ingen kommentar där. ;) Får se om jag ska ut och gå med Maja snart, vet inte om jag orkar, känner mig hängig och lika bra att hålla mig frisk nu när det är så mycket på gång. :)


Så grymt less på det här..

DATUM: 2012-01-07 / TID: 14:42:53
Har ätit concerta ett bra tag nu, men är bara allmänt irriterad hela tiden. Mår psykiskt dåligt utav den och vet fan inte om det är medicinen eller jag själv som vaknar upp till liv igen. Mådde ju psykiskt dåligt för ngra år sen. Men fick anti depp medicin mot det o allt gick över. Men nu bröjas det igen..

Ska i vilket fall på hockey klockan fyra med massa underbart folk. Sen äta ute med familjen, Per & mamma! Sen får vi se vad jag gör ikväll, nånting ska jag göra i alla fall. Förmodligen nånting oväntat. Bjuder på en massa bilder senare istället.


Nä men ! :)

DATUM: 2012-01-07 / TID: 03:12:41
Orkade inte nattgibba, så vi frågade om vi kunde gå och få pengarna tillbaks, självklart fick vi det! :) Drog hem direkt, satte mig vid datorn och nu ska jag borsta tänderna och göra kväller, så jag orkar upp imorgon! :)

Längtar attans mycket till på söndag. Tänker inte ta upp här vad som händer då! ;)

Blir så jävla glad av såna här söta sms när man inte är på riktigt bra humör!♥





Men dåså...

DATUM: 2012-01-06 / TID: 16:21:07
Känns ju kul att halva dagen har svepat förbi, vaknade klockan fyra och nu är den 20 över. Helt dö trött också. Hade hur underbart roligt som helst igår också faktiskt.

Ska i alla fall ta mig nånting att äta snart, städa rummet osv. Sen får vi se vad som händer, ska förmodligen lana hos Simon idag! Haha. Carro åker ju förmodligen hem till Älvdalen igen så! :(


JAAAAAAAAAAAAAAA

DATUM: 2012-01-06 / TID: 05:44:08
Så jävla glad, seriöst! Aldrig mått så jävla bra som jag gör just nu, Sverige vann idag och är skyldig Carro en "dejt" .. Vilket innebär att gå på bio och käka ute på olerys. Får bli sen när hon kommer hem igen! :) Sitter på indat nu och är övertaggad, tror jag och Bävern skulle fira vinsten med några öl imorgon beroende på hur ekonomin ser ut för oss! ;)


Blir ingen bild med tanke på att jag sitter på indat ! :)

Det tog slut, men det känns ingenting.

DATUM: 2012-01-05 / TID: 18:20:00
Många undrar vad som hänt mellan mig och Jennifer. Och hon tappade känslorna, och med tanke på att hon dumpade mig tidigare engång så känns det ingenting för mig just nu. Ska försöka bita ihop och gå vidare i vilket fall. Har trots allt underbara vänner som ställer upp för mig när jag behöver + min familj!

Ska snart göra mig iordning för att dra och möta upp Bävern. Blir hockey häng ikväll och inatt. Har ju halsbränna, men morsan köpte medicin mot det, så nu känns det mycket bättre i kroppen, magen och halsen. Börjar inse allvaret med sockerberoendet nu. Så ska trappa ner som fan.

Imorgon hinner jag nog inte blogga någonting, för ska fixa om på rummet osv. Sen bowla med Carro, bävern och Nadja förmodligen! Annars gör vi något annat bus. :)


Kom hem med guld!

DATUM: 2012-01-04 / TID: 21:17:35
Åååh, haft en underbar dag idag, Vann alla matcher vi spelade och kom hem med guld pokal ! :) Helt underbar vinst! Och hur underbart jobbat som helst idag. Och när man kommer hem så har man fått brev om könsbytet, så ska dit på träff igen den 28! Precis duschat & ätit, är sugen på att göra nånting. Men vet fan inte vad! Får se vad jag hittar på för bus!:)



Hahaha söt, sisådär 9 på morgonen

Haha cp Larsson!



Nä nu jävlar!

DATUM: 2012-01-03 / TID: 23:20:25
Ska lägga mig nu och kolla på hockeyn, så jag orkar stiga upp imorgon!:) Måste vara utanför polhem runt halv 8 imorgon bitti för att vi ska bege oss till Uppsala på storvreta cup, skit segt. Men kommer bli as kul!

Uppdaterar imorgon ! :)

http://www5.idrottonline.se/KorpforeningHeros-Korpen/Nyheter/HerosNyheter/DaxforInnebandyCupigen/

Där kan ni läsa lite om innebandy laget btw! :)


Nyårsbilder osv.

DATUM: 2012-01-03 / TID: 18:53:50
Nyårsafton spenderade jag med nära och kära hos en kompis. Sen drog vi ner på stan till 12 slaget, träffade älskling på stan så jag fick min nyårskyss :) Sov där den natten.

Dagen efter så tog jag det bara lugnt osv. Träffade Nadja och bävern , sov hos Bävern och sen igår så hade jag träning och sen hem & duscha, gjorde mig iordning osv. Sen ner på stan träffade Nadja & Bävern. Drog dit, drack lite öl och spelade poker, sen drog jag till Indat! :)

Finns även fler bilder, men dom har Nadja så får fixa det sen! :)
















Från igår ! :)


Ska snart ta och packa och åka och handla, eftersom jag har storvreta cup imorgon!:) Det som är skönt är att det bara är över dagen, så kommer hem samma dag.


Om

Min profilbild

RSS 2.0