Finns inte här något mera.

DATUM: 2011-11-10 / TID: 02:52:41
Inte uppdaterat på ett tag, det kan bero på att jag håller mig till nattstad just nu. Så ja, jag lever fortfarande.
Men, här hittar ni mig framöver.
http://www.nattstad.se/humorblogg

Sometimes i fall apart.

DATUM: 2011-11-08 / TID: 12:52:31
Ska när som helst till sjukhuset för att prata med läkarn om medecinen, Per hämtar mig snart och han följer med mig också. Sen så måste jag ner på stan och köpa nytt busskort eftersom mitt hade gått ut igår. Sen så ska jag va med mitt hjärta med tanke på att vi har en månad idag! Vet att man säger detta i varje förhållande, men detta är faktiskt en utav dem bästa månaderna jag varit med om! Måste ner på stan och köpa lite nytt senare, så hoppas Jennifer följer med. :)

Måndags mys.

DATUM: 2011-11-07 / TID: 22:10:19
Vaknade halv ett idag, skit skönt att äntligen få sova ut igen :D käkade frukost osv, sen drog jag till Sätra, Jennifer mötte upp mig vid ica och vi gick till Sofie, där även Elin också var , sen kom Erik, Gabbi & nån Malin också :) Jag och Jennifer drog typ på ängång eftersom vi skulle va hundvakt :) Kollade mest på tv och myste hela kvällen, saknat min älskling som ett as faktiskt :( Sen tog jag bussen hem :)
Nu kollar jag på det okända & käkar dragster & dricker fanta och sen blir det medium ! :D


Helgen med bilder.

DATUM: 2011-11-06 / TID: 23:05:01
Kom hem med brons, fick inte sova ett skit inatt. Lampan släktes inte, vi vann alla matcher förutom en. Vad mer kan man säga? Saknat älskling som ett as och äntligen hemma, men skön helg med laget Heros!
Orkade inte ta en massa bilder heller. Men jaja! Detta har jag att erbjuda.


Ja men dåså.

DATUM: 2011-11-04 / TID: 17:11:24
Då har man stått och gjort fläskfilé och potatisgratäng nu, blir att jag tar en öl till maten. Tycker att jag förtjänar det ;)

Börja packa osv.

DATUM: 2011-11-04 / TID: 16:04:36
Ska snart börja packa, inväntar bara min sega mor som är på väg hem, funderar på att göra iordning middag till oss två, var sjukt länge sen vi åt tillsammans, blir nog potatisgratäng och nå kött till :) Sov hos mitt gullhjärta inatt eftersom vi inte kan sova tillsammans idag :( Åker på cup i Sthlm imorgon bitti. Vi åker ifrån Polhem redan klockan tio imorgon bitti och kommer hem runt 18 på söndag. Kommer bli skit kul faktiskt!
Jennifer kommer i alla fall hit så fort hon är klar med allting & jag med mitt. Så får vi se vad vi hittar på för något :)
Världens finaste!

Cup på lördag!

DATUM: 2011-11-03 / TID: 21:20:54
Igår var jag ju som sagt var med Bella & Mathilda :D Vi chillade mest och sånt där, jag och Mathilda gjorde käk innan Bella kom, kung ju på att laga mat. ;) Men i alla fall, sen sov mitt hjärta hos mig inatt, hur mys som helst! Tände massa ljus och kollade på film och så + att morsan kom hem med max mat åt mig! Underbart.
Idag vaknade vi av att bådas telefoner ringde som idioter. Så vi steg upp åt frukost och sånt där, sen mötte vi Mayra för dom som inte vet så är det min underbara syster! Sen så gick vi till stan, köpte innebandy boll. HAHA! Sen så åkte vi till treffen och Jennifer hem, var tänkt att vi skulle skjuta lite, men det var upptaget överallt.
Så jag & Mayra åkte hem till henne istället käkade och så. Sen hade jag träning, gick väl rätt så bra faktiskt. Nu har jag precis käkat och duschat ska sova hos älskling inatt så ska ta bussen dit nu :)
Åker på cup i sthlm på lördag och vinner cupen med hela laget!

Inväntar bästavän!

DATUM: 2011-11-02 / TID: 11:48:35
Inväntar Mathilda Wiik nu som är på väg hit och ska ta en kopp kaffe och små prata lite grann :D Sen kommer väl Bella förmodligen också förbi, men sömntutan sover väl förtfarande :) Satt ju på indat hela natten inatt. Kom hem vid halv 8 imorse, inte sovit nånting inatt & kommer förmodligen inte sova något än på ett tag heller.
Sen ska jag träffa mitt gullhjärta också. Tror hon skulle sova här inatt :)
Tänkte slänga in gårdagens "outfit" och dagens!
Gårdagens outfit!
Dagens outfit :

U make me feel like im the only one.

DATUM: 2011-11-01 / TID: 21:00:12
Satan i gatan vad jag är kär i dig mitt hjärta

Just idag är jag stark.

DATUM: 2011-11-01 / TID: 20:33:59
Sov hos mitt gullhjärta inatt, när vi kom till henne igår så gick vi ut med hundarna, var ute i minst en timme ungefär :D Gick till ica och köpte oss chips, dipp & cola och hade myskväll resten av kvällen :)
Idag vaknade vi vid nio, för Jennifer skulle till sjukhuset vid 10 ungefär & jag skulle dit vid 11, så följde med henne och satt där ett tag, sen så gick jag och hämta min medicin, och sen så åkte vi hem till mig :) Duschade och sådär sen tillbaks till Jennifer. :)
Tog bussen hem vid fem ungefär, hem och bytte om och sen träning. Har precis duschat & ätit och ska snart till Indat :)

Om

Min profilbild

RSS 2.0